Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Ekmek Tüketim Durumu

Gıda Mühendisliği Dergisi , cilt.10, sa.22, ss.17-24, 2006 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Optimization of Gluten Free Cookies Produced with Nutritious Ingredients: Evaluating a New Food Product

2ND INTERNATIONAL VIRTUAL CONFERENCE ON RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Adana, Türkiye, 03 Haziran 2021, ss.356-370

NUTRITIONAL COMPOSITION OF FUNCTIONAL SNACK GRAIN BASED MIX

2ND INTERNATIONAL VIRTUAL CONFERENCE ON RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Adana, Türkiye, 03 Haziran 2021, ss.371-378

HATAY İLİNDE YÖRESEL YEMEKLERİN TÜKETİM SIKLIĞI

2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, 26 - 27 Aralık 2019

FUNCTIONAL FOOD ADDITIVES: DIETARY FİBRES

2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, 26 - 27 Aralık 2019

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN İÇECEK TÜKETİM TERCİHLERİNİN BELİRLENMESİ

2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, 26 - 27 Aralık 2019

GÜNCEL GIDA TAKVİYELERİ VE SAĞLIK

2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, 26 - 27 Aralık 2019

Nanotechnology Applications in Food Industry: Nanomaterial and Nanocapsule

IAARHIES 151st International Conference on Engineering TechnologyYıl:2019, 7 - 08 Ağustos 2019

Development Functional Gluten Free Biscuits from Buckwheat, Amaranth and Quinoa Flour

INTERNATIONAL CONFERENCE ON RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Antalya, Türkiye, 11 - 19 Nisan 2018

Bioactive Peptides:Functional Properties and Health Effects

The International Academic Association of Researchers in Humanities, IT, Engineering and Science, Londrina, Brezilya, 28 - 29 Aralık 2018, cilt.1, ss.24-27

Cooking Behavior, Colour and Sensory Properties Enriched Noodles with Chickpea and Buckwheat

The 13th ANNUAL MEETING”DURABLE AGRICULTURE – AGRICULTURE OF THE FUTURE, 9 - 10 Kasım 2017

Physical, Chemical and Technological Features of some Potatoes Kinds Grown in Hatay Province of Turkey

The 13th Annual Meeting Durable Agriculture-Agrıculture Of Future, Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017

Production of Turkish Delight with Blood Orange JuiceUsing Response Surface Method

2 nd International Mediterranean Science and Engineering Congress, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1999

Enriched Gluten Free Cookie with Low Glysemic Index Using Response Surface Method

2 nd International Mediterranean Science and Engineering Congress, 25 - 27 Ekim 2017

Effects of Caffeine on Health and Nutrition

International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technology, 15 - 17 Mayıs 2017

Determination of Cooking Methods and Consumption Frequency of Local Foods in Hatay Provience

İnternational Conferance on Agriiculture , Forest, Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017

Chlorophiles and Phycocyanin Extraction from Spirulina and Their Ferric Reducing Antioxidant Power

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), 15 - 17 Mayıs 2017

Nanotechnology Applications in Functional Foods

International Conference on Agriculture, Forest, Food Scıences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017

Consumed as Food Edible Wild Plants Some of the Aegean Region, Consumption Method and Functional Properties

İnternational Conferance on Agriiculture , Forest, Food Sciences and Technologies, 15 Mayıs 2017 - 17 Ocak 2018

Microalgaes: Functional Foods and/or Additives for Food Products

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), 15 - 17 Mayıs 2017

Honey Nutrition Production and Consumption

International Congress ofn Food of Animal Orijin, 10 - 13 Kasım 2016

Bal Beslenme Üretim ve Tüketim

Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016

Sağlıklı Beslenmede Yumurtanın Yeri ve Önemi Türkiye de Yumurta Üretim ve Tüketimine Sosyolojik Bir Bakış

Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi “Sektörle İşbirliği”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016

Development of a Gluten Free Biscuit Using Turkish Hazelnut and Apricot

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.594

Traditional dairy deserts in Turkey

III. International Symposium on Traditional Foods from Adriatic toCaucasus, 1 - 04 Ekim 2015

Traditional Dairy Dessert in Turkey

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.279

A Kind of Traditional Snack Kavurga

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus " Sarajevo – BOSNIA and HERZEGOVINA, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

Geleneksel Türk Şekerlemeleri

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1096-1100

Geleneksel Türk İçecekleri

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1091-1095

Mustafa Kemal Üniversitesi Öğrencilerinin Beslenme Alışkanlıklarının Belirlenmesi

TGDF GIDA KONGRESİ 2013 YÜZÜNCÜ YILA ON KALA, Antalya, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, ss.66

Geleneksel Bir Ürünümüz:Pestil

III. GelenekselGıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012

The fat Cosumption of Academic Female Staff Working in Uiversity

V. International Nutrition and Dietetic Congress, 12 Nisan 2006

Bread Consumption of Families that Have Different Socio-Economic Status

V. International Nutrition and Dietetic Congress, 12 Nisan 2006 - 15 Nisan 2012

Production and Properties of Milk Produced some Nuts

IV. International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011

The Nutrient Composition and Mineral Content of Fenugreek Seeds Trigonella foenum Graceum L Traditionally Consumed for Spices in Turkey

The 1th Traditional Symposıum on ‘’Traditional Foods From Adriatic To Caucasus’’, Tekirdağ, Türkiye, 15 Nisan 2010, ss.579

Geleneksel bir ekmeğimiz: Nohut mayalı ekmek

1. Uluslararası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a geleneksel gıdalar” sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.455-457

Geleneksel bir içecek: Kaynar

I. Uluslararası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a geleneksel gıdalar” sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1021-1023

Cezerye Üretimi ve Bazı Özellikleri

THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON “TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", Tekirdağ, Türkiye, 15 Nisan 2010, ss.771-773

Ege Bölgesi ve Maraş Yöresinde Üretilen Tarhanaların Beslenmedeki Yeri ve Önemi

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyum Kitabı, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009

Kızılcık kiren Tarhanası

II Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009

Sert Kabuklu Meyvelerin Sağlık Üzerine Etkileri

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008

Whole Grains and Health

ICC International Conference, 24 Nisan 2008

Flavonoids and Cancer.

International Symposium Food, Nutrition and Cancer, 17 - 19 Nisan 2008 Sürdürülebilir Kalkınma

Dietary Fiber and Health

International Symposium Food, Nutrition and Cancer, 17 - 19 Nisan 2008

Meat Consumption Among the Families of Different Socio Economic Status

V. International Nutrition and Dietetic Congress, 12 - 15 Nisan 2006 Sürdürülebilir Kalkınma
Kitap & Kitap Bölümleri

MARINE-DERIVED BIOACTIVE PEPTIDES AND THEIR HEALTH-PROMOTING PROPERTIES

Futuristic Trends in Agriculture Engineering & Food Sciences, KIRDAR SEVAL SEVGİ, Editör, IIP SERIES, Chikkamagaluru Karnataka, ss.361-390, 2024

PLANT BASED BEVERAGES: TYPES, PROCESS METHODS, NUTRITIONAL VALUE AND CONSUMER PERSPECTIVE

Futuristic Trends in Agriculture Engineering & Food Sciences, , Editör, IIP SERIES, Chikkamagaluru Karnataka, ss.437-462, 2024

DİABETES MELLİTUS VE VİTAMİNLER

BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI, Çetin YAMAN, Nazan ERENOĞLU SON, Editör, Güven Plus Grup A.Ş. Yayınları, İstanbul, ss.8-35, 2019

Gıda Piramitleri

Fonksiyonel Beslenme, Zeynep Banu GÜZEL SEYDİM, Editör, SİDAS Medya İletişim Ltd Şti, İzmir, ss.13-30, 2016

GIDA PİRAMİTLERİ

FONKSİYONEL BESLENME, ZEYNEP BANU GÜZEL SEYDİM, Editör, SİDAS MEDYA, İzmir, ss.13-30, 2016

Gıda Piramitleri

Fonksiyonel Beslenme, Zeynep Banu Güzel Seydim, Editör, Sidas Medya, ss.13-30, 2016

Nanotechnology in Food and Agriculture Industry

Food Processing: Strategies for Quality Assessment, Malik A.., Erginkaya Z., Ahmad S., Erten H., Editör, SPRINGER, ss.477-497, 2014

Nanotechnology in food and agriculture industry

Food processing strategies for quality assessment Food engineering series, Malik A, Erginkaya Z, Ahmad S, Erten H, Editör, Springer, New York, ss.477-497, 2014
Metrikler

Yayın

96

Atıf (Scopus)

58

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (TrDizin)

5

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

16

Proje

18

Tez Danışmanlığı

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları