Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Gıda Sanayiinde Mikrobiyoloji ve Uygulamaları

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023

Geleneksel Gıdalarda Sorunlar ve Çözüm Önerileri

5.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 Kasım 2022

Mycotoxins and Risk Management in Agricultural Commodities

3rd International Conference on Food, Agriculture and Veterinary, İzmir, Türkiye, 19 Haziran 2021, ss.10-11

Mycotoxins and Risk Management in Agricutural Commodities

3rd INTERNATIONAL CONFERENCEon FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY, İzmir, Türkiye, 19 Haziran 2021, ss.10-11

Tarımsal Ürünlerde Mikotoksinler ve Risk Yönetimi

3th Inernational Congress on Food, Agriculture and Veterinary, İzmir, Türkiye, 19 Haziran 2021, ss.10-11

The Determination of Chemical Composition in Authentic and Artificial Vinegars in Turkey’s Antakya city and Compliance with Food Legislation

III. Internaional Scientific and Vocational Studies Congress-Engineering (BILMES EN 2019), Nevşehir, Türkiye, 25 Temmuz 2019

Tradional taste Yoghurt Bean Soup

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.266

Problems with Traditional Molasses and Pomegranate Sour Production and Suggested Solutions

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018

Problems with Traditional Molasses and Pomegranate Sour Production ad Suggested Solutions

The 4th International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucasus’ 19-21 April 2018 Kyrenia / Northern Cyprus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.25

A Traditional Flavor from The Inner Anatolia:Arabaşı

The 4th International Sympozium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.217

A Traditional Healing Drink: Gilaburu

The 4th International Sympozium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.302

Mahluta Soup

The 4th International Sympozium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.218

A Tradational Sweet : Küncülü Halvah

The 4th International Symposium on ”Tradational Foods from Adriatic to Caucasus”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.96

Regional Product: TİRŞİK (Arum Dioscorides SM) SOUP

The 4th International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 Nisan 2018, ss.159

Traditional taste; Yoghurt Bean Soup

The 4th International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 Nisan 2018, ss.266

Green Wheat: Freekeh

II.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 13 - 14 Aralık 2017, ss.10

Gıdaların Raf Ömrünü Artıran Çevre Dostu Koruyucular ve Uygulama Sistemleri

II.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 13 - 14 Aralık 2017, ss.11

Using of Bioinformation and Computational Biology in Food Safety Assesments

II.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 13 Aralık 2017 - 14 Aralık 2001, ss.10

An Overview of Food Fraud in Turkey and The Potential Risk for Peanut.

International The 13th Annual Meeting Durable Agriculture-Agriculture of The Future, 9 - 10 Kasım 2017, ss.66-67

Physical, Chemical and Technological Features of some Potatoes Kinds Grown in Hatay Province of Turkey

The 13th Annual Meeting Durable Agriculture-Agrıculture Of Future, Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017

Nar Ekşisi ve Soslarının Etik Açıdan Değerlendirilmesi

1.Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.361-368

Interactions Between Foods and Genes

International Congress on Food of Animal Orgin, 10 - 13 Kasım 2016, ss.286-287

Using of Food Industry Wastes in Feed Rations

International Congress on Food of Animal Orgin, 10 - 13 Kasım 2016, ss.284-285

Fraudulents in Animal Origin Foods

International Congress on Food of Animal Orgin, 10 - 13 Kasım 2016, ss.155-156

Mikotoksinlerin Belirlenmesinde Güncel Yaklaşımlar

Türkiye Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.457

Gelecekte Sürdürülebilir Gıda Sistemleri

Türkiye Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.458

Propylene Oxide as Potential Quarantine Fumigant Forinsect Disinfestation of Dried Figs

9th. Int. Conf. on Controlled Atmosphere and Fumigation in Stored Products, Antalya, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2012

Yerfıstığı ve Osmaniye’nin Yerfıstığı Potansiyeli

Türkiye 11.Gıda Kongresi, Türkiye, 13 - 14 Ekim 2012, ss.134

Laktik asit bakterilerinin inhibisyon etkisi ve bakteriyosinler

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 13 - 14 Mayıs 2009, ss.186

Quality Losses During Storage of Red Chilli Pepper

International Workshop on Food Safety in a Sustainable Postharvest System of Agricultural Products Workshop, Kahramanmaraş, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2007, ss.44

Sterilization of Spice Red Chilli Pepper by Ozonation and its Drying Microwave (in Turkish)

24th Congress on Agricultural Mechanization, Kahramanmaraş, Türkiye, 05 Eylül 2007, ss.399-406

Determination of Microbiological Parameters and Aflatoxin Level in Traditionally Stored Turkish Red Chilli Pepper

XII th International IUPAC Symposium on Mycotoxins and Phycotoxins, İstanbul, Türkiye, 21 - 25 Mayıs 2007, ss.33

Identification of Fungal Genus and Determination of Aflatoxin Level in Harvested Second Crop Corn

XII th International IUPAC Symposium on Mycotoxins and Phycotoxins, İstanbul, Türkiye, 21 - 25 Mayıs 2007

Current Problems on Red Chilli Pepper Production

23th Congress on Agricultural Mechanization, Çanakkale, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2006, ss.231-237

Present Status of Turkish Red Chili Pepper

Türk-Alman Tarım ve Tabii Bilimler Araştırıcıları Dernekleri 8. Sempozyumu, 04 - 08 Kasım 2005, Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft (FAL) in Braunschweig, Cuvillier Verlag, Göttingen, 2006., 4 - 08 Kasım 2005, ss.201-207

Asssesing the Colour Quality Attributes of Turkish Red Chili Peppers Capsicum annum L and Colour Stability during Storage

Proceedings of the 9th International Congress on Mechanization and Energy in Agriculture 27th International Conference of CIGR Section IV: Efficient Use of Electricity and Renewable Energy Sources in Agriculture, Sep. 27-29 2005, 99-104, İzmir Turkey., 27 - 29 Eylül 2005, ss.99-104

Bahçe Raf Ürünlerinde Kalite ve Standardizasyon

III. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 24 - 25 Eylül 2005, ss.489-494

Tarladan Sofraya Kırmızı Biber

III. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 20 - 21 Eylül 2005, ss.315-320

Assesing the Colour Quality Attributes of Turkish Red Chili Peppers (Capsicum annuum L.) and Colour Stability during Storage

The 9th Internatioanl on Mechanization and Energy in Agriculture & 27th International Conference of CIGR, İzmir, Türkiye, 19 - 22 Eylül 2005, ss.99-104

Süt Endüstrisinde İkame Enzimler

Gıda Kongresi 2005, Türkiye, 16 - 17 Nisan 2005, ss.178-181

The Importance of Color and Quality of Red Chilli Pepper (in Turkish)

3th Workshop on Agricultural Crop Drying, Antalya, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2005, ss.74-81

Kahramanmaraş Yöresi Bağcılık Ürünleri

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2004, ss.399-401

Yöresel Türk Baharatı: İSOT

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2004, ss.402-405

Tarımsal Araştırmalarda Eureka Fonlarından Yararlanma Olanakları ve Baharatlık Kırmızı Biberin İşlenmesinde Entegre Bir Yaklaşım

Tarımsal Mekanizasyon 22. Ulusal Kongresi, 08 -10 Eylül 2004, Bildiri Kitabı, 246-251, Aydın/Türkiye, Türkiye, 8 - 10 Eylül 2004, ss.246-251

Kahramanmaraş Telemesi

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2004, ss.412-416

Application of Vacuum Technology on Storage of Commodity

CEBIT-Eurasia konferansı dahilinde "International Trade Fair for Information Technology, Tele-communications, Software and Service, İstanbul, Türkiye, 20 - 24 Ağustos 2004

Kahramanmaraş’ta Gıda Sektörünün Durumu

1. Kahramanmaraş Sempozyumu, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2004, ss.1341-1344

Kurutulmuş Kırmızı Biberde Rengin Bir Kalite Unsuru Olarak Önemi

III. Tarımsal Ürünleri Kurutma Tekniği Çalıştayı. 02-04 Mayıs 2005, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü, Antalya, 2 - 04 Mayıs 2004, ss.74-80

Model Kahramanmaraş Tarhanası

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2002, cilt.485

Soya ve Yan Ürünlerine Besin Fonksiyonelliği Açısından Bir Bakış

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2002, ss.495-502

Gıda Endüstrisinde Antibiyotik Kullanımı

GAP II. Tarım Kongresi, Türkiye, 12 - 13 Ekim 2001, cilt.455
Metrikler

Yayın

92

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

11

Proje

12

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları