Desteklenen Projeler
-
2020 - 2023 Bazı Ekzopolisakkaritlerin Antagonist Maya ile Yenilebilir Film Kaplamada Kullanımı ve Baharatlık Kırmızıbiberde Aflatoksin Gelişimi Üzerine Etkisi
-
2020 - 2023 Bazı Ekzopolisakkaritlerin Antagonist Maya ile Yenilebilir Film Kaplamada Kullanımı ve Kurutulmuş Gıdalarda Aflatoksin Gelişimi Üzerine Etkisi
-
2020 - 2023 Mikrodalga-Vakum Kurutma Sistemi ile Kivi Meyvesinin Kurutulması ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
-
2021 - 2022 Sürdürülebilir Doğa Yolculuğu İçin Ekokids
-
2019 - 2022 Emülsiyon elektroeğirme yöntemiyle bazı tıbbi aromatik bitkilerin yağlarının akıllı polimerlerle nanolif yapısında enkapsülasyonu, enkapsülasyonun karakterizasyonu ve enkapsüle etken maddelerin kontrollü salım kinetiklerinin modellenmesi
-
2011 - 2012 Hatay da Yetiştirilen Önemli Zeytin Çeşitlerinden Elde Edilen Naturel Zeytinyağlarının Antioksidan Özellikteki Bileşenlerinin Ve Oksidatif Stabilitelerinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BOZDOĞAN KONUŞKAN D. (Yürütücü), KARAYİYEN A., DİDİN M. (Yürütücü)
-
2008 - 2009 Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde TSE EN: ISO 9001: 2000 Kalite Yönetim Sistemi Uygulaması
-
2002 - 2003 Hatay Yöresi Zeytinyağlarının Özgül Abzorbans ve Trilinolein (Triggliserit) Değerlerinin Belirlenmesi ve Bu Değerlerin Zeytinyağı Tağşişindeki Önemi (Yüksek Lisans Tezi)
-
2001 - 2002 Hatay Yöresinde Üretilen Naturel Zeytinyağlarının Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Organoleptik Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma. (Yüksek Lisans Tezi)