Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kahramanmaraş Tipi Kırmızı Biberde Aflatoksin Oluşumu Üzerine Etkiler

5th International Agriculture Congress, Türkiye, 5 - 06 Aralık 2022, (Tam Metin Bildiri)

Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kahramanmaraş Tipi Kırmızı Biberde Aflatoksin Oluşumu Üzerine Etkileri

5th International Agriculture Congress, Türkiye, 5 - 06 Aralık 2022, (Tam Metin Bildiri)

Geleneksel Gıdalarda Sorunlar ve Çözüm Önerileri

5.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 Kasım 2022, (Tam Metin Bildiri)

Mycotoxins and Risk Management in Agricutural Commodities

3rd INTERNATIONAL CONFERENCEon FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY, İzmir, Türkiye, 19 Haziran 2021, ss.10-11, (Tam Metin Bildiri)

Mycotoxins and Risk Management in Agricultural Commodities

3rd International Conference on Food, Agriculture and Veterinary, İzmir, Türkiye, 19 Haziran 2021, ss.10-11, (Özet Bildiri)

Tarımsal Ürünlerde Mikotoksinler ve Risk Yönetimi

3th Inernational Congress on Food, Agriculture and Veterinary, İzmir, Türkiye, 19 Haziran 2021, ss.10-11, (Özet Bildiri)

The viscoelasticity of homemade pomegranate sour concentrates

International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.171, (Özet Bildiri)

Problems with Traditional Molasses and Pomegranate Sour Production and Suggested Solutions

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

Problems with Homemade Paste of Tomato and Red Pepper and Suggested Solutions

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.147, (Özet Bildiri)

Problems with Traditional Molasses and Pomegranate Sour Production ad Suggested Solutions

The 4th International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucasus’ 19-21 April 2018 Kyrenia / Northern Cyprus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.25, (Özet Bildiri)

Tradional taste Yoghurt Bean Soup

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.266, (Özet Bildiri)

Regional Product: TİRŞİK (Arum Dioscorides SM) SOUP

The 4th International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 Nisan 2018, ss.159, (Özet Bildiri)

A Tradational Sweet : Küncülü Halvah

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

Traditional taste; Yoghurt Bean Soup

The 4th International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 Nisan 2018, ss.266, (Özet Bildiri)

Determination of Quality Parametersand Rehydration of Dehydrated Carrot (Daucus carota)

II. Congress of International Tourism and Microbial Food Safety, 13 - 14 Aralık 2017, ss.18, (Özet Bildiri)

TSE EN: ISO 9001: 2000 Quality Management System Practise Suggestion at Mustafa Kemal University Health Practises And Research Hospital

II. congress of international tourism and microbial food safety, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2017, (Tam Metin Bildiri)

Cooking Behavior, Colour and Sensory Properties Enriched Noodles with Chickpea and Buckwheat

The 13th ANNUAL MEETING”DURABLE AGRICULTURE – AGRICULTURE OF THE FUTURE, 9 - 10 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

An Overview of Food Fraud in Turkey and The Potential Risk for Peanut.

International The 13th Annual Meeting Durable Agriculture-Agriculture of The Future, 9 - 10 Kasım 2017, ss.66-67, (Özet Bildiri)

Physical, Chemical and Technological Features of some Potatoes Kinds Grown in Hatay Province of Turkey

The 13th Annual Meeting Durable Agriculture-Agrıculture Of Future, Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

Production of Turkish Delight with Blood Orange JuiceUsing Response Surface Method

2 nd International Mediterranean Science and Engineering Congress, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1999, (Özet Bildiri)

Using of Food Industry Wastes in Feed Rations

International Congress on Food of Animal Orgin, 10 - 13 Kasım 2016, ss.284-285, (Özet Bildiri)

Interactions Between Foods and Genes

International Congress on Food of Animal Orgin, 10 - 13 Kasım 2016, ss.286-287, (Özet Bildiri)

Dut meyvesinin gıda sanayiinde değerlendirme yöntemleri

Adıyaman Dut Festivali, Tut/Adıyaman, Türkiye, 8 - 09 Temmuz 2016, (Tam Metin Bildiri)

Kurutulmuş Turunçgillerin Portakal Limon Mandarin Meyve Kabuklarında Kalite Kriterlerinin Araştırılması

Pamukkale Gıda Sempozyumu III ”Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar”, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, cilt.1, ss.286, (Özet Bildiri)

Gıda İşlemede Elde Edilen Yan Ürünlerin Güncel Alternatif Değerlendirilme Fırsatları

TGDF Gıda Kongresi 2023:Yüzüncü Yıla On Kala, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2013, ss.90, (Özet Bildiri)

Production and Properties of Milk Produced some Nuts

IV. International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011, (Tam Metin Bildiri)

Zeytinlerde Taşıma ve Muhafazanın Zeytinyağı Kalitesine Etkileri

1. Bahçe Bitkileri Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2005, (Tam Metin Bildiri)

Zeytinlerde Taşıma Ve Muhafazanın Zeytinyağı Kalitesi Üzerine Etkileri

III.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 6 - 09 Eylül 2005, ss.345-349, (Tam Metin Bildiri)

Kahramanmaraş Yöresi Bağcılık Ürünleri

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2004, ss.399-401, (Tam Metin Bildiri)

Geleneksel Kahramanmaraş Tarhanasının Kimi Özellikleri ve Beslenmedeki Fonksiyonel Önemi

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2004, ss.407-411, (Tam Metin Bildiri)

Yöresel Türk Baharatı: İSOT

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2004, ss.402-405, (Tam Metin Bildiri)

Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerin Bazı Özellikleri ve Standartlara Uygunlukları

Gida Güvenliği ve Sağlık Riskleri Çalıştayı, Isparta, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2003, (Tam Metin Bildiri)

Hatay İli Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma.

Türkiye 1. Zeytinyağı ve Sofralık Zeytin Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 10 Ekim - 12 Aralık 2003, (Tam Metin Bildiri)

Hatay İli Natürel Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma

Türkiye I. Zeytinyağı ve Sofralık Zeytin Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 2 - 03 Ekim 2003, ss.200-2004, (Tam Metin Bildiri)

Kırmızı Biber Kurutma Yöntemleri ve Kurutmada Dikkat Edilecek Hususlar, Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep.

Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep., Gaziantep, Türkiye, 20 Ekim 2002, (Tam Metin Bildiri)

Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerde Aflatoksin Oluşumunun Önlenmesi İçin Alınması Gereken Önlemler

Hizmet İçi Eğitim Semineri, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep, Türkiye, 10 Ekim 2002, (Tam Metin Bildiri)

Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi

Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.743-750, (Tam Metin Bildiri)

Üzümün Gıda Sanayiinde Değerlendirilme Olanakları

GAP II. Tarım Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, (Tam Metin Bildiri)

Ereğlide Yetiştirilen Beyaz Kirazların Konserveye İşlenmeye Uygunluklarının Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma

I. Sert Çekirdekli Meyveler Sempozyumu. 25-28 Eylül Yalova., Yalova, Türkiye, 25 - 28 Eylül 2001, (Özet Bildiri)

Üzümün Gıda Sanayinde Değerlendirme Olanakları

Hassa Bağcılık Sempozyumu, Hassa/Hatay, Türkiye, 10 Ekim 2000, (Tam Metin Bildiri)

Kuşburnu Meyvesinin Gıda Sanayiinde Kullanımı ve Marmelata İşlenmeye Uygunluğu.

Gümüşhane Valiliği -K.T.Ü. Orman Fakültesi Kuşburnu Simpozyumu, Gümüşhane, Türkiye, 5 - 06 Eylül 1996, ss.319-328, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

ELEKTROEĞİRME VE NANOFİBER TEMELLİ YÖNTEMLER İLE ENKAPÜLASYON UYGULAMALARI

Mühendislikte Araştırma ve Değerlendirmeler, Bardak, Selahattin (Doç. Dr.); Çavuş, Vedat (Doç.Dr.), Editör, Gece Kitaplığı / Gece Publishing, Ankara, ss.83-110, 2022

Nanotechnology in Food and Agriculture Industry

Food Processing: Strategies for Quality Assessment, Malik A.., Erginkaya Z., Ahmad S., Erten H., Editör, SPRINGER, ss.477-497, 2014
Metrikler

Yayın

85

Atıf (WoS)

3

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

50

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

249

H-İndeks (Scholar)

11

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

31

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

9

Proje

9

Tez Danışmanlığı

11

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları