Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Afyon Manda Yoğurdunun Bazı Karakteristik Özellikleri

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2019

ANTAKYA KÜNEFE PEYNİRİ YAPIM TEKNİKLERİ

1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017

The Use of Encapsulated DNA in Barcoding

ULUSLARARASI HAYVANSAL GIDALAR KONGRESİ, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016

Türkiye de Coğrafi İşaretlemenin Dünü Bugünü Yarını

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 Temmuz - 07 Ekim 2016, ss.93

Kuru İncir ile Üretilen Boğma Rakılar Üzerine Bir Araştırma

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.528

A Traditional Beverage in Hatay Samandag Region Medina Persimon Bogma

International Conference on Natural Science and Engineering (ICNASE’2016), Kilis, Türkiye, 19 - 20 Mart 2016, ss.1041-1046

Formation of Aroma Active Components in Double Roasted Antakya Coffees During Roasting

the 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo/ Bosnia and Herzegovina, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

A Research of Volatile Profile of Bogma Traditional Homemade Alcoholic Beverage Produced in Hatay Province

the 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo/ Bosnia and Herzegovina, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

Formation of aroma active components in double roasted Antakya cofees during roasting

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.1, ss.40

A research on volatile profile of Bogma traditional hommade alcoholic beverage

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.1, ss.465

GİZLİ GELENEK BOĞMA RAKI

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.863

The Relationship between milk constituents and various milk properties in Anatolian buffaloes

8th Global Conference on the Conservation of Animal Genetic Resources, Tekirdağ, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2011, cilt.1, ss.157-161

Geographical Indications Systems as a New Tool for Rural Development in Turkey An Overview

22nd INTERNATIONAL SCIENTIFIC - EXPERT CONFERENCE OF AGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, BOOK OF ABSTRACTS, POSTER, Sarajevo, Bosna-Hersek, 28 Eylül - 01 Ekim 2011, ss.96

Effects of Pulsed Electric Fields on Aroma Compounds of Peach nectar

International Symposium on Engineering and Architectural Sciences of Balkan, Caucasus and Turkic Republics, Isparta, Türkiye, 22 - 24 Ekim 2009, cilt.1, ss.400-406

Effects of pulsed electric fields on aroma compounds and sensory properties of apricot nectar

International Conference on Bio and Food Electrotechnologies, Compienge, Fransa, 22 - 23 Ekim 2009, cilt.1, ss.165-169

Effects of Pulsed Electric Fields on Aroma Compounds of Sour Cherry Juice

2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, cilt.1

Aroma-active compounds in fresh goat cheese

IFT ANNUAL MEETING, CHICAGO, Amerika Birleşik Devletleri, 13 - 16 Temmuz 2003

The Origin of Sürk Cheese and Tuzlu Yoghurt af Hatay with an Anthropological Approach

Recent Development in Dairy Science and Technology International Dairy Symposium Proceedings, Isparta, Türkiye, 1 - 05 Haziran 2004, ss.203-206

Off-flavors in milk

1st Interntational Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 Mayıs 2004, cilt.1

The origin of Sürk and Tuzlu yoghurt of Hatay with an athropological approach

Proceedings of 1st International Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004

Peynirde aroma maddelerinin tespitinde kullanılan teknikler

GAP III Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 2 - 03 Ekim 2003, cilt.1, ss.459-451

Yağsız süttozlarında belirlenen aroma-aktif kimyasal maddeler

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, cilt.1, ss.133-136

Sürk Yapımında Kullanılan Bazı Baharatların Antimikrobiyal Özelikleri

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.477-482

Süt ürünlerinde aroma analizleri için gaz kromatografisi-olfaktometre tekniğinin kullanılması

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, cilt.1, ss.311-314

Sürk yapımında kullanılan bazı baharatların antimikrobiyel özellikleri

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 25 Mayıs 2003, cilt.1, ss.477-482

Thyme as an ethnic drink

2002 IFT Annual Meeting Book of Abstracts, 1 - 08 Haziran 2002

The yoghurt of holy Land: salted yoghurt

IFT Annual Meeting, California, Amerika Birleşik Devletleri, 15 - 19 Haziran 2002

Alternatif Pastörizasyon Yöntemleri

7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.576

Traditional cheeses of Antakya (Antioch on the Orontes), the holy land

Proceedings of Cheese Art 2000, SİCİLYA, İtalya, 23 - 24 Mayıs 2001, ss.144

Süt endüstrisinde transglutaminaz enziminden yararlanma olanakları

VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2000, cilt.1, ss.472-478

Rekombinasyon teknolojisinde membran tekniklerinin kullanımı ve GAP

GAP I. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 1999, cilt.1, ss.255-262
Kitap & Kitap Bölümleri

GIDA PİRAMİTLERİ

FONKSİYONEL BESLENME, ZEYNEP BANU GÜZEL SEYDİM, Editör, SİDAS MEDYA, İzmir, ss.13-30, 2016

Gıda Piramitleri

Fonksiyonel Beslenme, Zeynep Banu Güzel Seydim, Editör, Sidas Medya, ss.13-30, 2016

Gıda Piramitleri

Fonksiyonel Beslenme, Zeynep Banu GÜZEL SEYDİM, Editör, SİDAS Medya İletişim Ltd Şti, İzmir, ss.13-30, 2016

Peynirde Aroma

Peynir Biliminin Temelleri, ÖZER HAMDİ BARBAROS, HAYALOĞLU ALİ ADNAN, Editör, Sidas, İzmir, ss.263-303, 2011

Health Attributes of Yoghurt and Functional Dairy Products

Development and Manufacture of Yoghurt and Other Functional Dairy Producs, YILDIZ FATİH, Editör, Taylor and Francis Ltd., ss.307-317, 2010

How Turkish Poultry Meat Producers Overcome the Avian Influenza Crisis Trough Corporate and Risk Communications

COMUNICARE ŞI CULTURA ORGANIZATIONALA: IDEI ŞI PRACTICI IN ACTUALITE, ADELA ROGOJINARU, Editör, Media Si Comunicare, BÜKREŞ, ss.77-83, 2009
Metrikler

Yayın

79

Atıf (Scopus)

341

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

5

Proje

22

Tez Danışmanlığı

16

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları