SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Zeytinyağının farklı materyalle filtrasyonunun yağ asitleri kompozisyonu ve bazı kalite özelliklerine etlksi
MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)
, cilt.26, sa.2, ss.443-451, 2021 (Hakemli Dergi)
Zeytinyağının farklı materyallerle filtrasyonunun yağ asitleri kompozisyonu ve bazı kalite özelliklerine etkisi
Mustafa Kemal Üniversitesi tarım bilimleri dergisi (online)
, cilt.26, sa.2, ss.443-451, 2021 (Hakemli Dergi)
Physical, Chemical and Technological Features of some Potatoes Kinds Grown in Hatay Province of Turkey
Annals of the University of Craiova - Agriculture, Montanology, Cadastre Series
, cilt.48, sa.2, ss.102-108, 2017 (Hakemli Dergi)
An Overview of Food Fraud in Turkey and The Potential Risk for Peanut
Analele Universitajii din Craiova, Seria Agricultura-Montanologie
, cilt.47, sa.2, ss.450-455, 2017 (Hakemli Dergi)
Baharatlar ve Şifalı Bitkilerin Önemi: Endüstriyel Potansiyeli
Gıda Teknolojisi
, ss.87-89, 2012 (Hakemsiz Dergi)
Baharatlık Kırmızı Biber Üretiminde Güncel Uygulamalar ve Sektörün Sorunları
Tarım Makinaları Bilimi Dergisi
, cilt.2, sa.3, ss.231-237, 2006 (Hakemli Dergi)
Antep Fıstığı İşleme Tekniği ve Muhafazasının Kalite Üzerine Etkisi
Gıda Teknolojisi Derneği (GTD) yayını
, cilt.5, ss.239-244, 2004 (Hakemli Dergi)
Bazı Dondurulmuş Sebzelerin Mikrobiyal Florasının Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
KSÜ Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.5, sa.2, ss.153-159, 2002 (Hakemli Dergi)
Kahramanmaraş Kırmızı Biberinin Önemi ve Sorunları
KSÜ Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.5, sa.1, ss.111-117, 2002 (Hakemli Dergi)
Kuru İncirlerde Küf İzolasyonu ve Tanımlanması ve Aflatoksin Belirlenmesi
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.16, sa.1, ss.60-66, 2001 (Hakemli Dergi)
Mısır Çerezlerinden Küflerin İzolasyonu, Tanısı ve Çerezlerde Aflatoksin Varlığının Araştırılması
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.16, sa.1, ss.61-66, 2001 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Gıda Sanayiinde Mikrobiyoloji ve Uygulamaları
2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023
Geleneksel Gıdalarda Sorunlar ve Çözüm Önerileri
5.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 Kasım 2022
Tradional taste Yoghurt Bean Soup
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.266
A Tradational Sweet : Küncülü Halvah
The 4th International Symposium on ”Tradational Foods from Adriatic to Caucasus”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.96
Green Wheat: Freekeh
II.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 13 - 14 Aralık 2017, ss.10
An Overview of Food Fraud in Turkey and The Potential Risk for Peanut.
International The 13th Annual Meeting Durable Agriculture-Agriculture of The Future, 9 - 10 Kasım 2017, ss.66-67
Physical, Chemical and Technological Features of some Potatoes Kinds Grown in Hatay Province of Turkey
The 13th Annual Meeting Durable Agriculture-Agrıculture Of Future, Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017
Nar Ekşisi ve Soslarının Etik Açıdan Değerlendirilmesi
1.Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017, ss.361-368
Interactions Between Foods and Genes
International Congress on Food of Animal Orgin, 10 - 13 Kasım 2016, ss.286-287
Using of Food Industry Wastes in Feed Rations
International Congress on Food of Animal Orgin, 10 - 13 Kasım 2016, ss.284-285
Fraudulents in Animal Origin Foods
International Congress on Food of Animal Orgin, 10 - 13 Kasım 2016, ss.155-156
Taklit, Tağşiş ve Tağyire Türkiye Toplumunun Bakış Açısı
Türkiye Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.137
Mikotoksinlerin Belirlenmesinde Güncel Yaklaşımlar
Türkiye Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.457
Gelecekte Sürdürülebilir Gıda Sistemleri
Türkiye Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.458
Toxicity of gaseous ozone at high concentrations against Plodia interpunctella Hübner and Ephestia cautella Walker in in shell hazelnuts
10th Conference on Integrated Protection of Stored Products IPSP, Osijek, Hırvatistan, 28 Haziran - 01 Temmuz 2015
Bio Fumigation with Ozone Gaseous for Quarantine and Pre Shipment Treatments as Alternatives to Methyl Bromide
International Conference on Biopesticides 7 (ICOB7), Antalya, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2014
"Determination of essential oil components of some medicinal and aromatic plants produced in the Hatay region
Natural Volatiles and Essential Oils, 7 - 09 Eylül 2014, ss.187
Yerfıstığı Arachis hypogaea L nda Yağ ve Protein Oranının NIRS Near Infrared Reflectance Spectroscopy Yardımıyla Belirlenmesi
TGDF Gıda Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, ss.91
Yerfıstığı (Arachis hypogaea L.)’nda Yağ ve Protein Oranının NIRS (Near Infrared Reflectans Spectroscpoy) Yardımı İle Belirlenmesi
TGDF Gıda Kongresi 2023:Yüzüncü Yıla On Kala, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2013, ss.91
Gıda İşlemede Elde Edilen Yan Ürünlerin Güncel Alternatif Değerlendirilme Fırsatları
TGDF Gıda Kongresi 2023:Yüzüncü Yıla On Kala, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2013, ss.90
Propylene Oxide as Potential Quarantine Fumigant Forinsect Disinfestation of Dried Figs
9th. Int. Conf. on Controlled Atmosphere and Fumigation in Stored Products, Antalya, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2012
Yerfıstığı ve Osmaniye’nin Yerfıstığı Potansiyeli
Türkiye 11.Gıda Kongresi, Türkiye, 13 - 14 Ekim 2012, ss.134
Türkiye’deki Bazı Tahıllardaki Mikotoksinlerin LC-Tandem MS/MS Spektrometrik Multi-Toksin Metoduyla Belirlenmesi
II. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 17 - 18 Aralık 2010, ss.43
Detection of mycotoxins with a liquid chromatography/tandem mass spectrometric multi-toxin method in raw and processed grains from Turkey
Worldwide Mycotoxin Reduction in Food and Feed Chains, 15 - 18 Eylül 2009, ss.104
Laktik asit bakterilerinin inhibisyon etkisi ve bakteriyosinler
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 13 - 14 Mayıs 2009, ss.186
Application of Sealed Flexible Vacuum-Hermetic Storage System for Quality Preservation of Turkish Red Chili Pepper
8th International Conference on Controlled Atmosphere and Fumigation in Stored, Chengdu, Çin, 14 - 18 Eylül 2008
Quality Losses During Storage of Red Chilli Pepper
International Workshop on Food Safety in a Sustainable Postharvest System of Agricultural Products Workshop, Kahramanmaraş, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2007, ss.44
Kırmızı Pul Biberin Ozonlanmış Su ile Sterilize Edilmesi ve Mikrodalga Enerjisi ile Kurutulması
Tarımsal Mekanizasyon 24.Ulusal Kongresi, Türkiye, 18 Eylül 2007, ss.394-401
Baharatlık Kırmızı Biberde Vakum, Hermetik ve Geleneksel Depolama Yöntemlerinin İşletme Ölçeğinde Karşılaştırılması
Tarımsal Mekanizasyon 24.Ulusal Kongresi, Türkiye, 18 - 19 Eylül 2007, ss.365-374
Determination of Microbiological Parameters and Aflatoxin Level in Traditionally Stored Turkish Red Chilli Pepper
XII th International IUPAC Symposium on Mycotoxins and Phycotoxins, İstanbul, Türkiye, 21 - 25 Mayıs 2007, ss.33
Identification of Fungal Genus and Determination of Aflatoxin Level in Harvested Second Crop Corn
XII th International IUPAC Symposium on Mycotoxins and Phycotoxins, İstanbul, Türkiye, 21 - 25 Mayıs 2007
Current Problems on Red Chilli Pepper Production
23th Congress on Agricultural Mechanization, Çanakkale, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2006, ss.231-237
Present Status of Turkish Red Chili Pepper
Türk-Alman Tarım ve Tabii Bilimler Araştırıcıları Dernekleri 8. Sempozyumu, 04 - 08 Kasım 2005, Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft (FAL) in Braunschweig, Cuvillier Verlag, Göttingen, 2006., 4 - 08 Kasım 2005, ss.201-207
Bewertung der Farbeneigenschaften von türkischen Roten Chili Paprika (Capsicum annuum L.) und Farbenstabilitat wahrend der Lagerung
8. Symposium des Verbandes deutsch-türkischer Agrar-und Naturwissenschaftler (VDTAN), Almanya, 24 - 26 Ekim 2005, cilt.12
Asssesing the Colour Quality Attributes of Turkish Red Chili Peppers Capsicum annum L and Colour Stability during Storage
Proceedings of the 9th International Congress on Mechanization and Energy in Agriculture 27th International Conference of CIGR Section IV: Efficient Use of Electricity and Renewable Energy Sources in Agriculture, Sep. 27-29 2005, 99-104, İzmir Turkey., 27 - 29 Eylül 2005, ss.99-104
Bahçe Raf Ürünlerinde Kalite ve Standardizasyon
III. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 24 - 25 Eylül 2005, ss.489-494
Tarladan Sofraya Kırmızı Biber
III. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 20 - 21 Eylül 2005, ss.315-320
Assesing the Colour Quality Attributes of Turkish Red Chili Peppers (Capsicum annuum L.) and Colour Stability during Storage
The 9th Internatioanl on Mechanization and Energy in Agriculture & 27th International Conference of CIGR, İzmir, Türkiye, 19 - 22 Eylül 2005, ss.99-104
Avrupa Birliği (AB) Katılım Sürecinde GAP Bölgesi Sütçülüğü
GAP IV. Tarım Kongresi, Türkiye, 4 - 05 Eylül 2005, ss.620-627
Süt Endüstrisinde İkame Enzimler
Gıda Kongresi 2005, Türkiye, 16 - 17 Nisan 2005, ss.178-181
The Importance of Color and Quality of Red Chilli Pepper (in Turkish)
3th Workshop on Agricultural Crop Drying, Antalya, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2005, ss.74-81
Fındığın Depolanmasında Vakum Teknolojisinin Uygulanması
3. Milli Fındık Şurası Konferansı, Türkiye, 20 - 21 Ekim 2004, ss.570-575
Fındığın Depolanmasında Vakum Teknolojisinin Uygulanma Olanakları
3. Milli Fındık Şurası. 10-14 Ekim 2004, Giresun, 10 - 14 Ekim 2004, ss.570-575
Kahraman Maraş Tarhanasının Kimi Özellikleri ve Beslenmedeki Fonksiyonel Önemi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004
Tarımsal Araştırmalarda Eureka Fonlarından Yararlanma Olanakları ve Baharatlık Kırmızı Biber İşlenmesinde Entegre Bir Yaklaşım
Tarımsal Mekanizasyon 22. Ulusal Kongresi, Türkiye, 13 - 15 Eylül 2004, ss.246-251
Kahramanmaraş Yöresi Bağcılık Ürünleri
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2004, ss.399-401
Yöresel Türk Baharatı: İSOT
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2004, ss.402-405
Geleneksel Kahramanmaraş Tarhanasının Kimi Özellikleri ve Beslenmedeki Fonksiyonel Önemi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2004, ss.407-411
Tarımsal Araştırmalarda Eureka Fonlarından Yararlanma Olanakları ve Baharatlık Kırmızı Biberin İşlenmesinde Entegre Bir Yaklaşım
Tarımsal Mekanizasyon 22. Ulusal Kongresi, 08 -10 Eylül 2004, Bildiri Kitabı, 246-251, Aydın/Türkiye, Türkiye, 8 - 10 Eylül 2004, ss.246-251
Kahramanmaraş Telemesi
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2004, ss.412-416
Application of Vacuum Technology on Storage of Commodity
CEBIT-Eurasia konferansı dahilinde "International Trade Fair for Information Technology, Tele-communications, Software and Service, İstanbul, Türkiye, 20 - 24 Ağustos 2004
Kahramanmaraş’ta Gıda Sektörünün Durumu
1. Kahramanmaraş Sempozyumu, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2004, ss.1341-1344
Kurutulmuş Kırmızı Biberde Rengin Bir Kalite Unsuru Olarak Önemi
III. Tarımsal Ürünleri Kurutma Tekniği Çalıştayı. 02-04 Mayıs 2005, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü, Antalya, 2 - 04 Mayıs 2004, ss.74-80
Laktik Asit Bakterilerinde Piruvat Katabolik Yolun Genetik Olarak Yönlendirilmesi
3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2003, cilt.495
Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerin Bazı Özellikleri ve Standartlara Uygunlukları
Gida Güvenliği ve Sağlık Riskleri Çalıştayı, Isparta, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2003
Kırmızı Acı Pul Biber Üretiminde Aflatoksinin Önlenmesi ve Kontrolü Amacıyla HACCP Sistemi’nin Uygulanması
I.Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2003, cilt.159
Kırmızı Acı Pul ve Toz Biberlerde Toksijenik Küf Gelişimi ve Aflatoksin Oluşumunun Önlenmesi ve Azaltılmasına Yönelik Uygulamalar
Mikotoksin Biyoteknolojisi Sorunlar ve Çözümler Çalıştayı, Türkiye, 16 - 17 Haziran 2003
Model Kahramanmaraş Tarhanası
Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2002, cilt.485
Soya ve Yan Ürünlerine Besin Fonksiyonelliği Açısından Bir Bakış
Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2002, ss.495-502
Gıda Endüstrisinde Antibiyotik Kullanımı
GAP II. Tarım Kongresi, Türkiye, 12 - 13 Ekim 2001, cilt.455