Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Bilimsel Veri Paylaşımı
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Künefe Peynirinde Farklı Tuzlama Teknikl...
Künefe Peynirinde Farklı Tuzlama Tekniklerinin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
AVŞAR Y. K.
(Yürütücü),
BOZKURT B.(Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2017 - 2019
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Eylül 2017
Bitiş Tarihi:
Ağustos 2019