Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Geleneksel Gıdalarda Sorunlar ve Çözüm Önerileri

5.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 Kasım 2022

Mycotoxins and Risk Management in Agricultural Commodities

3rd International Conference on Food, Agriculture and Veterinary, İzmir, Türkiye, 19 Haziran 2021, ss.10-11

Mycotoxins and Risk Management in Agricutural Commodities

3rd INTERNATIONAL CONFERENCEon FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY, İzmir, Türkiye, 19 Haziran 2021, ss.10-11

Tarımsal Ürünlerde Mikotoksinler ve Risk Yönetimi

3th Inernational Congress on Food, Agriculture and Veterinary, İzmir, Türkiye, 19 Haziran 2021, ss.10-11

The viscoelasticity of homemade pomegranate sour concentrates

International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.171

Tradional taste Yoghurt Bean Soup

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.266

Problems with Homemade Paste of Tomato and Red Pepper and Suggested Solutions

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.147

Problems with Traditional Molasses and Pomegranate Sour Production ad Suggested Solutions

The 4th International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucasus’ 19-21 April 2018 Kyrenia / Northern Cyprus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.25

Problems with Traditional Molasses and Pomegranate Sour Production and Suggested Solutions

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018

A Tradational Sweet : Küncülü Halvah

The 4th International Symposium on ”Tradational Foods from Adriatic to Caucasus”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.96

Regional Product: TİRŞİK (Arum Dioscorides SM) SOUP

The 4th International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 Nisan 2018, ss.159

Traditional taste; Yoghurt Bean Soup

The 4th International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 Nisan 2018, ss.266

Determination of Quality Parametersand Rehydration of Dehydrated Carrot (Daucus carota)

II. Congress of International Tourism and Microbial Food Safety, 13 - 14 Aralık 2017, ss.18

Cooking Behavior, Colour and Sensory Properties Enriched Noodles with Chickpea and Buckwheat

The 13th ANNUAL MEETING”DURABLE AGRICULTURE – AGRICULTURE OF THE FUTURE, 9 - 10 Kasım 2017

Physical, Chemical and Technological Features of some Potatoes Kinds Grown in Hatay Province of Turkey

The 13th Annual Meeting Durable Agriculture-Agrıculture Of Future, Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017

An Overview of Food Fraud in Turkey and The Potential Risk for Peanut.

International The 13th Annual Meeting Durable Agriculture-Agriculture of The Future, 9 - 10 Kasım 2017, ss.66-67

Production of Turkish Delight with Blood Orange JuiceUsing Response Surface Method

2 nd International Mediterranean Science and Engineering Congress, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1999

Using of Food Industry Wastes in Feed Rations

International Congress on Food of Animal Orgin, 10 - 13 Kasım 2016, ss.284-285

Interactions Between Foods and Genes

International Congress on Food of Animal Orgin, 10 - 13 Kasım 2016, ss.286-287

Dut meyvesinin gıda sanayiinde değerlendirme yöntemleri

Adıyaman Dut Festivali, Tut/Adıyaman, Türkiye, 8 - 09 Temmuz 2016

Kurutulmuş Turunçgillerin Portakal Limon Mandarin Meyve Kabuklarında Kalite Kriterlerinin Araştırılması

Pamukkale Gıda Sempozyumu III ”Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, cilt.1, ss.286

Production and Properties of Milk Produced some Nuts

IV. International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011

Zeytinlerde Taşıma ve Muhafazanın Zeytinyağı Kalitesine Etkileri

1. Bahçe Bitkileri Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2005

Zeytinlerde Taşıma Ve Muhafazanın Zeytinyağı Kalitesi Üzerine Etkileri

III.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 6 - 09 Eylül 2005, ss.345-349

Kahramanmaraş Yöresi Bağcılık Ürünleri

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2004, ss.399-401

Yöresel Türk Baharatı: İSOT

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2004, ss.402-405

Hatay ili Naturel Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma

Türkiye I. Zeytinyağı ve Sofralık Zeytin Sempozyumu, Türkiye, 2 - 03 Ekim 2003, ss.200

Hatay İli Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma.

Türkiye 1. Zeytinyağı ve Sofralık Zeytin Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 10 Ekim - 12 Aralık 2003

Hatay İli Natürel Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma

Türkiye I. Zeytinyağı ve Sofralık Zeytin Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 2 - 03 Ekim 2003, ss.200-2004

Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi

Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.743-750

Ereğlide Yetiştirilen Beyaz Kirazların Konserveye İşlenmeye Uygunluklarının Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma

I. Sert Çekirdekli Meyveler Sempozyumu. 25-28 Eylül Yalova., Yalova, Türkiye, 25 - 28 Eylül 2001

Üzümün Gıda Sanayinde Değerlendirme Olanakları

Hassa Bağcılık Sempozyumu, Hassa/Hatay, Türkiye, 10 Ekim 2000

Kuşburnu Meyvesinin Gıda Sanayiinde Kullanımı ve Marmelata İşlenmeye Uygunluğu.

Gümüşhane Valiliği -K.T.Ü. Orman Fakültesi Kuşburnu Simpozyumu, Gümüşhane, Türkiye, 5 - 06 Eylül 1996, ss.319-328
Kitap & Kitap Bölümleri

ELEKTROEĞİRME VE NANOFİBER TEMELLİ YÖNTEMLER İLE ENKAPÜLASYON UYGULAMALARI

Mühendislikte Araştırma ve Değerlendirmeler, Bardak, Selahattin (Doç. Dr.); Çavuş, Vedat (Doç.Dr.), Editör, Gece Kitaplığı / Gece Publishing, Ankara, ss.83-110, 2022

ELEKTROEĞİRME VE NANOFİBER TEMELLİ YÖNTEMLER İLE ENKAPÜLASYON UYGULAMALARI

Mühendislikte Araştırma ve Değerlendirmeler, Doç. Dr. Selahattin BARDAK; Doç. Dr. Vedat ÇAVUŞ, Editör, Gece Kitaplığı/Gece Publishing, Ankara, ss.83-110, 2022

Nanotechnology in food and agriculture industry

Food processing strategies for quality assessment Food engineering series, Malik A, Erginkaya Z, Ahmad S, Erten H, Editör, Springer, New York, ss.477-497, 2014

Nanotechnology in Food and Agriculture Industry

Food Processing: Strategies for Quality Assessment, Malik A.., Erginkaya Z., Ahmad S., Erten H., Editör, SPRINGER, ss.477-497, 2014
Metrikler

Yayın

86

Atıf (Scopus)

34

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

8

Proje

9

Tez Danışmanlığı

11

Açık Erişim

2