-
2005 - 2013 Doktora
Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği A.B.D., Türkiye
-
2001 - 2004 Yüksek Lisans
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), Türkiye
-
1995 - 2000 Lisans
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü, Türkiye
-
2013 Doktora
Ekstrüzyon pişirmenin Maillard reaksiyonu üzerine etkileri
Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2004 Yüksek Lisans
Sürk peyniri üretiminde kullanılan çeşni maddelerinin, depolama koşullarının ve süresinin Staphylococcus aureus’xxun canlılığı üzerine etkisi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
İngilizce