SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effects of Variety, Maturation and Growing Region on Chemical Properties, Fatty Acid and Sterol Compositions of Virgin Olive Oils
JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society
, cilt.93, sa.11, ss.1499-1508, 2016 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Zeytinyağında Tağşiş ve Saflık Kriterleri
Zeytine Dair
, 2022 (Hakemli Dergi)
Doğu Akdeniz Bölgesinde Zeytin ve Zeytinyağının Durumu
Zeytine Dair
, 2022 (Hakemli Dergi)
Zeytinyağının farklı materyalle filtrasyonunun yağ asitleri kompozisyonu ve bazı kalite özelliklerine etlksi
MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)
, cilt.26, sa.2, ss.443-451, 2021 (Hakemli Dergi)
Zeytinyağının farklı materyallerle filtrasyonunun yağ asitleri kompozisyonu ve bazı kalite özelliklerine etkisi
Mustafa Kemal Üniversitesi tarım bilimleri dergisi (online)
, cilt.26, sa.2, ss.443-451, 2021 (Hakemli Dergi)
Tocopherol, Elements, Lipid and Fatty Acid Profiles of shark sucker (Echeneis naucrates, Linnaeus 1758) Caught by Trawl
Journal of Entomology and Zoology Studies
, cilt.5, sa.6, ss.2167-2171, 2017 (Hakemli Dergi)
Inward Processing Regime Promotion System in Vegetable Oil Industry:A Case Study of Turkey
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.5, sa.4, ss.435-440, 2017 (Hakemli Dergi)
Hatay Zeytinyağlarının Yağ Asidi ve Sterol Kompozisyonları
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.5, sa.2, ss.170-175, 2017 (Hakemli Dergi)
Consumers Knowledge Attitudes and Behavior Assessment about Food Safety The Case Study of Hatay Province of Turkey
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.3, sa.8, ss.672-679, 2015 (Hakemli Dergi)
Hatay İlinde Zeytinyağı Sektörünün Analizi
Zeytin ve Zeytinyağı Akdeniz Kültürü Dergisi
, cilt.33, sa.4, ss.86-90, 2015 (Hakemli Dergi)
Bitkisel Yağlarda Oleik Asit Miktarinin Arttirilmasi ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkileri
GIDA
, cilt.39, sa.6, ss.379-385, 2014 (Hakemli Dergi)
Natürel Zeytinyağındaki Uçucu Aroma Bileşenleri Ve Duyusal Kalite Üzerine Etkileri
GIDA
, cilt.36, sa.6, ss.357-364, 2011 (Hakemli Dergi)
Uçucu Yağlar: Gıdalarda Kullanımı ve Özellikleri
Dünya Gıda
, ss.54-56, 2008 (Hakemli Dergi)
Zeytin ve Zeytinyağında Doğal Olarak Bulunan Biyoaktif Bileşikler Ve Fizyolojik Etkileri
GIDA
, cilt.33, sa.6, ss.297-302, 2008 (Hakemli Dergi)
Hatay’da Yetiştirilen Halhalı, Sarı Haşebi ve Gemlik Zeytin Çeşitlerinin Bazı Fiziksel Özelliklerinin ve Yağ Verimlerinin Belirlenmesi
Ç.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.19, sa.2, ss.58-67, 2008 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Hatay Gastronomi Turizminde Zeytin ve Zeytinyağının Yeri
vıı. Ulusal ııı. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.937-939
Environmental Genotoxic Effects in Aquatic Organisms, Iskenderun Gulf Example
International Congress on Engineering and Life Science, 26 - 29 Nisan 2018, ss.460-462
Quality characteristics of bay laurel (Laurus nobilis L.) fatty oils extracted by different methods
4. International Symposium of Medicinal ond Aromatic Plants, İzmir, Türkiye, 02 Ekim 2018
Fatty Acid Composition of the Prussian carp (Carassius gibelio, Bloch 1782) An invasive Species
II. Workshop on Invasive Species: Global Meeting on Invasive Ecology, BODRUM, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2017, ss.71
Fatty Acid Composition of An Invasive Species, Striped Piggy [Pomadasys stridens, (Forsskal, 1775)]
II. Workshop on Invasive Species: Global Meeting on Invasive Ecology, BODRUM, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2017, ss.72
Halhalı” Zeytin Çeşidinden Elde Edilen Zeytinyağının Uçucu Bileşenleri Ve Kimyasal Özellikleri
II.Uluslararası Doğunun Batısı Batının Doğusu Kongresi, Prag, Çek Cumhuriyeti, 4 - 06 Temmuz 2017, ss.306-313
Use of Essential Oils in Seafood Preservation
I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants ”Natural and Healthy Life”, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1535
Meat Yield, lipid level and fatty acid profiles of Anatolian Minnow Pseudophoxinus anatolicus, Hanko, 1925 from Seydişehir, Konya, Turkey
I. International Symposium on Limnology and Freshwater Fisheries, Türkiye, 4 - 06 Ekim 2017
Biochemical Composition of Capoeta barroisi Lortet, 1894 Caught by Gillnet in Seyhan River
Limnofish, International Symposium on Limnology and Freshwater Fisheries, EĞİRDİR, Türkiye, 4 - 06 Ekim 2017, ss.132
Doğu Akdeniz Bölgesi Zeytinyağlarının Kalite Parametreleri ve Yağ Asidi Kmpozisyonları
YABİTED II Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2017
Cin Mısırı (Zea mays everta sturt.) Patlatmasında Kullanılan Farklı YağMiktarlarınınPatlatma Kalitesi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
11. Tarla Bitkileri Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2015, ss.277-280
Cin Mısırı Zea mays everta Sturt Patlatmasında kullanılan farklı yağ Miktarlarının Patlama Kalitesi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
TÜRKİYE XI. TARLA BİTKİLERİ KONGRESİ, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2015
Farklı Sulama Programlarının Yağlık Ayçiçeğinde Verim, Verim Bileşenleri ve Su Kullanım Randımanına Etkileri
12. Ulusal Kültürteknik Sempozyumu, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2014
Zeytinyağı Üretiminde Enzim Kullanımının Yağ Verimi ve Kalitesi Üzerine Etkileri
Gıda Kongresi 2015, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2015
Fatty acid Composition of Olives Grown in Adana /Mediterranean Region in Turkey
II. International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014, ss.199
Yerfıstığının Farklı Gelişme Dönememlerinin Tuzluluğa Tepkisi
12. Ulusal Kültürteknik Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 21 Mayıs 2014
The Determination of Volatile Components by Solid Phase Micro Extraction and Some Quality Properties of Virgin Olive Oils Produced in Hatay Region.
11 th Euro Feed Lipid Congress, Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2013
Effect of Different Oils on Popping Characteristics of Popcorn (Zae mays evarta Sturt)
11.Th Euro Fed Lipid Congress, 27 - 30 Ekim 2013, ss.249
Cin Mısırının Zea mays everta Patlama Kalitesi Üzerinde Yağ Miktarının Etkisinin Belirlenmesi
TÜRKİYE 11. GIDA KONGRESİ, Hatay, Türkiye, 10 Ekim - 12 Aralık 2012
Yemeklik Bitkisel Sıvı Yağlarda Meydana Gelen Başlıca Değişmeler ve Bunların Üzerinde Etkili Faktörler
Türkiye 11.Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Soğuk Pres Yöntemiyle Elde Edilen Aspir Yağının Bazı Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi.
Türkiye 11.Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Farklı Yöntemlerle Elde Edilen Zeytinyağlarının Oksidatif Stabilitelerinin Karşılaştırılması
Türkiye 11.Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Cin Mısırı Patlamasında kullanılanFarklı yağ Miktarlarının Patlatma Kalitesi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
Türkiye 11.Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Cin Mısırında Zea mays everta Sturt Farklı Yağ Oranlarının Patlama Kalitesi Üzerine Olan Etkilerinin Belirlenmesi
gıda mühendisliği kongresi, Türkiye, 24 - 27 Eylül 2012
AKDENİZ İKLİM KUŞAĞINDA KISMİ KÖK KURULUĞU VE KISINTILI SULAMA STRATEJİLERİNİN AYÇİÇEĞİ TANE VERİMİ VE YAĞ KALİTESİNE ETKİLERİ
2. Ulusal Sulam ve Tarımsal Yapılar Sempozyumu, Türkiye, 24 - 25 Mayıs 2012, ss.1-8
Influence of genetic variation, crop year and geographical location on fatty acid profiles of Turkish Gemlik extra-virgin olive oils
9 th Euro Feed Lipid Congress Oils, Fats and Lipids, Rotterdam, Hollanda, 18 - 21 Eylül 2011
The Role of Volatile Compounds on Virgin Olive Oil Aroma
9 th Euro Feed Lipid Congress Oils, Fats and Lipids, Rotterdam, Hollanda, 18 - 21 Eylül 2011
The Effects of Extraction Systems on Virgin Olive Oil Quality
9 th Euro Feed Lipid Congress Oils, Fats and Lipids, Rotterdam, Hollanda, 18 - 21 Eylül 2011
The Effects of Variety and Maturation on Some Properties of Olive and Olive Oil
8’th Euro Feed Lipid Congress, Oils, Fats and Lipids, Munich, Almanya, 21 - 24 Kasım 2010
Location Effect on Some Properties of Olive
8 th Euro Feed Lipid Congress Oils, Fats and Lipids, Munich, Almanya, 21 - 24 Kasım 2010
Researhes on Diallel Hybrid Analysis and Heritability of Oil Quantitiy in Dent Corn Zea Mays İndentata Sturt
8TH EURO FFED LIPID CONGRES MUNCHEN GERMANY, 21 - 24 Kasım 2010
The Role of Minor Components on Sensory Properties and Oxidative Stability of Virgin Olive Oil
8 th Euro Feed Lipid Congress, Oils, Fats and Lipids, Munich, Almanya, 21 - 24 Kasım 2010
Effect of Locality on Tocopherols, Total Phenolics and Oxidative Stability of Virgin Olive Oil
8 th Euro Feed Lipid Congress Oils, Fats and Lipids, 21 - 24 Kasım 2010
Analysis of Genetic Variation in Turkish Olive Variety, Gemlik by the Use of RAPD and SSR Genetic Marker Systems
8 th Euro Feed Lipid Congress, Oils, Fats and Lipids, Munich, Almanya, 21 Kasım - 24 Ekim 2010
Farklı Bölgelerde Yetiştirilen Cin Mısırında Zea mays everta Sturt Verim ve Kalite Özellikleri
Türkiye VIII. Tarla Bitkileri Kongresi, 19 - 22 Ekim 2009, ss.594-597
Farklı Lokasyonda Yetiştirilen İki Patlak Mısırın (Zea mays evarta Sturt.) Verim ve Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi
Hatay 8. Tarla Bitkileri Kongresi, Hatay, Türkiye, 19 - 22 Ekim 2009
OXIDATIVE DEGRADATION PRODUCTS OF OILS AND THEIR HARMFULEFFECTS ON HUMAN HEALTH
INTERNATIONAL SYMPOSIUMFOOD, NUTRITION AND CANCER, 17 - 19 Nisan 2008
Zeytinyağındaki Renk Maddeleri ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkileri
Ulusal Zeytin Ve Zeytinyağı Sempozyumu Ve Sergisi, İzmir, Türkiye, 15 - 17 Eylül 2006
Zeytinlerde Taşıma ve Muhafazanın Zeytinyağı Kalitesine Etkileri
1. Bahçe Bitkileri Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2005
Zeytinlerde Taşıma Ve Muhafazanın Zeytinyağı Kalitesi Üzerine Etkileri
III.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 6 - 09 Eylül 2005, ss.345-349
Hatay ili Naturel Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma
Türkiye I. Zeytinyağı ve Sofralık Zeytin Sempozyumu, Türkiye, 2 - 03 Ekim 2003, ss.200
Hatay İli Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma.
Türkiye 1. Zeytinyağı ve Sofralık Zeytin Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 10 Ekim - 12 Aralık 2003
Hatay İli Natürel Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma
Türkiye I. Zeytinyağı ve Sofralık Zeytin Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 2 - 03 Ekim 2003, ss.200-2004
Ereğlide Yetiştirilen Beyaz Kirazların Reçel ve Marmelata İşlenmeye Uygunluklarının Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma
7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.511
Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi
Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.743-750
Turunçgil Suyu İşleme Endüstrisinde Yeni Teknolojik Uygulamalar
GAP II.Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, cilt.1, ss.335-344
Kitap & Kitap Bölümleri
Minor Bioactive Lipids in Cold Pressed Oils
Cold Pressed Oils: Green Technology, Bioactive Compounds, Functionality, and Applications, Mohamed Fawzy Ramadan, Editör, Elsevier, Academic Press, London, ss.7-14, 2020
Vinterizasyon
Yağ İşleme Teknolojisi, Ali ALTAN, Osman KOLA, Editör, Bizim Büro, Ankara, ss.185-187, 2009
Zeytinlerin Yağa İşlenmesi
Yağ İşleme Teknolojisi, Ali Altan, Osman Kola, Editör, Bizim Büro, Ankara, ss.141-148, 2009