Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

RECENT DEVELOPMENTS IN EXTRUSION COOKING TECHNOLOGY

Innovative Food of High Quality for Human Health and Sustainability, Olsztyn, Polonya, 7 - 08 Eylül 2023, ss.120-121, (Özet Bildiri)

Tam Randımanlı Baklagil Unlarından Ekstrüzyon Ürünlerinin Geliştirilmesi

13. Türkiye Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

Roselle Çiçeği Tozunun Bisküvi Kalitesi Üzerine Etkisi

13. Türkiye Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

A New Approach in Extrusion Cooking: CO2 Gas Injection

10th International Congress “Flour-Bread ’19” 12th Croatian Congress of Cereal Technologists “Brašno-Kruh ’19.”, Osijek, Hırvatistan, 11 Haziran 2019, (Özet Bildiri)

Utilisation of Extrusion Cooking and Enzymatic Hydrolysis to Increase Soluble Fibre Content of Wheat Bran

10th International Congress Flour-Bread ’19 and the 12th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh ’19, Osijek, Hırvatistan, 11 - 14 Haziran 2019, ss.24, (Özet Bildiri)

Advantages of Carbon-dioxide Gas Injection in Extrusion Cooking Process

The 10th International Symposium of Food Science, Hefei, Anhui, Çin, 02 Ağustos 2018, (Özet Bildiri)

The Use of Nıtrogen Gas as a Physıcal Blowıng Agent to Produce Puffed Snacks Made from Yellow Pea Flour

4th ICC Latin American Cereals Conference, Mexico City, Meksika, 11 Mart 2018, (Özet Bildiri)

Kırmızı Mercimek Unu İlave Edilerek Üretilen Bisküvilerin Fiziksel Ve Duyusal Özellikleri

10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 09 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

Sütçülük Yan Ürünü Olan Yoğurt Suyunun Bisküvi Üretiminde Kullanım Olanakları

10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 09 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

Enzime Dirençli Nişasta İçeriğinin Artırılmasına Yönelik Yeni Uygulamalar

10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 09 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

Gas Assisted Extrusion As A Tool To Puff Snack Foods

7th Annual Manitoba Materials Conference, Winnipeg, Manitoba, Kanada, 09 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

Effects of Formulation and CO2 Injection Process on Physical Properties of Corn Based Extrudates

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

Utilization of Durum Wheat Flour in Extrusion Cooking

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

Bread Crumbs Extrudates

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

Ekstrüzyon Pişirme Teknolojisinde Yeni Yaklaşımlar

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.16, (Özet Bildiri)

Effects of Extrusion Cooking Process on Maillard Reaction Products

2015 AACCI Centennial Meeting, MINNEAPOLIS, Amerika Birleşik Devletleri, 18 - 21 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

A New Approach for Acrylamide Mitigation in Extrusion Cooking

EuroFoodChem XVII, İstanbul, Türkiye, 7 - 10 Mayıs 2013, ss.101, (Özet Bildiri)

Effects of extrusion cooking on furosine formation

14th ICC Cereals and Bread Congress and Forum on Fats&Oils, Beijing, Çin, 6 - 09 Ağustos 2012, ss.82-83, (Özet Bildiri)

Effect of Trans Fatty Acids on Water in Oil Emulsion Stability

EuroFoodChem XVI, Gdansk, Polonya, 6 - 08 Temmuz 2011, cilt.61, ss.131, (Özet Bildiri)

Influence of the Minor Components of Sunflower Oil on Emulsion Stability

EuroFoodChem XVI, Gdansk, Polonya, 6 - 08 Temmuz 2011, cilt.61, ss.79, (Özet Bildiri)

Cracker Making Quality of Ancient Wheat Flours

Bosphorus 2008 ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.214, (Özet Bildiri)

Resistant Starch and Glucan Contents of Hulless Barley Flour Incorporated Corn Extrudates

Bosphorus 2008 ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.227, (Özet Bildiri)

Effects of Extrusion Processes on Vitamin B1 and B2 Contents of Corn Extrudates

Bosphorus 2008 ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.204, (Özet Bildiri)

The Evaluation of Minor Free Fatty Acids of Row Milk from Damascus and German Fawn X Hair Goat Crossbreds

1st International Chester Food Science & Technology Conference, Chestermere, Kanada, 10 - 13 Nisan 2007, ss.57, (Özet Bildiri)

Proteinlerin Emülsiyon Özellikleri Üzerine Etkisi

Hububat 2006 Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006, ss.313-316, (Tam Metin Bildiri)

Değişik ısıl işlem uygulamalarının keçi sütünün pıhtılaşma ve sinerez yeteneği üzerine etkisi

GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 2 - 03 Ekim 2003, cilt.1, ss.377-384, (Tam Metin Bildiri)

Sürk Yapımında Kullanılan Bazı Baharatların Antimikrobiyal Özelikleri

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.477-482, (Tam Metin Bildiri)

Alternatif Pastörizasyon Yöntemleri

7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.576, (Özet Bildiri)

Değişik Isıl İşlem Uygulamalarının Keçi Sütünün Pıhtılaşma ve Sinerez Yeteneği Üzerine Etkisi

Gap II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, ss.377-384, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

EKSTRÜZYON TEKNOLOJİSİ VE EKSTRÜDE ÜRÜNLER

HUBUBAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, Hamit KÖKSEL, Editör, Sidas Medya, İzmir, ss.567-585, 2021
Metrikler

Yayın

69

Atıf (WoS)

357

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

445

H-İndeks (Scopus)

13

Atıf (Sobiad)

3

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

12

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları