Dr. Öğr. Üyesi EMİR AYŞE ÖZER


ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ


WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Tarım Bilimleri, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Beslenme ve Dietetik, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji


Yayınlardaki İsimler: Özer Emir Ayşe

Metrikler

Yayın

101

Atıf (WoS)

3

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

60

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (TrDizin)

5

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

2

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

17

Proje

18

Tez Danışmanlığı

7

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Yaptığı Tezler

2007

2007

Doktora

EKSTRÜZYON YÖNTEMİ İLE BESLEYİCİ DEĞERİ YÜKSEK ÇEREZ TİPİ FONKSİYONEL BİR ÜRÜN GELİŞTİRME

Çukurova Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

Yabancı Diller

İngilizce

Araştırma Alanları

Beslenme ve Dietetik

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Teknolojisi

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Unvanlar / Görevler

2010 - 2016

2010 - 2016

Yrd. Doç. Dr.

2000 - 2007

2000 - 2007

Araştırma Görevlisi

Çukurova Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

2003 - 2004

2003 - 2004

Araştırma Görevlisi

1997 - 2000

1997 - 2000

Öğretim Görevlisi

İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi

Yönetimsel Görevler

2011 - Devam Ediyor

2011 - Devam Ediyor

2013 - 2014

2013 - 2014

2010 - 2014

2010 - 2014

2010 - 2014

2010 - 2014

Akademi Dışı Deneyim

2010 - Devam Ediyor

2010 - Devam Ediyor

Yardımcı Doçent

Mustafa Kemal Üniversitesi, Yardımcı Doçent

2012 - 2012

2012 - 2012

Eğitim

Gent University, Eğitim

2001 - 2007

2001 - 2007

Araştırma Görevlisi

Çukurova Üniversitesi, Araştırma Görevlisi

2003 - 2004

2003 - 2004

Araştırmacı

Manchester Metropolitan University, Araştırmacı

1998 - 2001

1998 - 2001

Öğretim görevlisi

İnönü Üniversitesi, Öğretim görevlisi

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

Mezuniyet Çalışması I

Mezuniyet Çalışması II

Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji

Proses Tasarım

Gıda Analizleri

Beslenme İlkeleri

Lisans Çift Anadal

Lisans Çift Anadal

Yeni Ürün Geliştirme ve Beslenme Rehberinin Kullanımı

Tepki Yüzey Yöntemi ve Analizi

Gıda İşlemede Besin Ögelerinde Meydana Gelen Değişiklikler

Beslenmede Protein Lipid ve Karbonhidratlar

Geleneksel Gıdalar

Gıdaların Zenginleştirilmesi

Ekstrüzyon Pişirme

Beslenme Biyokimyası

Toplumda Beslenme Sorunları

Toplu Beslenme Sistemleri

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2006

2006

Ekmek Tüketim Durumu

YAĞMUR C., ÖZER E. A.

Gıda Mühendisliği Dergisi , cilt.10, sa.22, ss.17-24, 2006 (Hakemli Dergi)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2021

2021

Optimization of Low Fat High Protein Cookies Formulation: Effects of Using Butter and Composite Flour on Nutritional, Physical and Sensory Properties

ÖZER E. A., özbuldu n., ÖZPALAS B.

2ND INTERNATIONAL VIRTUAL CONFERENCE ON RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Adana, Türkiye, 03 Haziran 2021, ss.338-355, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

Optimization of Gluten Free Cookies Produced with Nutritious Ingredients: Evaluating a New Food Product

ÖZER E. A.

2ND INTERNATIONAL VIRTUAL CONFERENCE ON RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Adana, Türkiye, 03 Haziran 2021, ss.356-370, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

NUTRITIONAL COMPOSITION OF FUNCTIONAL SNACK GRAIN BASED MIX

ÖZER E. A., YAĞMUR C.

2ND INTERNATIONAL VIRTUAL CONFERENCE ON RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Adana, Türkiye, 03 Haziran 2021, ss.371-378, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

Nutritional changes during extrusion

ÖZGEN S. B., ÖZER E. A., ÖZPALAS B.

RPFOODS, 11 - 13 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

ŞİŞMAN BİREYLERDE BESLENME EĞİTİMİ VE TIBBİ BESLENME TEDAVİSİNİN AĞIRLIKKAYBI VE VÜCUT KOMPOZİSYONUNA ETKİSİ

NERGİZOĞLU S., ÖZER E. A.

2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, 26 - 27 Aralık 2019, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN İÇECEK TÜKETİM TERCİHLERİNİN BELİRLENMESİ

ÖZPALAS B., ÖZER E. A.

2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, 26 - 27 Aralık 2019, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

HATAY İLİNDE YÖRESEL YEMEKLERİN TÜKETİM SIKLIĞI

ÖZER E. A., ÖZPALAS B.

2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, 26 - 27 Aralık 2019, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

ŞİŞMAN BİREYLERDE BESLENME EĞİTİMİ VE TIBBİ BESLENME TEDAVİSİNİNBİYOKİMYASAL BULGULARA ETKİSİ

NERGİZOĞLU S., ÖZER E. A.

2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, 26 - 27 Aralık 2019, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

FUNCTIONAL FOOD ADDITIVES: DIETARY FİBRES

ÖZPALAS B., ÖZER E. A.

2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, 26 - 27 Aralık 2019, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

GÜNCEL GIDA TAKVİYELERİ VE SAĞLIK

ÖZPALAS B., ÖZER E. A.

2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, 26 - 27 Aralık 2019, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

Nanotechnology Applications in Food Industry: Nanomaterial and Nanocapsule

ÖZPALAS B., ÖZER E. A.

IAARHIES 151st International Conference on Engineering TechnologyYıl:2019, 7 - 08 Ağustos 2019, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

Development Functional Gluten Free Biscuits from Buckwheat, Amaranth and Quinoa Flour

ÖZER E. A., ÖZPALAS B., ÖZGEN S. B., KARAASLAN İ.

INTERNATIONAL CONFERENCE ON RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Antalya, Türkiye, 11 - 19 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

Food Fortification

ÖZER E. A., ÖZGEN S. B., ÖZPALAS B.

RPFOODS, 11 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri) identifier identifier

2018

2018

Bioactive Peptides:Functional Properties and Health Effects

ÖZPALAS B., ÖZER E. A.

The International Academic Association of Researchers in Humanities, IT, Engineering and Science, Londrina, Brezilya, 28 - 29 Aralık 2018, cilt.1, ss.24-27, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

Cooking Behavior, Colour and Sensory Properties Enriched Noodles with Chickpea and Buckwheat

ÖZER E. A., ÖZPALAS B., DİDİN M.

The 13th ANNUAL MEETING”DURABLE AGRICULTURE – AGRICULTURE OF THE FUTURE, 9 - 10 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

Physical, Chemical and Technological Features of some Potatoes Kinds Grown in Hatay Province of Turkey

DİDİN M., Ubeyitoğulları F., DUMAN A. D., ÖZER E. A.

The 13th Annual Meeting Durable Agriculture-Agrıculture Of Future, Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

Production of Turkish Delight with Blood Orange JuiceUsing Response Surface Method

ÖZER E. A., ÖZPALAS B., DİDİN M., AKSAY S.

2 nd International Mediterranean Science and Engineering Congress, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1999, (Özet Bildiri)

2017

2017

Enriched Gluten Free Cookie with Low Glysemic Index Using Response Surface Method

ÖZER E. A., ÖZPALAS B., DOLĞUN S. B.

2 nd International Mediterranean Science and Engineering Congress, 25 - 27 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

Review on The Potential Heatlhy Risk of Nanotechnology Applicaitons in Food Industy

ÖZER E. A., ÖZPALAS B.

4th North and East European Congress on Food, 10 - 13 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

Effects of Caffeine on Health and Nutrition

ÖZPALAS B., ÖZER E. A.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technology, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

Microalgaes: Functional Foods and/or Additives for Food Products

ARSLAN R., AKSAY S., TOKBAŞ H., ÇINAR F., ÖZER E. A.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

Determination of Cooking Methods and Consumption Frequency of Local Foods in Hatay Provience

ÖZER E. A., ÖZPALAS B.

İnternational Conferance on Agriiculture , Forest, Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

Chlorophiles and Phycocyanin Extraction from Spirulina and Their Ferric Reducing Antioxidant Power

ARSLAN R., AKSAY S., ÇINAR F., TOKBAŞ H., ÖZER E. A.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

Nanotechnology Applications in Functional Foods

ÖZPALAS B., ÖZER E. A.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Scıences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

Consumed as Food Edible Wild Plants Some of the Aegean Region, Consumption Method and Functional Properties

ÖZER E. A., ÖZPALAS B.

İnternational Conferance on Agriiculture , Forest, Food Sciences and Technologies, 15 Mayıs 2017 - 17 Ocak 2018, (Özet Bildiri)

2016

2016

The effects of probiotic containing lactobacillus on human healthy

ÖZER E. A., ÖZPALAS B.

IMSEC, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2016

2016

Milk and Dairy Products The Place of Milk and Milk products in The Food Pyramid and the Importance of Healthy Eating

ÖZPALAS B., ÖZER E. A.

International Congress on Food of Animal Orijin, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

Honey Nutrition Production and Consumption

ARSLAN Z., ÖZER E. A.

International Congress ofn Food of Animal Orijin, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

Sağlıklı Beslenmede Yumurtanın Yeri ve Önemi Türkiye de Yumurta Üretim ve Tüketimine Sosyolojik Bir Bakış

ÖZER E. A., ARSLAN Z., ÖZPALAS B.

Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi “Sektörle İşbirliği”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

Bal Beslenme Üretim ve Tüketim

ARSLAN Z., ÖZER E. A.

Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

2015

2015

Development of a Gluten Free Biscuit Using Turkish Hazelnut and Apricot

ÖZER E. A., DURSUN A., AKIN M. B., AKSAY S., Yavasca A.

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.594, (Özet Bildiri)

2016

2016

The Place of Meat and Meat Products in the Food Pyramid and the Importance of Healthy Nutrition

ÖZER E. A., ÖZPALAS B.

International Congress on food of animal orijin, 10 Kasım - 13 Haziran 2016

2015

2015

Traditional dairy deserts in Turkey

ÖZER E. A., DURSUN A., AKIN M. B., AKSAY S.

III. International Symposium on Traditional Foods from Adriatic toCaucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

Traditional Dairy Dessert in Turkey

ÖZER E. A., DURSUN A., AKIN M. B., AKSAY S., Yavasca A.

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.279, (Özet Bildiri)

2015

2015

A Kind of Traditional Snack Kavurga

GÜLTEN Ş. S., AKIN M. B., ÖZER E. A., AKIN M. S.

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus " Sarajevo – BOSNIA and HERZEGOVINA, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

2014

2014

Geleneksel Türk Şekerlemeleri

ÖZER E. A., DURSUN A., AKSAY S., Yalçın Z.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1096-1100, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

Geleneksel Türk İçecekleri

ÖZER E. A., KABAK B., DURSUN A., ÇUKURKENT A.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1091-1095, (Tam Metin Bildiri)

2013

2013

Mustafa Kemal Üniversitesi Öğrencilerinin Beslenme Alışkanlıklarının Belirlenmesi

ÖZER E. A., DURSUN A., KIRIS A., TOSUN C., INAL D.

TGDF GIDA KONGRESİ 2013 YÜZÜNCÜ YILA ON KALA, Antalya, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, ss.66, (Özet Bildiri)

2013

2013

Mustafa Kemal Üniversitesi Öğrencilerinin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sunulan Hizmetlerle İlgili Görüşlerinin Belirlenmesi

ÖZER E. A., DURSUN A., COSKUN Y., BOZDANA K., OZER M. I.

TGDF Gıda Kongresi 2013 Yüzüncü Yıla On Kala, Antalya, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, ss.67, (Özet Bildiri)

2012

2012

Geleneksel Bir Ürünümüz:Pestil

TANGÜLER H., ELEROĞLU H., ÖZER E. A.

III. GelenekselGıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Tam Metin Bildiri)

2006

2006

Bread Consumption of Families that Have Different Socio-Economic Status

YAĞMUR C., ÖZER E. A.

V. International Nutrition and Dietetic Congress, 12 Nisan 2006 - 15 Nisan 2012, (Özet Bildiri)

2006

2006

The fat Cosumption of Academic Female Staff Working in Uiversity

YAĞMUR C., ÖZER E. A.

V. International Nutrition and Dietetic Congress, 12 Nisan 2006, (Özet Bildiri)

2011

2011

Production and Properties of Milk Produced some Nuts

ÖZER E. A., AKSAY S., DİDİN M.

IV. International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

The Nutrient Composition and Mineral Content of Fenugreek Seeds Trigonella foenum Graceum L Traditionally Consumed for Spices in Turkey

KAN A., ÖZER E. A., ÇOKSARI G.

The 1th Traditional Symposıum on ‘’Traditional Foods From Adriatic To Caucasus’’, Tekirdağ, Türkiye, 15 Nisan 2010, ss.579, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Geleneksel bir içecek: Kaynar

ÖZER E. A., ÜNAL TURHAN E., ERGİNKAYA Z.

I. Uluslararası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a geleneksel gıdalar” sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1021-1023, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Geleneksel bir ekmeğimiz: Nohut mayalı ekmek

ÖZER E. A., ERGİNKAYA Z., ÖZER M. S., ÜNAL TURHAN E.

1. Uluslararası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a geleneksel gıdalar” sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.455-457, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

Cezerye Üretimi ve Bazı Özellikleri

ÖZER E. A., AKYILDIZ A., AKSAY S., AĞÇAM E., BOBUŞ ALKAYA G.

THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON “TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", Tekirdağ, Türkiye, 15 Nisan 2010, ss.771-773, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

Ege Bölgesi ve Maraş Yöresinde Üretilen Tarhanaların Beslenmedeki Yeri ve Önemi

ÖZER E. A.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyum Kitabı, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

Kızılcık kiren Tarhanası

ÖZER E. A.

II Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

Sert Kabuklu Meyvelerin Sağlık Üzerine Etkileri

ÖZER E. A., GÜVEN A.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

Fenil Ketonuri Hastalığı ve Fenilalanin Kısıtlı Diyet

ÖZER E. A., İBANOĞLU Ş., İBANOĞLU E.

Türkiye 10. gıda kongresi, Van, Türkiye, 21 Mayıs 2008, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

Whole Grains and Health

ÖZER E. A., İBANOĞLU Ş., İBANOĞLU E.

ICC International Conference, 24 Nisan 2008, (Özet Bildiri)

2008

2008

Flavonoids and Cancer.

ÖZER E. A., AKSAY S.

International Symposium Food, Nutrition and Cancer, 17 - 19 Nisan 2008, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2008

2008

Dietary Fiber and Health

ÖZER E. A.

International Symposium Food, Nutrition and Cancer, 17 - 19 Nisan 2008, (Özet Bildiri)

2006

2006

Meat Consumption Among the Families of Different Socio Economic Status

YAĞMUR C., ÖZER E. A.

V. International Nutrition and Dietetic Congress, 12 - 15 Nisan 2006, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Kitaplar

2024

2024

yaşlılık ve beslenme

Özer E. A.

sosyal boyutlarıyla yaşlılık ve dezavantajlılık, Bahar altınok,ilyas alpay, Editör, Ayrıntı Kültür Sanat Yayınları, Ankara, ss.115-131, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2024

2024

PLANT BASED BEVERAGES: TYPES, PROCESS METHODS, NUTRITIONAL VALUE AND CONSUMER PERSPECTIVE

Özer E. A., Karayiğit B.

Futuristic Trends in Agriculture Engineering & Food Sciences, seval kırdar, Editör, IIED, London , Abohar, ss.437-462, 2024 Creative Commons License

2024

2024

MARINE-DERIVED BIOACTIVE PEPTIDES AND THEIR HEALTH-PROMOTING PROPERTIES

Özer E. A., Özgen S. B.

Futuristic Trends in Agriculture Engineering & Food Sciences, KIRDAR SEVAL SEVGİ, Editör, AP, London , Abohar, ss.361-390, 2024 Creative Commons License

2019

2019

DİABETES MELLİTUS VE VİTAMİNLER

ÖZPALAS B., ÖZER E. A.

BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI, Çetin YAMAN, Nazan ERENOĞLU SON, Editör, Güven Plus Grup A.Ş. Yayınları, İstanbul, ss.8-35, 2019

2016

2016

GIDA PİRAMİTLERİ

ÖZER E. A., DEDE S., DURSUN A., AVŞAR Y. K.

FONKSİYONEL BESLENME, ZEYNEP BANU GÜZEL SEYDİM, Editör, SİDAS MEDYA, İzmir, ss.13-30, 2016

2016

2016

Gıda Piramitleri

ÖZER E. A., DEDE S., DURSUN A., AVŞAR Y. K.

Fonksiyonel Beslenme, Zeynep Banu GÜZEL SEYDİM, Editör, SİDAS Medya İletişim Ltd Şti, İzmir, ss.13-30, 2016

2016

2016

Gıda Piramitleri

ÖZER E. A., DEDE S., DURSUN A., AVŞAR Y. K.

Fonksiyonel Beslenme, Zeynep Banu Güzel Seydim, Editör, Sidas Medya, ss.13-30, 2016

2014

2014

Nanotechnology in food and agriculture industry

ÖZER E. A., Özcan m., DİDİN M.

Food processing strategies for quality assessment Food engineering series, Malik A, Erginkaya Z, Ahmad S, Erten H, Editör, Springer, New York, ss.477-497, 2014

2014

2014

Nanotechnology in Food and Agriculture Industry

ÖZER E. A., ÖZCAN M., DİDİN M.

Food Processing: Strategies for Quality Assessment, Malik A.., Erginkaya Z., Ahmad S., Erten H., Editör, SPRINGER, ss.477-497, 2014

Desteklenen Projeler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Tip 2 Diyabetli Hastaların Beslenme Durumlarının Diyet Asit Yükü ve Yaşam Kalitesi ile İlişkinin DeğerlendirilmesiSürdürülebilir Kalkınma

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

ÖZER E. A. (Yürütücü)

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Vegan Peynir İkamesi Üretiminin Optimizasyonu ve Sağlıklı Beslenme Açısından Değerlendirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

ÖZER E. A. (Yürütücü)

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Glutensiz Erişte Üretiminde Nişasta Bazlı Unların Kinoa ve Nohut Unu İle Değiştirilmesinin Optimizasyonu

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

ÖZER E. A. (Yürütücü)

2021 - 2023

2021 - 2023

Balık Unundan Biyoaktif Peptit Eldesi ve Bu Peptitlerin Biyoaktif Özelliklerinin İncelenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

ÖZGEN S. B., ÖZER E. A. (Yürütücü)

2021 - 2022

2021 - 2022

Besleyici Değeri Yüksek Vegan Tarhana Üretimi ve Optimizasyonu

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

ÖZER E. A. (Yürütücü)

2020 - 2021

2020 - 2021

ÖĞÜN YERİNE GEÇEBİLECEK BİSKÜVİ ÜRETİMİ VE OPTİMİZASYONU

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

ÖZER E. A. (Yürütücü), özbuldu n.

2020 - 2021

2020 - 2021

Protein ve Diyet Lifçe Zenginleştirilmiş Diyetetik İçecek Geliştirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

ÖZER E. A. (Yürütücü), özbuldu n., KARAYİĞİT B.

2014 - 2016

2014 - 2016

Besleyici Değeri Arttırılmış Bisküvi Üretimi ve Optimizasyonu

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

ÖZER E. A.

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Ocak 2017

Ocak 2017

GIDA

Diğer Dergiler



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (SCOPUS): 61

h-indeksi (SCOPUS): 3