-
2024 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2020 - 2024 Doç. Dr.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2020 Yrd. Doç. Dr.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2003 - 2008 Araştırma Görevlisi
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
2000 - 2003 Araştırma Görevlisi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - Devam Ediyor
-
2013 - 2019
-
2013 - 2019
-
2015 - 2015 Öğretim Üyesi
Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi, Öğretim Üyesi
-
Lisans
Zeytinyağı Üretim Teknolojisi
Özel Gıdalar
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Yağ İşleme Teknolojisi
Gıda Kimyası
GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
ÖZEL GIDALAR
ZEYTİNYAĞI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
YAĞ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
gıda analiz yöntemleri
-
Lisans Çift Anadal
Yağ Teknolojisinde Yeni Gelişmeler
Modifiye Yağlar Ve Teknolojisi
Zeytinyağı Kimyası Ve Teknolojisi
Gıda Lipidleri ve Analizleri
Uçucu Yağ Teknolojisi
Fonksiyonel Gıdalar
Yemeklik Yağ Kimyası
FONKSİYONEL GIDALAR
MODİFİYE YAĞLAR VE TEKNOLOJİSİ
GIDA LİPİDLERİ VE ANALİZLERİ
YEMEKLİK YAĞ KİMYASI
ZEYTİNYAĞI KİMYASI VE TEKNOLOJİSİ
YAĞ TEKNOLOJİSİNDE YENİ GELİŞMELER
UÇUCU YAĞ TEKNOLOJİSİ
-
Pamuk yağı rafinasyon aşamalarının yağ kalitesi ve oksidatif stabilitesi üzerine etkileri
BOZDOĞAN KONUŞKAN D. (Danışman)
S.HAYDAROĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Hatay zeytinyağlarının kalite ve saflık kriterleri ile duyusal özellikleri üzerine derim zamanı ve çeşidin etkisi
BOZDOĞAN KONUŞKAN D. (Danışman)
G.GÜNDÜZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Hatay ili propolislerinin uçucu yağ içerikleri ve uçucu yağların bazı patojen bakterilere antimikrobiyal etkisi
BOZDOĞAN KONUŞKAN D. (Danışman)
N.YILMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Doğu Akdeniz bölgesi zeytinyağlarının önemli kalite kriterleri ve sterol kompozisyonları
BOZDOĞAN KONUŞKAN D. (Danışman)
O.DEMİRAĞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Hatay'da üretilen zeytinyağlarının sterol kompozisyonu üzerine çeşit ve olgunluğun etkisi
BOZDOĞAN KONUŞKAN D. (Danışman)
H.ÖZKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Hatay ili zeytinyağlarının uçucu bileşen profilleri üzerinde çeşit ve olgunluğun etkisinin araştırılması
BOZDOĞAN KONUŞKAN D. (Danışman)
L.KARTAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Farklı lokasyon ve olgunluk döneminin zeytinyağlarının antioksidan aktivitesi ve bazı kalite özellikleri üzerine etkileri
BOZDOĞAN KONUŞKAN D. (Danışman)
B.MUNĞAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Türkiye'de bitkisel yağ sanayinde dahilde işleme rejiminin (DİR) uygulanabilirliği ve etkilerinin belirlenmesi
BOZDOĞAN KONUŞKAN D. (Danışman), PARLAKAY O. (Eş Danışman)
S.DURU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Hatay ilinde üretilen natürel zeytinyağlarının bazı kalite özelliklerinin ve katı faz mikro ekstraksiyon tekniği kullanılarak uçucu bileşenlerinin belirlenmesi
BOZDOĞAN KONUŞKAN D. (Danışman)
A.KARAYİYEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011