Yayınlar & Eserler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

RECENT DEVELOPMENTS IN EXTRUSION COOKING TECHNOLOGY

Innovative Food of High Quality for Human Health and Sustainability, Olsztyn, Polonya, 7 - 08 Eylül 2023, ss.120-121

A New Approach in Extrusion Cooking: CO2 Gas Injection

10th International Congress “Flour-Bread ’19” 12th Croatian Congress of Cereal Technologists “Brašno-Kruh ’19.”, Osijek, Hırvatistan, 11 Haziran 2019

Utilisation of Extrusion Cooking and Enzymatic Hydrolysis to Increase Soluble Fibre Content of Wheat Bran

10th International Congress Flour-Bread ’19 and the 12th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh ’19, Osijek, Hırvatistan, 11 - 14 Haziran 2019, ss.24

Advantages of Carbon-dioxide Gas Injection in Extrusion Cooking Process

The 10th International Symposium of Food Science, Hefei, Anhui, Çin, 02 Ağustos 2018

Gas Assisted Extrusion As A Tool To Puff Snack Foods

7th Annual Manitoba Materials Conference, Winnipeg, Manitoba, Kanada, 09 Mayıs 2017

Bread Crumbs Extrudates

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016

Utilization of Durum Wheat Flour in Extrusion Cooking

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016

Ekstrüzyon Pişirme Teknolojisinde Yeni Yaklaşımlar

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.16

Effects of Extrusion Cooking Process on Maillard Reaction Products

2015 AACCI Centennial Meeting, MINNEAPOLIS, Amerika Birleşik Devletleri, 18 - 21 Ekim 2015

Effects of extrusion cooking on furosine formation

14th ICC Cereals and Bread Congress and Forum on Fats&Oils, Beijing, Çin, 6 - 09 Ağustos 2012, ss.82-83

Cracker Making Quality of Ancient Wheat Flours

Bosphorus 2008 ICC International Conference, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2008, ss.214

The Evaluation of Minor Free Fatty Acids of Row Milk from Damascus and German Fawn X Hair Goat Crossbreds

1st International Chester Food Science & Technology Conference, Chestermere, Kanada, 10 - 13 Nisan 2007, ss.57

Proteinlerin Emülsiyon Özellikleri Üzerine Etkisi

Hububat 2006 Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2006, ss.313-316

Sürk Yapımında Kullanılan Bazı Baharatların Antimikrobiyal Özelikleri

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.477-482

Alternatif Pastörizasyon Yöntemleri

7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.576
Kitap & Kitap Bölümleri

EKSTRÜZYON TEKNOLOJİSİ VE EKSTRÜDE ÜRÜNLER

HUBUBAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, Hamit KÖKSEL, Editör, Sidas Medya, İzmir, ss.567-585, 2021
Metrikler

Yayın

53

Atıf (Scopus)

107

H-İndeks (Scopus)

5

Proje

12

Tez Danışmanlığı

9

Açık Erişim

4