Desteklenen Projeler
-
2022 - Devam Ediyor Mercimek Kepeği ile Zenginleştirilmiş Ekmek Üretimi
-
2021 - Devam Ediyor İç Anadolu'da Entansif Olarak Yetiştirilen Akkaraman Koyunlarından Laktasyon Süresince Elde Edilen Sütlerin İnsan Beslenme İhtiyaçlarını Karşılama Düzeyleri
-
2020 - Devam Ediyor Fenolik Bileşiklerin Süne Proteaz Enzim Aktivitesi ve Süne Zararı Görmüş Buğday Unlarının Reolojik Özellikleri Üzerine Etkileri
-
2020 - 2021 Ultrasonikasyon İşleminin Baklagillerin Antibesinsel Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2018 - 2020 Besinsel Lifin Ekstrüzyon Ürünlerinin Yapısal ve Besinsel Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2017 - 2020 Ultrases Prosesinin Farklı Nişasta Kaynaklarının Yapısal Özellikleri Üzerine Etkileri
-
2018 - 2019 Geleneksel Beyaz Peynirin Olgunlaşması Sırasında Tekstürel Nitelikler: Peynir Üretimi Sırasında Yan Ürün Peynir Altı Suyunun Tahıl Ürünlerinde Kullanım Olanakları ve Tekstüre Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DURSUN A., TÜRKMEN D., MASATCIOĞLU M. T., KÖKSAL KAVRAK M., GÜLER Z. (Yürütücü)
-
2015 - 2018 Çeltik İşleme Esnasında Yan Ürün Olarak Ortaya Çıkan Ham Tanenin Infrared Kızılötesi Enerji ile Stabilizasyonu ve Çeşitli Gıda Ürünlerinde Değerlendirilmesi (PROJE NO: 115O605)
-
2006 - 2009 Utilization of cold extrusion process in the production of cereal products with increased dietary fiber and vitamin B contents and antioxidant activity
-
2006 - 2009 Yağların Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Emülsiyonların Kararlılığına Etkisinin Yakın Kızılötesi Geçirgenliği Tekniği ile Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
MASATCIOĞLU M. T., KAHRAMAN K., MERT B., TEKİN A., KÖKSEL H.(Yürütücü)
-
2002 - 2004 Sürk Peyniri Üretiminde Kullanılan Çeşni Maddelerinin Depolama Koşullarının ve Süresinin Staphylococcus aureus un canlılığı üzerine etkileri
-
2002 - 2003 Yerli Irk ve Melez Keçi Sütlerindeki Serbest ve Toplam Yağ Asitleri Miktarının Gaz Kromatografisi Kütle Spektroskopisi ile Belirlenmesi