Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

INFLUENCE OF OLIVE MATURITY ON SOME PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES AND FATTY ACID COMPOSITION OF MONOVARIETAL OLIVE OIL OF EXTRACTED FROM HALHALI CULTIVAR

9 th International Conference on Advanced Materials and Systems, Bukres, Romanya, 26 - 28 Ekim 2022, ss.43-48, (Tam Metin Bildiri)

Hatay Gastronomi Turizminde Zeytin ve Zeytinyağının Yeri

vıı. Ulusal ııı. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.937-939, (Tam Metin Bildiri)

Fatty Acid Composition of Bastard grunt [Pomadasys incisus (Bowdich, 1825)]

INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCES, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.286-289, (Tam Metin Bildiri)

Health Promoting oils fish and olive oils

Congress on Engineering and Life Sciences, 26 - 29 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)

Environmental Genotoxic Effects in Aquatic Organisms, Iskenderun Gulf Example

International Congress on Engineering and Life Science, 26 - 29 Nisan 2018, ss.460-462, (Tam Metin Bildiri)

Quality characteristics of bay laurel (Laurus nobilis L.) fatty oils extracted by different methods

4. International Symposium of Medicinal ond Aromatic Plants, İzmir, Türkiye, 02 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

Fatty Acid Composition of An Invasive Species, Striped Piggy [Pomadasys stridens, (Forsskal, 1775)]

II. Workshop on Invasive Species: Global Meeting on Invasive Ecology, BODRUM, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2017, ss.72, (Özet Bildiri)

Fatty Acid Composition of the Prussian carp (Carassius gibelio, Bloch 1782) An invasive Species

II. Workshop on Invasive Species: Global Meeting on Invasive Ecology, BODRUM, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2017, ss.71, (Özet Bildiri)

Identification of Volatile Compounds (VCs) of ‘Gemlik’, ‘Halhalı’ and ‘Sarı Hasebi’ Olive Leaves

1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 10 Aralık - 12 Ekim 2017, ss.90, (Özet Bildiri)

Halhalı” Zeytin Çeşidinden Elde Edilen Zeytinyağının Uçucu Bileşenleri Ve Kimyasal Özellikleri

II.Uluslararası Doğunun Batısı Batının Doğusu Kongresi, Prag, Çek Cumhuriyeti, 4 - 06 Temmuz 2017, ss.306-313, (Tam Metin Bildiri)

Use of Essential Oils in Seafood Preservation

I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants ”Natural and Healthy Life”, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1535, (Özet Bildiri)

Biochemical Composition of Capoeta barroisi Lortet, 1894 Caught by Gillnet in Seyhan River

Limnofish, International Symposium on Limnology and Freshwater Fisheries, EĞİRDİR, Türkiye, 4 - 06 Ekim 2017, ss.132, (Özet Bildiri)

Doğu Akdeniz Bölgesi Zeytinyağlarının Kalite Parametreleri ve Yağ Asidi Kmpozisyonları

YABİTED II Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

Yerfıstığının Farklı Gelişme Dönememlerinin Tuzluluğa Tepkisi

12. Ulusal Kültürteknik Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 21 Mayıs 2014, (Tam Metin Bildiri)

The Role of Volatile Compounds on Virgin Olive Oil Aroma

9 th Euro Feed Lipid Congress Oils, Fats and Lipids, Rotterdam, Hollanda, 18 - 21 Eylül 2011, (Özet Bildiri)

The Effects of Extraction Systems on Virgin Olive Oil Quality

9 th Euro Feed Lipid Congress Oils, Fats and Lipids, Rotterdam, Hollanda, 18 - 21 Eylül 2011, (Özet Bildiri)

Location Effect on Some Properties of Olive

8 th Euro Feed Lipid Congress Oils, Fats and Lipids, Munich, Almanya, 21 - 24 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

The Role of Minor Components on Sensory Properties and Oxidative Stability of Virgin Olive Oil

8 th Euro Feed Lipid Congress, Oils, Fats and Lipids, Munich, Almanya, 21 - 24 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

The Effects of Variety and Maturation on Some Properties of Olive and Olive Oil

8’th Euro Feed Lipid Congress, Oils, Fats and Lipids, Munich, Almanya, 21 - 24 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

OXIDATIVE DEGRADATION PRODUCTS OF OILS AND THEIR HARMFULEFFECTS ON HUMAN HEALTH

INTERNATIONAL SYMPOSIUMFOOD, NUTRITION AND CANCER, 17 - 19 Nisan 2008, (Özet Bildiri)

Zeytinyağındaki Renk Maddeleri ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkileri

Ulusal Zeytin Ve Zeytinyağı Sempozyumu Ve Sergisi, İzmir, Türkiye, 15 - 17 Eylül 2006, (Tam Metin Bildiri)

Zeytinlerde Taşıma ve Muhafazanın Zeytinyağı Kalitesine Etkileri

1. Bahçe Bitkileri Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2005, (Tam Metin Bildiri)

Zeytinlerde Taşıma Ve Muhafazanın Zeytinyağı Kalitesi Üzerine Etkileri

III.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 6 - 09 Eylül 2005, ss.345-349, (Tam Metin Bildiri)

Hatay İli Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma.

Türkiye 1. Zeytinyağı ve Sofralık Zeytin Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 10 Ekim - 12 Aralık 2003, (Tam Metin Bildiri)

Hatay İli Natürel Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma

Türkiye I. Zeytinyağı ve Sofralık Zeytin Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 2 - 03 Ekim 2003, ss.200-2004, (Tam Metin Bildiri)

Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi

Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.743-750, (Tam Metin Bildiri)

Turunçgil Suyu İşleme Endüstrisinde Yeni Teknolojik Uygulamalar

GAP II.Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, cilt.1, ss.335-344, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN VEGETABLE OIL EXTRACTION: PRINCIPLES AND APPLICATIONS.

SOME INNOVATIVE AND SUSTAINABLE APPROACHES IN FOOD PRODUCTION CHAIN, KILINÇÇEKER OSMAN, MERAL RACİYE, Editör, Efe Akademik Publishing, İstanbul, ss.177-193, 2024

Minor Bioactive Lipids in Cold Pressed Oils

Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, Mohamed Fawzy Ramadan, Editör, Elsevier, Academic Press, London, ss.7-14, 2020

Vinterizasyon

Yağ İşleme Teknolojisi, Ali ALTAN, Osman KOLA, Editör, Bizim Büro, Ankara, ss.185-187, 2009

Zeytinlerin Yağa İşlenmesi

Yağ İşleme Teknolojisi, Ali Altan, Osman Kola, Editör, Bizim Büro, Ankara, ss.141-148, 2009
Metrikler

Yayın

91

Atıf (WoS)

231

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

302

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

1

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

12

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

2

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

35

Proje

14

Tez Danışmanlığı

9

Açık Erişim

9
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları