Desteklenen Projeler
-
2021 - 2022 Hatay Künefe Peynirinde Afaltoksin M1 Düzeyinin HPLC Yöntemiyle Belirlenmesi ve Listeria monocytogenes Varlığının Araştırılması
-
2020 - 2021 Kavurma ve Depolama Parametrelerinin Kahve Çekirdeklerinde Okratoksin A (OTA)'nın Matriks Mekanizması
-
2013 - 2015 Gıda Endüstrisinde Uygulanan Taklit/Tağşişler: Kavrulmuş İç Yerfıstığı Örneği
-
2011 - 2013 Karantina ve Sevkiyat Öncesi Uygulamalar için Metil Bromide ve Diğer Çevresel Toksitantlara Alternatif olarak Ozon ve Propilen Oksit Gazlarının Değerlendirilmesi
-
2003 - 2006 Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Kırmızıbiber Depolama Kalitesinin Artırılması Üzerine Araştırmalar
-
2003 - 2006 Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Kırmızı Biberin Depolama Kalitesinin Artırılması Üzerine Araştırmalar
-
2004 - 2005 Susamlarda Farklı Sulama Suyu Düzeylerinin Aflatoksin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Florasına Etkisi
-
2004 - 2005 Roza canina" Sürdürülebilir Kalkınmanın Sektörel Politikalara Entegrasyonu
-
2000 - 2001 Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Tipi Kırmızı Pul Biber İşleme Tekniklerinin Küf Gelişimi ve Aflatoksin Oluşumu Üzerine Etkisi
-
1998 - 1999 Kuru İncirlerdeki Aflatoksin Sorunu ve Bu Sorunu Yaratan Küflerin İzolasyonu, Tanımlanması ve Toksinlerinin Belirlenmesi
-
1997 - 1998 Mısır Cipslerinde Küf İzolasyonu, İdentifikasyonu ve Aflatoksin Aranması
-
1995 - 1996 Bazı Dondurulmuş Sebzelerin Mikrobiyal Florasının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma.