SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Farklı ticari rennetlerle üretilen süt jeli ve pıhtılarda fiziksel, kimyasal, tekstürel ve mikroyapısal nitelikler
Mustafa Kemal Üniversitesi tarım bilimleri dergisi (online)
, cilt.26, sa.2, ss.211-227, 2021 (Hakemli Dergi)
Peynir altı suyunun bazı tahıl ürünlerinde kullanımı ve kalite özellikleri üzerine etkisi
Mustafa Kemal Üniversitesi tarım bilimleri dergisi (online)
, cilt.25, sa.3, ss.422-433, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Roselle Çiçeği Tozunun Bisküvi Kalitesi Üzerine Etkisi
13. Türkiye Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 Ekim 2020
Tam Randımanlı Baklagil Unlarından Ekstrüzyon Ürünlerinin Geliştirilmesi
13. Türkiye Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 Ekim 2020
A New Approach in Extrusion Cooking: CO2 Gas Injection
10th International Congress “Flour-Bread ’19” 12th Croatian Congress of Cereal Technologists “Brašno-Kruh ’19.”, Osijek, Hırvatistan, 11 Haziran 2019
Utilisation of Extrusion Cooking and Enzymatic Hydrolysis to Increase Soluble Fibre Content of Wheat Bran
10th International Congress Flour-Bread ’19 and the 12th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh ’19, Osijek, Hırvatistan, 11 - 14 Haziran 2019, ss.24
Advantages of Carbon-dioxide Gas Injection in Extrusion Cooking Process
The 10th International Symposium of Food Science, Hefei, Anhui, Çin, 02 Ağustos 2018
The Use of Nıtrogen Gas as a Physıcal Blowıng Agent to Produce Puffed Snacks Made from Yellow Pea Flour
4th ICC Latin American Cereals Conference, Mexico City, Meksika, 11 Mart 2018
Sütçülük Yan Ürünü Olan Yoğurt Suyunun Bisküvi Üretiminde Kullanım Olanakları
10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 09 Kasım 2017
Kırmızı Mercimek Unu İlave Edilerek Üretilen Bisküvilerin Fiziksel Ve Duyusal Özellikleri
10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 09 Kasım 2017
Enzime Dirençli Nişasta İçeriğinin Artırılmasına Yönelik Yeni Uygulamalar
10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 09 Kasım 2017
Buğday Unu Örneklerinde Escherichia coli izolasyonu ve Karakterizasyonu
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017
Gas Assisted Extrusion As A Tool To Puff Snack Foods
7th Annual Manitoba Materials Conference, Winnipeg, Manitoba, Kanada, 09 Mayıs 2017
Bread Crumbs Extrudates
15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016
Utilization of Durum Wheat Flour in Extrusion Cooking
15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016
Effects of Formulation and CO2 Injection Process on Physical Properties of Corn Based Extrudates
15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016
Ekstrüzyon Pişirme Teknolojisinde Yeni Yaklaşımlar
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.16
Effects of Extrusion Cooking Process on Maillard Reaction Products
2015 AACCI Centennial Meeting, MINNEAPOLIS, Amerika Birleşik Devletleri, 18 - 21 Ekim 2015
Bazı Makarnalık Buğday Çeşitleri ve Yerel Popülasyonların Bulgur Verimi ve Kalite Unsurları Yönünden Mukayesesi
ULUSLARARASI MEZOPOTAMYA TARIM KONGRESİ, Diyarbakır, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014, ss.971
A New Approach for Acrylamide Mitigation in Extrusion Cooking
EuroFoodChem XVII, İstanbul, Türkiye, 7 - 10 Mayıs 2013, ss.101
Effects of extrusion cooking on furosine formation
14th ICC Cereals and Bread Congress and Forum on Fats&Oils, Beijing, Çin, 6 - 09 Ağustos 2012, ss.82-83
Effect of Trans Fatty Acids on Water in Oil Emulsion Stability
EuroFoodChem XVI, Gdansk, Polonya, 6 - 08 Temmuz 2011, cilt.61, ss.131
Influence of the Minor Components of Sunflower Oil on Emulsion Stability
EuroFoodChem XVI, Gdansk, Polonya, 6 - 08 Temmuz 2011, cilt.61, ss.79
Effects of Acid Modification Heat Treatment and Lyophilization on Various Properties of Resistant Starch Preparations
Bosphorus 2008 ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.125
Effects of Extrusion Processes on Vitamin B1 and B2 Contents of Corn Extrudates
Bosphorus 2008 ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.204
Resistant Starch and Glucan Contents of Hulless Barley Flour Incorporated Corn Extrudates
Bosphorus 2008 ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.227
Cracker Making Quality of Ancient Wheat Flours
Bosphorus 2008 ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.214
The Evaluation of Minor Free Fatty Acids of Raw Milk From Damascus Goat and German Fawn x Hair Goat B1 Crossbreds
1st International Chester Food Science and Technology Conference, İngiltere, 10 - 13 Nisan 2007
The Evaluation of Minor Free Fatty Acids of Row Milk from Damascus and German Fawn X Hair Goat Crossbreds
1st International Chester Food Science & Technology Conference, Chestermere, Kanada, 10 - 13 Nisan 2007, ss.57
Proteinlerin Emülsiyon Özellikleri Üzerine Etkisi
Hububat 2006 Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006, ss.313-316
The Effects of Ingredients Used in the Production of Sürk Spicy Acid Curd Cheese Cheese on the Survival of Staphylococcus aureus
International Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.182-185
Değişik ısıl işlem uygulamalarının keçi sütünün pıhtılaşma ve sinerez yeteneği üzerine etkisi
GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 2 - 03 Ekim 2003, cilt.1, ss.377-384
Sürk Yapımında Kullanılan Bazı Baharatların Antimikrobiyal Özelikleri
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.477-482
Alternatif Pastörizasyon Yöntemleri
7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.576
Keçi Sütünün Bileşim ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Süt Teknolojisi Açısından Önemi
7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.776
Farklı Üretim Tekniklerinin Çökeleğin Bileşimi Yapısı ve Randımanı Üzerine Etkisi
7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.333
Değişik Isıl İşlem Uygulamalarının Keçi Sütünün Pıhtılaşma ve Sinerez Yeteneği Üzerine Etkisi
Gap II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, ss.377-384
Kitap & Kitap Bölümleri
EKSTRÜZYON TEKNOLOJİSİ VE EKSTRÜDE ÜRÜNLER
HUBUBAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, Hamit KÖKSEL, Editör, Sidas Medya, İzmir, ss.567-585, 2021