Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Gıda Sanayiinde Mikrobiyoloji ve Uygulamaları

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, (Özet Bildiri)

Patojenik Bakterilere Karşı Antimikrobiyal Etken Olarak Meyve Kabuklarının Antioksidanları

1.Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Eruzurm, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.72, (Özet Bildiri)

Geleneksel Gıdalarda Sorunlar ve Çözüm Önerileri

5.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 Kasım 2022, (Tam Metin Bildiri)

Mycotoxins and Risk Management in Agricultural Commodities

3rd International Conference on Food, Agriculture and Veterinary, İzmir, Türkiye, 19 Haziran 2021, ss.10-11, (Özet Bildiri)

Mycotoxins and Risk Management in Agricutural Commodities

3rd INTERNATIONAL CONFERENCEon FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY, İzmir, Türkiye, 19 Haziran 2021, ss.10-11, (Tam Metin Bildiri)

Tarımsal Ürünlerde Mikotoksinler ve Risk Yönetimi

3th Inernational Congress on Food, Agriculture and Veterinary, İzmir, Türkiye, 19 Haziran 2021, ss.10-11, (Özet Bildiri)

The Determination of Chemical Composition in Authentic and Artificial Vinegars in Turkey’s Antakya city and Compliance with Food Legislation

III. Internaional Scientific and Vocational Studies Congress-Engineering (BILMES EN 2019), Nevşehir, Türkiye, 25 Temmuz 2019, (Tam Metin Bildiri)

A Traditional Healing Drink: Gilaburu

4. International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

Problems with Traditional Molasses and Pomegranate Sour Production and Suggested Solutions

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

Tradional taste Yoghurt Bean Soup

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.266, (Özet Bildiri)

Problems with Traditional Molasses and Pomegranate Sour Production ad Suggested Solutions

The 4th International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucasus’ 19-21 April 2018 Kyrenia / Northern Cyprus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.25, (Özet Bildiri)

Mahluta Soup

The 4th International Sympozium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.218, (Özet Bildiri)

A Traditional Flavor from The Inner Anatolia:Arabaşı

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

Mahluta Soup

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

A Traditional Healing Drink: Gilaburu

The 4th International Sympozium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.302, (Özet Bildiri)

Regional Product: TİRŞİK (Arum Dioscorides SM) SOUP

The 4th International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 Nisan 2018, ss.159, (Özet Bildiri)

A Traditional Flavor from The Inner Anatolia:Arabaşı

The 4th International Sympozium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.217, (Özet Bildiri)

A Tradational Sweet : Küncülü Halvah

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

Traditional taste; Yoghurt Bean Soup

The 4th International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 Nisan 2018, ss.266, (Özet Bildiri)

Green Wheat: Freekeh

II.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 13 - 14 Aralık 2017, ss.10, (Özet Bildiri)

Gıdaların Raf Ömrünü Artıran Çevre Dostu Koruyucular ve Uygulama Sistemleri

II.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 13 - 14 Aralık 2017, ss.11, (Özet Bildiri)

Using of Bioinformation and Computational Biology in Food Safety Assesments

II.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 13 Aralık 2017 - 14 Aralık 2001, ss.10, (Özet Bildiri)

TSE EN: ISO 9001: 2000 Quality Management System Practise Suggestion at Mustafa Kemal University Health Practises And Research Hospital

II. congress of international tourism and microbial food safety, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2017, (Tam Metin Bildiri)

An Overview of Food Fraud in Turkey and The Potential Risk for Peanut.

International The 13th Annual Meeting Durable Agriculture-Agriculture of The Future, 9 - 10 Kasım 2017, ss.66-67, (Özet Bildiri)

Physical, Chemical and Technological Features of some Potatoes Kinds Grown in Hatay Province of Turkey

The 13th Annual Meeting Durable Agriculture-Agrıculture Of Future, Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

Nar Ekşisi ve Soslarının Etik Açıdan Değerlendirilmesi

1.Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.361-368, (Tam Metin Bildiri)

Interactions Between Foods and Genes

International Congress on Food of Animal Orgin, 10 - 13 Kasım 2016, ss.286-287, (Özet Bildiri)

Fraudulents in Animal Origin Foods

International Congress on Food of Animal Orgin, 10 - 13 Kasım 2016, ss.155-156, (Tam Metin Bildiri)

Using of Food Industry Wastes in Feed Rations

International Congress on Food of Animal Orgin, 10 - 13 Kasım 2016, ss.284-285, (Özet Bildiri)

Mikotoksinlerin Belirlenmesinde Güncel Yaklaşımlar

Türkiye Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.457, (Özet Bildiri)

Gelecekte Sürdürülebilir Gıda Sistemleri

Türkiye Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.458, (Özet Bildiri)

Taklit, Tağşiş ve Tağyire Türkiye Toplumunun Bakış Açısı

Türkiye Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.137, (Özet Bildiri)

Bio Fumigation with Ozone Gaseous for Quarantine and Pre Shipment Treatments as Alternatives to Methyl Bromide

International Conference on Biopesticides 7 (ICOB7), Antalya, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2014, (Tam Metin Bildiri)

Gıda İşlemede Elde Edilen Yan Ürünlerin Güncel Alternatif Değerlendirilme Fırsatları

TGDF Gıda Kongresi 2023:Yüzüncü Yıla On Kala, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2013, ss.90, (Özet Bildiri)

Propylene Oxide as Potential Quarantine Fumigant Forinsect Disinfestation of Dried Figs

9th. Int. Conf. on Controlled Atmosphere and Fumigation in Stored Products, Antalya, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2012, (Tam Metin Bildiri)

Yerfıstığı ve Osmaniye’nin Yerfıstığı Potansiyeli

Türkiye 11.Gıda Kongresi, Türkiye, 13 - 14 Ekim 2012, ss.134, (Özet Bildiri)

Laktik asit bakterilerinin inhibisyon etkisi ve bakteriyosinler

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 13 - 14 Mayıs 2009, ss.186, (Özet Bildiri)

Application of Sealed Flexible Vacuum-Hermetic Storage System for Quality Preservation of Turkish Red Chili Pepper

8th International Conference on Controlled Atmosphere and Fumigation in Stored, Chengdu, Çin, 14 - 18 Eylül 2008, (Tam Metin Bildiri)

Quality Losses During Storage of Red Chilli Pepper

International Workshop on Food Safety in a Sustainable Postharvest System of Agricultural Products Workshop, Kahramanmaraş, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2007, ss.44, (Özet Bildiri)

Kırmızı Pul Biberin Ozonlanmış Su ile Sterilize Edilmesi ve Mikrodalga Enerjisi ile Kurutulması

Tarımsal Mekanizasyon 24.Ulusal Kongresi, Türkiye, 18 Eylül 2007, ss.394-401, (Tam Metin Bildiri)

Sterilization of Spice Red Chilli Pepper by Ozonation and its Drying Microwave (in Turkish)

24th Congress on Agricultural Mechanization, Kahramanmaraş, Türkiye, 05 Eylül 2007, ss.399-406, (Tam Metin Bildiri)

Identification of Fungal Genus and Determination of Aflatoxin Level in Harvested Second Crop Corn

XII th International IUPAC Symposium on Mycotoxins and Phycotoxins, İstanbul, Türkiye, 21 - 25 Mayıs 2007, (Tam Metin Bildiri)

Determination of Microbiological Parameters and Aflatoxin Level in Traditionally Stored Turkish Red Chilli Pepper

XII th International IUPAC Symposium on Mycotoxins and Phycotoxins, İstanbul, Türkiye, 21 - 25 Mayıs 2007, ss.33, (Tam Metin Bildiri)

Current Problems on Red Chilli Pepper Production

23th Congress on Agricultural Mechanization, Çanakkale, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2006, ss.231-237, (Özet Bildiri)

Present Status of Turkish Red Chili Pepper

Türk-Alman Tarım ve Tabii Bilimler Araştırıcıları Dernekleri 8. Sempozyumu, 04 - 08 Kasım 2005, Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft (FAL) in Braunschweig, Cuvillier Verlag, Göttingen, 2006., 4 - 08 Kasım 2005, ss.201-207, (Tam Metin Bildiri)

Bewertung der Farbeneigenschaften von türkischen Roten Chili Paprika (Capsicum annuum L.) und Farbenstabilitat wahrend der Lagerung

8. Symposium des Verbandes deutsch-türkischer Agrar-und Naturwissenschaftler (VDTAN), Almanya, 24 - 26 Ekim 2005, cilt.12, (Özet Bildiri)

Asssesing the Colour Quality Attributes of Turkish Red Chili Peppers Capsicum annum L and Colour Stability during Storage

Proceedings of the 9th International Congress on Mechanization and Energy in Agriculture 27th International Conference of CIGR Section IV: Efficient Use of Electricity and Renewable Energy Sources in Agriculture, Sep. 27-29 2005, 99-104, İzmir Turkey., 27 - 29 Eylül 2005, ss.99-104, (Tam Metin Bildiri)

Bahçe Raf Ürünlerinde Kalite ve Standardizasyon

III. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 24 - 25 Eylül 2005, ss.489-494, (Tam Metin Bildiri)

Tarladan Sofraya Kırmızı Biber

III. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 20 - 21 Eylül 2005, ss.315-320, (Tam Metin Bildiri)

Assesing the Colour Quality Attributes of Turkish Red Chili Peppers (Capsicum annuum L.) and Colour Stability during Storage

The 9th Internatioanl on Mechanization and Energy in Agriculture & 27th International Conference of CIGR, İzmir, Türkiye, 19 - 22 Eylül 2005, ss.99-104, (Tam Metin Bildiri)

Avrupa Birliği (AB) Katılım Sürecinde GAP Bölgesi Sütçülüğü

GAP IV. Tarım Kongresi, Türkiye, 4 - 05 Eylül 2005, ss.620-627, (Tam Metin Bildiri)

Süt Endüstrisinde İkame Enzimler

Gıda Kongresi 2005, Türkiye, 16 - 17 Nisan 2005, ss.178-181, (Tam Metin Bildiri)

The Importance of Color and Quality of Red Chilli Pepper (in Turkish)

3th Workshop on Agricultural Crop Drying, Antalya, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2005, ss.74-81, (Özet Bildiri)

Fındığın Depolanmasında Vakum Teknolojisinin Uygulanması

3. Milli Fındık Şurası Konferansı, Türkiye, 20 - 21 Ekim 2004, ss.570-575, (Tam Metin Bildiri)

Fındığın Depolanmasında Vakum Teknolojisinin Uygulanma Olanakları

3. Milli Fındık Şurası. 10-14 Ekim 2004, Giresun, 10 - 14 Ekim 2004, ss.570-575, (Tam Metin Bildiri)

Kahramanmaraş Yöresi Bağcılık Ürünleri

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2004, ss.399-401, (Tam Metin Bildiri)

Tarımsal Araştırmalarda Eureka Fonlarından Yararlanma Olanakları ve Baharatlık Kırmızı Biberin İşlenmesinde Entegre Bir Yaklaşım

Tarımsal Mekanizasyon 22. Ulusal Kongresi, 08 -10 Eylül 2004, Bildiri Kitabı, 246-251, Aydın/Türkiye, Türkiye, 8 - 10 Eylül 2004, ss.246-251, (Tam Metin Bildiri)

Yöresel Türk Baharatı: İSOT

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2004, ss.402-405, (Tam Metin Bildiri)

Kahramanmaraş Telemesi

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2004, ss.412-416, (Tam Metin Bildiri)

Geleneksel Kahramanmaraş Tarhanasının Kimi Özellikleri ve Beslenmedeki Fonksiyonel Önemi

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2004, ss.407-411, (Tam Metin Bildiri)

Application of Vacuum Technology on Storage of Commodity

CEBIT-Eurasia konferansı dahilinde "International Trade Fair for Information Technology, Tele-communications, Software and Service, İstanbul, Türkiye, 20 - 24 Ağustos 2004, (Tam Metin Bildiri)

Kahramanmaraş’ta Gıda Sektörünün Durumu

1. Kahramanmaraş Sempozyumu, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2004, ss.1341-1344, (Tam Metin Bildiri)

Kurutulmuş Kırmızı Biberde Rengin Bir Kalite Unsuru Olarak Önemi

III. Tarımsal Ürünleri Kurutma Tekniği Çalıştayı. 02-04 Mayıs 2005, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü, Antalya, 2 - 04 Mayıs 2004, ss.74-80, (Tam Metin Bildiri)

Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerin Bazı Özellikleri ve Standartlara Uygunlukları

Gida Güvenliği ve Sağlık Riskleri Çalıştayı, Isparta, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2003, (Tam Metin Bildiri)

Laktik Asit Bakterilerinde Piruvat Katabolik Yolun Genetik Olarak Yönlendirilmesi

3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2003, cilt.495, (Tam Metin Bildiri)

Kırmızı Acı Pul Biber Üretiminde Aflatoksinin Önlenmesi ve Kontrolü Amacıyla HACCP Sistemi’nin Uygulanması

I.Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2003, cilt.159, (Tam Metin Bildiri)

Kırmızı Acı Pul ve Toz Biberlerde Toksijenik Küf Gelişimi ve Aflatoksin Oluşumunun Önlenmesi ve Azaltılmasına Yönelik Uygulamalar

Mikotoksin Biyoteknolojisi Sorunlar ve Çözümler Çalıştayı, Türkiye, 16 - 17 Haziran 2003, (Özet Bildiri)

Model Kahramanmaraş Tarhanası

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2002, cilt.485, (Tam Metin Bildiri)

Soya ve Yan Ürünlerine Besin Fonksiyonelliği Açısından Bir Bakış

Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2002, ss.495-502, (Tam Metin Bildiri)

Bazı Dondurulmuş Sebzelerin Mikrobiyal Florasının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma

2.GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 Ekim 2001, ss.279-286, (Tam Metin Bildiri)

Gıda Endüstrisinde Antibiyotik Kullanımı

GAP II. Tarım Kongresi, Türkiye, 12 - 13 Ekim 2001, cilt.455, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

98

Atıf (Scholar)

1

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

2

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

11

Proje

12

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları