Prof. Dr. YAHYA KEMAL AVŞAR


ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Metrikler

Yayın

79

Atıf (Scopus)

341

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

6

Proje

22

Tez Danışmanlığı

16

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2002 - 2002

2002 - 2002

Post Doktora

North Carolina State University, Amerika Birleşik Devletleri

1994 - 1998

1994 - 1998

Doktora

University of Reading, İngiltere

1989 - 1993

1989 - 1993

Yüksek Lisans

Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Türkiye

1984 - 1988

1984 - 1988

Lisans

Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

1998

1998

Doktora

Production of White-Brined Cheese by the Direct Recombination System Using Retentate Powder

1993

1993

Yüksek Lisans

Lipaz enziminin (palatase A 750 L.) tulum peynirinin olgunlaşması üzerine etkisi

Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

Yabancı Diller

İngilizce

Akademik Unvanlar / Görevler

2013 - Devam Ediyor

2013 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2007 - 2013

2007 - 2013

Doç. Dr.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

2002 - 2007

2002 - 2007

Yrd. Doç. Dr.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

1998 - 2002

1998 - 2002

Yrd. Doç. Dr.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

1993 - 1998

1993 - 1998

Araştırma Görevlisi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

1991 - 1993

1991 - 1993

Araştırma Görevlisi

Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü

Yönetimsel Görevler

2016 - Devam Ediyor

2016 - Devam Ediyor

2016 - Devam Ediyor

2016 - Devam Ediyor

2013 - 2016

2013 - 2016

2013 - 2016

2013 - 2016

2013 - 2016

2013 - 2016

2013 - 2016

2013 - 2016

2013 - 2016

2013 - 2016

2008 - 2012

2008 - 2012

2008 - 2011

2008 - 2011

2008 - 2011

2008 - 2011

2000 - 2004

2000 - 2004

1999 - 2002

1999 - 2002

Akademi Dışı Deneyim

1998 - Devam Ediyor

1998 - Devam Ediyor

ÖĞRETİM ÜYESİ

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ÖĞRETİM ÜYESİ

2002 - 2002

2002 - 2002

YARDIMCI ARAŞTIRMACI

NORTH CAROLINA UNIVERSITY, YARDIMCI ARAŞTIRMACI

1993 - 1994

1993 - 1994

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

1991 - 1993

1991 - 1993

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ, ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

Peynir Teknolojisi

Gıda Ambalaj Etkileşimleri

Gıda Mühendisliğinde İstatistik Uygulamaları

Proses Tasarımı

Gıda Ambalaj Malzemeleri ve Teknolojileri

Süt Teknolojisi

Gıda Biyoteknolojisi

Gıda Mühendisliğinde Yeni Teknolojiler

Gıda Katkı Maddeleri

Lisans Çift Anadal

Lisans Çift Anadal

Özel Süt Ürünleri

Aroma Kimyası I

Süt Kimyası ve Biyokimyası

Aroma Kimyası II

Yönetilen Tezler

2023

2023

Yüksek Lisans

Sürülebilir lor peyniri üretimi

AVŞAR Y. K. (Danışman)

U.GÜL(Öğrenci)

2019

2019

Yüksek Lisans

Peyniraltı ve loraltı suyuna ozon uygulaması

AVŞAR Y. K. (Danışman)

N.ÖZBULDU(Öğrenci)

2019

2019

Yüksek Lisans

Antakya kahvesinin aroma profili üzerine depolamanın etkisi

AVŞAR Y. K. (Danışman)

E.GÜNAY(Öğrenci)

2011

2011

Yüksek Lisans

Hatay'da süt sektöründe izlenebilirliğin belirlenmesi

AVŞAR Y. K. (Danışman)

H.TUNCA(Öğrenci)

2010

2010

Yüksek Lisans

Antep peynirinin aroma profilinin belirlenmesi

AVŞAR Y. K. (Danışman)

T.KARATOP(Öğrenci)

2009

2009

Yüksek Lisans

Carra peynirinin aroma profilinin belirlenmesi

AVŞAR Y. K. (Danışman)

S.GÜLERYÜZ(Öğrenci)

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2018

2018

Yaş Üzüm Boğma’xxsının Aroma Profilinin Belirlenmesi

DEDE S., AVŞAR Y. K.

GIDA , cilt.43, sa.1, ss.1-10, 2018 (Hakemli Dergi)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2019

2019

Afyon Manda Yoğurdunun Bazı Karakteristik Özellikleri

ARKADAŞ M., BUDAK Ş., AVŞAR Y. K.

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2019, (Özet Bildiri)

2017

2017

SÜT ÜRÜNLERİNİN SINIFLANDIRILMASINDA KULLANILAN KEMOMETRİK YÖNTEMLER

KARAASLAN İ., YÜCEL Y., AVŞAR Y. K.

1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

Süt Ürünlerinin Sınıflandırılmasında Kullanılan Kemometrik Yöntemler

KARAASLAN İ., YÜCEL Y., AVŞAR Y. K.

1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

COĞRAFİ İŞARETLİ PEYNİRLER AÇISINDAN TÜRKİYE VE AVRUPA BİRLİĞİ KARŞILAŞTIRMASI

AVŞAR Y. K., ARKADAŞ M., KARAASLAN İ.

1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

ANTAKYA KÜNEFE PEYNİRİ YAPIM TEKNİKLERİ

BOZKURT B., KARAASLAN S., AVŞAR Y. K.

1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

SÜT ENDÜSTRİSİNİN DENETİMİNDE DNA TEMELLİ MOLEKÜLER TEKNİKLERİN KULLANIMI

ARKADAŞ M., AVŞAR Y. K.

1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2016

2016

The Use of Encapsulated DNA in Barcoding

DEDE S., ARKADAŞ M., ALTAY F., AVŞAR Y. K.

ULUSLARARASI HAYVANSAL GIDALAR KONGRESİ, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

Kuru İncir ile Üretilen Boğma Rakılar Üzerine Bir Araştırma

DEDE S., AVŞAR Y. K.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.528, (Özet Bildiri)

2016

2016

Türkiye de Coğrafi İşaretlemenin Dünü Bugünü Yarını

AVŞAR Y. K., Arkadaş M., KARAASLAN İ., DEDE S.

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 Temmuz - 07 Ekim 2016, ss.93, (Özet Bildiri)

2016

2016

A Traditional Beverage in Hatay Samandag Region Medina Persimon Bogma

DEDE S., AVŞAR Y. K.

International Conference on Natural Science and Engineering (ICNASE’2016), Kilis, Türkiye, 19 - 20 Mart 2016, ss.1041-1046, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

A Research of Volatile Profile of Bogma Traditional Homemade Alcoholic Beverage Produced in Hatay Province

DEDE S., AVŞAR Y. K., Özdemir Y.

the 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo/ Bosnia and Herzegovina, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

Formation of Aroma Active Components in Double Roasted Antakya Coffees During Roasting

MÜGE H., DEDE S., AVŞAR Y. K.

the 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo/ Bosnia and Herzegovina, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

A research on volatile profile of Bogma traditional hommade alcoholic beverage

DEDE S., AVŞAR Y. K.

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.1, ss.465, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

Formation of aroma active components in double roasted Antakya cofees during roasting

Horuz M., DEDE S., AVŞAR Y. K.

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.1, ss.40, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

GİZLİ GELENEK BOĞMA RAKI

ÇELİKKOL S., DEDE S., MISIRLIOĞLU S., AVŞAR Y. K.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.863, (Özet Bildiri)

2011

2011

The Relationship between milk constituents and various milk properties in Anatolian buffaloes

ŞEKERDEN Ö., AVŞAR Y. K.

8th Global Conference on the Conservation of Animal Genetic Resources, Tekirdağ, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2011, cilt.1, ss.157-161, (Tam Metin Bildiri)

2011

2011

Geographical Indications Systems as a New Tool for Rural Development in Turkey An Overview

AVŞAR Y. K., ATAY AVŞAR T., BOSTAN BUDAK D.

22nd INTERNATIONAL SCIENTIFIC - EXPERT CONFERENCE OF AGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, BOOK OF ABSTRACTS, POSTER, Sarajevo, Bosna-Hersek, 28 Eylül - 01 Ekim 2011, ss.96, (Özet Bildiri)

2009

2009

Effects of Pulsed Electric Fields on Aroma Compounds of Peach nectar

AKDEMİR EVRENDİLEK G., AVŞAR Y. K.

International Symposium on Engineering and Architectural Sciences of Balkan, Caucasus and Turkic Republics, Isparta, Türkiye, 22 - 24 Ekim 2009, cilt.1, ss.400-406, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

Effects of pulsed electric fields on aroma compounds and sensory properties of apricot nectar

AKDEMİR EVRENDİLEK G., AVŞAR Y. K.

International Conference on Bio and Food Electrotechnologies, Compienge, Fransa, 22 - 23 Ekim 2009, cilt.1, ss.165-169, (Tam Metin Bildiri)

2007

2007

Effects of Pulsed Electric Fields on Aroma Compounds of Sour Cherry Juice

AVŞAR Y. K., AKDEMİR EVRENDİLEK G.

2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)

2003

2003

Aroma-active compounds in fresh goat cheese

CarunchiaWhetstine M., YÜCEER Y., AVŞAR Y. K., DRAKE M. A.

IFT ANNUAL MEETING, CHICAGO, Amerika Birleşik Devletleri, 13 - 16 Temmuz 2003, (Özet Bildiri)

2006

2006

Gıda Güvenliği ve Başarılı Risk İletişimi: Medyanıın (Yazılı, Sözlü ve Görsel Basının) Sorumluluğu

ATAY T., AVŞAR Y. K., EVRENDİLEK F.

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, cilt.1, ss.11-14, (Tam Metin Bildiri)

2005

2005

Türkiye’de 1960 ve 2002 yılları arasında meydana gelen gıda kaynaklı hastalıklar ve etkileri

DURGAÇ E., AKDEMİR EVRENDİLEK G., AVŞAR Y. K.

Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, cilt.1, ss.150-155, (Tam Metin Bildiri)

2004

2004

Traditional dairy products produced from goat milk in Hatay Province of Turkey

AVŞAR Y. K., YÜCEER Y., AKDEMİR EVRENDİLEK G., ATAY AVŞAR T.

The Future of the Sheep and Goat Dairy Sectors, ZAROGOZA, 28 - 30 Ekim 2004, (Özet Bildiri)

2004

2004

The Origin of Sürk Cheese and Tuzlu Yoghurt af Hatay with an Anthropological Approach

AVŞAR Y. K., ŞAHİN K., ATAY AVŞAR T., TÜRK H.

Recent Development in Dairy Science and Technology International Dairy Symposium Proceedings, Isparta, Türkiye, 1 - 05 Haziran 2004, ss.203-206, (Özet Bildiri)

2004

2004

Off-flavors in milk

AVŞAR Y. K., YÜCEER Y.

1st Interntational Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 Mayıs 2004, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)

2004

2004

Changes in the fatty acids composition of Tuzlu yoghurt during processing

AVŞAR Y. K., SANGÜN M. K., YÜCEER Y., AKDEMİR EVRENDİLEK G.

1st International Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 Mayıs 2004, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)

2004

2004

Survival of Escherichia coli O157:H7 in different types yoghurt products

AKDEMİR EVRENDİLEK G., AVŞAR Y. K., YÜCEER Y.

1st Intetnational Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, (Tam Metin Bildiri)

2004

2004

The origin of Sürk and Tuzlu yoghurt of Hatay with an athropological approach

AVŞAR Y. K., ŞAHİN K., TÜRK H., ATAY AVŞAR T.

Proceedings of 1st International Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, (Tam Metin Bildiri)

2003

2003

Peynirde aroma maddelerinin tespitinde kullanılan teknikler

AVŞAR Y. K., YÜCEER Y.

GAP III Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 2 - 03 Ekim 2003, cilt.1, ss.459-451, (Tam Metin Bildiri)

2003

2003

Değişik ısıl işlem uygulamalarının keçi sütünün pıhtılaşma ve sinerez yeteneği üzerine etkisi

AVŞAR Y. K., MASATCIOĞLU M. T., OKAY N.

GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 2 - 03 Ekim 2003, cilt.1, ss.377-384, (Tam Metin Bildiri)

2003

2003

Yağsız süttozlarında belirlenen aroma-aktif kimyasal maddeler

YÜCEER Y., AVŞAR Y. K.

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, cilt.1, ss.133-136, (Tam Metin Bildiri)

2003

2003

Sürk Yapımında Kullanılan Bazı Baharatların Antimikrobiyal Özelikleri

MASATCIOĞLU M. T., AKDEMİR EVRENDİLEK G., AVŞAR Y. K.

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.477-482, (Tam Metin Bildiri)

2003

2003

Süt ürünlerinde aroma analizleri için gaz kromatografisi-olfaktometre tekniğinin kullanılması

YÜCEER Y., AVŞAR Y. K.

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, cilt.1, ss.311-314, (Tam Metin Bildiri)

2003

2003

Sürk yapımında kullanılan bazı baharatların antimikrobiyel özellikleri

YÜCEER Y., AVŞAR Y. K.

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 25 Mayıs 2003, cilt.1, ss.477-482, (Tam Metin Bildiri)

2002

2002

Thyme as an ethnic drink

AKDEMİR EVRENDİLEK G., AVŞAR Y. K., ATAY AVŞAR T.

2002 IFT Annual Meeting Book of Abstracts, 1 - 08 Haziran 2002

2002

2002

Yogurt of the Holy Lands Salted Yogurt

AVŞAR Y. K., AKDEMİR EVRENDİLEK G., ATAY AVŞAR T., TÜRK H.

2002 IFT Annual Meeting Book of Abstracts, 1 - 08 Haziran 2002

2002

2002

The yoghurt of holy Land: salted yoghurt

AVŞAR Y. K., AKDEMİR EVRENDİLEK G., ATAY AVŞAR T., TÜRK H.

IFT Annual Meeting, California, Amerika Birleşik Devletleri, 15 - 19 Haziran 2002, (Özet Bildiri)

2002

2002

Alternatif Pastörizasyon Yöntemleri

AKDEMİR EVRENDİLEK G., AVŞAR Y. K., MASATCIOĞLU M. T.

7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.576, (Özet Bildiri)

2001

2001

Değişik Isıl İşlem Uygulamalarının Keçi Sütünün Pıhtılaşma ve Sinerez Yeteneği Üzerine Etkisi

AVŞAR Y. K., MASATCIOĞLU M. T., OKAY N.

Gap II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, ss.377-384, (Tam Metin Bildiri)

2001

2001

A comparative study on the production methods of Ayran, traditional drinking yogurt of Turks

AVŞAR Y. K., YÜCEER Y., tamuçay b., KOÇAK C., WHITE C.

IFT Annual Meeting, NEW ORLEANS, Amerika Birleşik Devletleri, 23 - 27 Haziran 2001, (Özet Bildiri)

2001

2001

Traditional cheeses of Antakya (Antioch on the Orontes), the holy land

AVŞAR Y. K., AKIN M. B., BİÇER O.

Proceedings of Cheese Art 2000, SİCİLYA, İtalya, 23 - 24 Mayıs 2001, ss.144, (Özet Bildiri)

2000

2000

Süt endüstrisinde transglutaminaz enziminden yararlanma olanakları

YILDIRIM M., YILDIRIM Z., AVŞAR Y. K.

VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2000, cilt.1, ss.472-478, (Tam Metin Bildiri)

1999

1999

Rekombinasyon teknolojisinde membran tekniklerinin kullanımı ve GAP

AVŞAR Y. K., AKIN M. B.

GAP I. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 1999, cilt.1, ss.255-262, (Tam Metin Bildiri)

1997

1997

The use of Confocal Laser Scanning Microscopy (CLSM) to study the structure of white-brined cheese produced by Direct Recombination System

AVŞAR Y. K.

IFT Annual Meeting Technical Program, Book of Abstracts, ORLANDO, 14 - 18 Haziran 1997, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2016

2016

GIDA PİRAMİTLERİ

ÖZER E. A., DEDE S., DURSUN A., AVŞAR Y. K.

FONKSİYONEL BESLENME, ZEYNEP BANU GÜZEL SEYDİM, Editör, SİDAS MEDYA, İzmir, ss.13-30, 2016

2016

2016

Gıda Piramitleri

ÖZER E. A., DEDE S., DURSUN A., AVŞAR Y. K.

Fonksiyonel Beslenme, Zeynep Banu Güzel Seydim, Editör, Sidas Medya, ss.13-30, 2016

2016

2016

Gıda Piramitleri

ÖZER E. A., DEDE S., DURSUN A., AVŞAR Y. K.

Fonksiyonel Beslenme, Zeynep Banu GÜZEL SEYDİM, Editör, SİDAS Medya İletişim Ltd Şti, İzmir, ss.13-30, 2016

2011

2011

Peynirde Aroma

AVŞAR Y. K., YÜCEER Y., HAYALOĞLU A. A.

Peynir Biliminin Temelleri, ÖZER HAMDİ BARBAROS, HAYALOĞLU ALİ ADNAN, Editör, Sidas, İzmir, ss.263-303, 2011

2010

2010

Health Attributes of Yoghurt and Functional Dairy Products

YÜCEER Y., AVŞAR Y. K.

Development and Manufacture of Yoghurt and Other Functional Dairy Producs, YILDIZ FATİH, Editör, Taylor and Francis Ltd., ss.307-317, 2010

2009

2009

How Turkish Poultry Meat Producers Overcome the Avian Influenza Crisis Trough Corporate and Risk Communications

ATAY T., AVŞAR Y. K.

COMUNICARE ŞI CULTURA ORGANIZATIONALA: IDEI ŞI PRACTICI IN ACTUALITE, ADELA ROGOJINARU, Editör, Media Si Comunicare, BÜKREŞ, ss.77-83, 2009

Desteklenen Projeler

2018 - 2020

2018 - 2020

HATAY MUTFAĞI AR-GE MERKEZİ

CB Strateji ve Bütçe Başkanlığı (Kalkınma Bakanlığı) Projesi

VARIŞLI KARGIN A., BABAT D., ÖZENİR İ., AVŞAR Y. K., SOYLU S., OVALI E., et al.

2019 - 2019

2019 - 2019

Antakya Kahvesinin Aroma Profili Üzerine Ambalajlamanın ve Depolamanın Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

AVŞAR Y. K. (Yürütücü), GÜNAY E.

2018 - 2019

2018 - 2019

Peyniraltı Suyunun Ozon Gazı İle MuamelesiSürdürülebilir Kalkınma

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

AVŞAR Y. K. (Yürütücü), ÖZBULDUN N.

2017 - 2019

2017 - 2019

Künefe Peynirinde Farklı Tuzlama Tekniklerinin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

AVŞAR Y. K. (Yürütücü), BOZKURT B.(Yürütücü)

2016 - 2019

2016 - 2019

Hatay İlinde Farklı Yöntemler ile Üretilen Künefe Peynirlerinin Kalite Özellikleri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

AVŞAR Y. K. (Yürütücü), ASLAN GÜNAY S.

2014 - 2015

2014 - 2015

Hatay Yöresel Ev Tipi Rakıların Boğma Aroma Profilinin ve Gıda Güvenilirliğinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

Dede S., Avşar Y. K. (Yürütücü)

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Ocak 2017

Ocak 2017

Diğer Dergiler

Ocak 2017

Ocak 2017

Diğer Dergiler

Ocak 2017

Ocak 2017

MLJEKARSTVO

Diğer Dergiler

Ocak 2017

Ocak 2017

Diğer Dergiler

Ocak 2017

Ocak 2017

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi

Diğer Dergiler

Ocak 2017

Ocak 2017

Diğer Dergiler

Ocak 2016

Ocak 2016

JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING

Diğer Dergiler



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (SCOPUS): 341

h-indeksi (SCOPUS): 6