-
2022 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2015 - 2022 Doç. Dr.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2014 - 2015 Doç. Dr.
Iğdır Üniversitesi
-
2013 - 2014 Doç. Dr.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2010 - 2013 Dr. Öğr. Üyesi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2003 - 2010 Dr. Öğr. Üyesi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi
-
2008 - 2008 Dr. Öğr. Üyesi
Universitaet für Bodenkultur Wien
-
1994 - 2003 Araştırma Görevlisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi
-
2025 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2025 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2014 - Devam Ediyor
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2014 - 2015 Akademik Performans D. Kurulu Üyesi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2011 - 2012 Daire Başkanı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı
-
2011 - 2012
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
Lisans
Gıda Mikrobiyolojisi II
Fermentasyon Teknolojisi
Hijyen ve Sanitasyon
Alkollü İçkiler Teknolojisi
Mezuniyet Çalışması I
Gıda Kimyası
Mesleki Uygulama
-
Lisans Çift Anadal
Uzmanlık Alan Dersi
Gıdalarda Mikotoksinler ve Analiz Yöntemleri
Gıda Sanayinde Mikrobiyoloji ve Uygulamaları
Modern ve Güncel Mikrobiyolojik Analizler
Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri
Gıda Kaynaklı Patojen Mikroorganizmalar
Gıda Bulaşanları ve Toksikoloji
Özel Gıdalar Mikrobiyolojisi
İleri Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji
-
Farklı sıcaklıklardaki kavurma parametrelerinin kahvenin öğütülmüş formlarında okratoksin A (OTA)'nın matriks mekanizması
DUMAN A. D. (Danışman)
D.YILMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Hatay künefe peynirinde aflatoksin M1 düzeyinin LC-MS/MS yöntemiyle belirlenmesi ve Listeria monocytogenes varlığının araştırılması
DUMAN A. D. (Danışman)
M.GÜLTEKİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Firik buğdaylarda okratoksin A (OTA) varlığının tespiti
DUMAN A. D. (Danışman)
C.KADIOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Gıda endüstrisinde uygulanan taklit/tağşişler: Kavrulmuş iç yerfıstığı örneği
DUMAN A. D. (Danışman)
O.TENEKECİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016