Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Hatay Gastronomi Turizminde Zeytin ve Zeytinyağının Yeri

vıı. Ulusal ııı. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.937-939

Fatty Acid Composition of Bastard grunt [Pomadasys incisus (Bowdich, 1825)]

INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCES, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.286-289

Fatty Acid Composition of the Prussian carp (Carassius gibelio, Bloch 1782) An invasive Species

II. Workshop on Invasive Species: Global Meeting on Invasive Ecology, BODRUM, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2017, ss.71

Fatty Acid Composition of An Invasive Species, Striped Piggy [Pomadasys stridens, (Forsskal, 1775)]

II. Workshop on Invasive Species: Global Meeting on Invasive Ecology, BODRUM, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2017, ss.72

Identification of Volatile Compounds (VCs) of ‘Gemlik’, ‘Halhalı’ and ‘Sarı Hasebi’ Olive Leaves

1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 10 Aralık - 12 Ekim 2017, ss.90

Halhalı” Zeytin Çeşidinden Elde Edilen Zeytinyağının Uçucu Bileşenleri Ve Kimyasal Özellikleri

II.Uluslararası Doğunun Batısı Batının Doğusu Kongresi, Prag, Çek Cumhuriyeti, 4 - 06 Temmuz 2017, ss.306-313

Use of Essential Oils in Seafood Preservation

I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants ”Natural and Healthy Life”, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1535

Biochemical Composition of Capoeta barroisi Lortet, 1894 Caught by Gillnet in Seyhan River

Limnofish, International Symposium on Limnology and Freshwater Fisheries, EĞİRDİR, Türkiye, 4 - 06 Ekim 2017, ss.132

The Role of Volatile Compounds on Virgin Olive Oil Aroma

9 th Euro Feed Lipid Congress Oils, Fats and Lipids, Rotterdam, Hollanda, 18 - 21 Eylül 2011

The Effects of Extraction Systems on Virgin Olive Oil Quality

9 th Euro Feed Lipid Congress Oils, Fats and Lipids, Rotterdam, Hollanda, 18 - 21 Eylül 2011

The Effects of Variety and Maturation on Some Properties of Olive and Olive Oil

8’th Euro Feed Lipid Congress, Oils, Fats and Lipids, Munich, Almanya, 21 - 24 Kasım 2010

Location Effect on Some Properties of Olive

8 th Euro Feed Lipid Congress Oils, Fats and Lipids, Munich, Almanya, 21 - 24 Kasım 2010

The Role of Minor Components on Sensory Properties and Oxidative Stability of Virgin Olive Oil

8 th Euro Feed Lipid Congress, Oils, Fats and Lipids, Munich, Almanya, 21 - 24 Kasım 2010

Zeytinyağındaki Renk Maddeleri ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkileri

Ulusal Zeytin Ve Zeytinyağı Sempozyumu Ve Sergisi, İzmir, Türkiye, 15 - 17 Eylül 2006

Zeytinlerde Taşıma ve Muhafazanın Zeytinyağı Kalitesine Etkileri

1. Bahçe Bitkileri Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2005

Zeytinlerde Taşıma Ve Muhafazanın Zeytinyağı Kalitesi Üzerine Etkileri

III.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 6 - 09 Eylül 2005, ss.345-349

Hatay ili Naturel Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma

Türkiye I. Zeytinyağı ve Sofralık Zeytin Sempozyumu, Türkiye, 2 - 03 Ekim 2003, ss.200

Hatay İli Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma.

Türkiye 1. Zeytinyağı ve Sofralık Zeytin Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 10 Ekim - 12 Aralık 2003

Hatay İli Natürel Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma

Türkiye I. Zeytinyağı ve Sofralık Zeytin Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 2 - 03 Ekim 2003, ss.200-2004

Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi

Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.743-750

Turunçgil Suyu İşleme Endüstrisinde Yeni Teknolojik Uygulamalar

GAP II.Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, cilt.1, ss.335-344
Kitap & Kitap Bölümleri

Minor Bioactive Lipids in Cold Pressed Oils

Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, Mohamed Fawzy Ramadan, Editör, Elsevier, Academic Press, London, ss.7-14, 2020

Vinterizasyon

Yağ İşleme Teknolojisi, Ali ALTAN, Osman KOLA, Editör, Bizim Büro, Ankara, ss.185-187, 2009

Zeytinlerin Yağa İşlenmesi

Yağ İşleme Teknolojisi, Ali Altan, Osman Kola, Editör, Bizim Büro, Ankara, ss.141-148, 2009
Metrikler

Yayın

80

Atıf (Scopus)

60

H-İndeks (Scopus)

4

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

12

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

26

Proje

14

Tez Danışmanlığı

9

Açık Erişim

5