SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Zeytinyağının farklı materyalle filtrasyonunun yağ asitleri kompozisyonu ve bazı kalite özelliklerine etlksi
MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)
, cilt.26, sa.2, ss.443-451, 2021 (Hakemli Dergi)
Zeytinyağının farklı materyallerle filtrasyonunun yağ asitleri kompozisyonu ve bazı kalite özelliklerine etkisi
Mustafa Kemal Üniversitesi tarım bilimleri dergisi (online)
, cilt.26, sa.2, ss.443-451, 2021 (Hakemli Dergi)
‘Owari Satsuma’ Mandarin Çeşidinin Soğukta Muhafazasına Sodyum Metabisülfit Uygulamalarının Etkileri
Bahçe
, cilt.49, sa.1, ss.173-183, 2020 (Hakemli Dergi)
Effects of Sodium Metabisulphide Treatment and Modified AtmospherePackaging on Cold Storage of Carrots
JOURNAL OFFOOD ENGINEERINGAND TECHNOLOGY
, cilt.7, sa.2, ss.54-62, 2018 (Hakemli Dergi)
Coğrafi İşaretli Ürünlerin Gerçekliği, Orijini ve İzlenebilirliğinde Nanoenkapsülasyon Teknolojilerinin Kullanımının Araştırılması
MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)
, cilt.22, sa.2, ss.97-106, 2017 (Hakemli Dergi)
An Overview of Food Fraud in Turkey and The Potential Risk for Peanut
Analele Universitajii din Craiova, Seria Agricultura-Montanologie
, cilt.47, sa.2, ss.450-455, 2017 (Hakemli Dergi)
Physical, Chemical and Technological Features of some Potatoes Kinds Grown in Hatay Province of Turkey
Annals of the University of Craiova - Agriculture, Montanology, Cadastre Series
, cilt.48, sa.2, ss.102-108, 2017 (Hakemli Dergi)
Baharatlar ve Şifalı Bitkilerin Önemi: Endüstriyel Potansiyeli
Gıda Teknolojisi
, ss.87-89, 2012 (Hakemsiz Dergi)
Malatya’da Yetistirilen Bazi Kizilcik Çesitlerinin Nektar’a Islemeye Uygunlularinin Belirlenmesi Üzerinde Bir Arastirma
GIDA
, ss.435-441, 2000 (Hakemli Dergi)
Farklı Ortamlarda Yetiştirilen F144 Domates Çeşidinin Konserveye İşlemeye Uygunluğu Ve Farklı Kalsiyum Katkısının Doku Üzerine Etkisi
GIDA
, cilt.24, sa.4, ss.277-281, 1999 (Hakemli Dergi)
Patatesin Muhafazası ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları
Ziraat Mühendisliği Dergisi
, sa.324, ss.40-41, 1999 (Hakemli Dergi)
Türkiye Tarımında Patatesin Yeri ve Beslenme Açısından Önemi
Ziraat Mühendisliği Dergisi
, sa.318, ss.42-45, 1998 (Hakemli Dergi)
Bazı Frenk üzümü Çeşitlerinin Reçel Ve Marmelata İşlenebilirliği Üzerinde Bir Araştırma
GIDA TEKNOLOJİSİ DERGİSİ
, sa.10, ss.76-80, 1998 (Hakemli Dergi)
Antep Karası Üzüm Çeşidinin Soyulmuş Üzüm Konservesine İşlenmeye Uygunluğu Üzerine Bir Çalışma
GIDA
, cilt.22, sa.5, ss.353-357, 1997 (Hakemli Dergi)
Bazı Üzüm Çeşitlerinin Konserveye Uygunluk Derecelerinin Belirlenmesi Üzerinde bir Araştırma
GIDA
, cilt.19, sa.4, ss.223-227, 1994 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Geleneksel Gıdalarda Sorunlar ve Çözüm Önerileri
5.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 Kasım 2022
The viscoelasticity of homemade pomegranate sour concentrates
International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.171
Tradional taste Yoghurt Bean Soup
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.266
A Tradational Sweet : Küncülü Halvah
The 4th International Symposium on ”Tradational Foods from Adriatic to Caucasus”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.96
Cooking Behavior, Colour and Sensory Properties Enriched Noodles with Chickpea and Buckwheat
The 13th ANNUAL MEETING”DURABLE AGRICULTURE – AGRICULTURE OF THE FUTURE, 9 - 10 Kasım 2017
Physical, Chemical and Technological Features of some Potatoes Kinds Grown in Hatay Province of Turkey
The 13th Annual Meeting Durable Agriculture-Agrıculture Of Future, Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017
An Overview of Food Fraud in Turkey and The Potential Risk for Peanut.
International The 13th Annual Meeting Durable Agriculture-Agriculture of The Future, 9 - 10 Kasım 2017, ss.66-67
Using of Food Industry Wastes in Feed Rations
International Congress on Food of Animal Orgin, 10 - 13 Kasım 2016, ss.284-285
Interactions Between Foods and Genes
International Congress on Food of Animal Orgin, 10 - 13 Kasım 2016, ss.286-287
Dut meyvesinin gıda sanayiinde değerlendirme yöntemleri
Adıyaman Dut Festivali, Tut/Adıyaman, Türkiye, 8 - 09 Temmuz 2016
Kurutulmuş Turunçgillerin Portakal Limon Mandarin Meyve Kabuklarında Kalite Kriterlerinin Araştırılması
Pamukkale Gıda Sempozyumu III ”Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, cilt.1, ss.286
"Determination of essential oil components of some medicinal and aromatic plants produced in the Hatay region
Natural Volatiles and Essential Oils, 7 - 09 Eylül 2014, ss.187
Yerfıstığı Arachis hypogaea L nda Yağ ve Protein Oranının NIRS Near Infrared Reflectance Spectroscopy Yardımıyla Belirlenmesi
TGDF Gıda Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, ss.91
Gıda İşlemede Elde Edilen Yan Ürünlerin Güncel Alternatif Değerlendirilme Fırsatları
TGDF Gıda Kongresi 2023:Yüzüncü Yıla On Kala, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2013, ss.90
Yerfıstığı (Arachis hypogaea L.)’nda Yağ ve Protein Oranının NIRS (Near Infrared Reflectans Spectroscpoy) Yardımı İle Belirlenmesi
TGDF Gıda Kongresi 2023:Yüzüncü Yıla On Kala, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2013, ss.91
Production and Properties of Milk Produced some Nuts
IV. International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011
Zeytinlerde Taşıma ve Muhafazanın Zeytinyağı Kalitesine Etkileri
1. Bahçe Bitkileri Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2005
Zeytinlerde Taşıma Ve Muhafazanın Zeytinyağı Kalitesi Üzerine Etkileri
III.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 6 - 09 Eylül 2005, ss.345-349
Kahraman Maraş Tarhanasının Kimi Özellikleri ve Beslenmedeki Fonksiyonel Önemi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004
Kahramanmaraş Yöresi Bağcılık Ürünleri
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2004, ss.399-401
Yöresel Türk Baharatı: İSOT
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2004, ss.402-405
Geleneksel Kahramanmaraş Tarhanasının Kimi Özellikleri ve Beslenmedeki Fonksiyonel Önemi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2004, ss.407-411
Hatay ili Naturel Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma
Türkiye I. Zeytinyağı ve Sofralık Zeytin Sempozyumu, Türkiye, 2 - 03 Ekim 2003, ss.200
Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerin Bazı Özellikleri ve Standartlara Uygunlukları
Gida Güvenliği ve Sağlık Riskleri Çalıştayı, Isparta, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2003
Hatay İli Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma.
Türkiye 1. Zeytinyağı ve Sofralık Zeytin Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 10 Ekim - 12 Aralık 2003
Hatay İli Natürel Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma
Türkiye I. Zeytinyağı ve Sofralık Zeytin Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 2 - 03 Ekim 2003, ss.200-2004
Kırmızı Biber Kurutma Yöntemleri ve Kurutmada Dikkat Edilecek Hususlar, Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep.
Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep., Gaziantep, Türkiye, 20 Ekim 2002
Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerde Aflatoksin Oluşumunun Önlenmesi İçin Alınması Gereken Önlemler
Hizmet İçi Eğitim Semineri, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep, Türkiye, 10 Ekim 2002
Ereğlide Yetiştirilen Beyaz Kirazların Reçel ve Marmelata İşlenmeye Uygunluklarının Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma
7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.511
Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi
Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.743-750
Üzümün Gıda Sanayiinde Değerlendirilme Olanakları
GAP II. Tarım Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001
Üzümün Gıda Sanayinde Değerlendirme Olanakları
Hassa Bağcılık Sempozyumu, Hassa/Hatay, Türkiye, 10 Ekim 2000
Şanlıurfa Çevresinde Yetişen Kapari Tomurcuklarının Konserve Yapımına Uygunluğu Üzerinde Bir Araştırma
GAP 1. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 10 - 12 Ekim 1999, ss.215-221
Nevşehir -Niğde Yöresinde Yetiştirilen Farklı Patates Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma
I. II. Ulusal Patates Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Haziran 1999
Farklı Ortamlarda Yetiştirilen F144 Domates Çeşitinin Konserveye İşleme Uygunluğu ve Farklı Kalsiyum Katkısının Doku zerine Etkisi
Gıda Mühendisliği II. Ulusal Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 1997, ss.257-262
Nevşehir-Niğde Yöresinde Yetiştirilen Bazı Patates Çeşitlerinin Dondurulmuş Parmak Patates İşlemeye Uygunluğunun Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma.
Gıda Mühendisliği II. Ulusal Sempozyumu, Ankara., Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 1997, ss.248-256
Kuşburnu Meyvesinin Gıda Sanayiinde Kullanımı ve Marmelata İşlenmeye Uygunluğu.
Gümüşhane Valiliği -K.T.Ü. Orman Fakültesi Kuşburnu Simpozyumu, Gümüşhane, Türkiye, 5 - 06 Eylül 1996, ss.319-328
Kitap & Kitap Bölümleri
Nanotechnology in Food and Agriculture Industry
Food Processing: Strategies for Quality Assessment, Malik A.., Erginkaya Z., Ahmad S., Erten H., Editör, SPRINGER, ss.477-497, 2014