Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

ESANSİYEL YAĞLARIN AKTİF GIDA AMBALAJLARINDA KULLANIMI

7. INTERNATIONAL SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, Ankara, Türkiye, 16 - 17 Aralık 2023, (Tam Metin Bildiri)

PERSONAL HYGIENE IN FOOD PRODUCTION AND SERVICE

1th International Congress of Hygiene Research in Hospitality Industry, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2023, (Özet Bildiri)

EVALUATION OF FOODBORNE MICROORGANISMS IN TERMS OF FOOD SAFETY

1th International Congress of Hygiene Research in Hospitality Industry, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2023, (Özet Bildiri)

PROPOLİS: BİLEŞİMİ VE BİYOMEDİKAL AKTİVİTELERİ

SOCRATES 8th INTERNATIONAL HEALTH, ENGINEERING AND APPLIED SCIENCES CONGRESS, Diyarbakır, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, (Özet Bildiri)

FOOD ORIGINAL DISEASES AND RISKS IN FOOD SAFETY

1th International Congress of Hygiene Research in Hospitality Industry, Kocaeli, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2023, (Özet Bildiri)

YÜKSEK BASINÇ İŞLEMİNİN MERCİMEK PROTEİNİ-PALM YAĞI NANOEMÜLSİYONLARININ PARÇACIK BÜYÜKLÜĞÜ VE LİPİT OKSİDASYONU ÜZERİNE ETKİSİ

V. INTERNATIONAL ANKARA MULTIDISCIPLINARY STUDIES CONGRESS, Türkiye, 27 - 29 Ocak 2023, ss.213-218, (Tam Metin Bildiri)

DERİN KIZARTMA İŞLEMİNİN FARKLI YAĞLARIN FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ

V. INTERNATIONAL ANKARA MULTIDISCIPLINARY STUDIES CONGRESS, Türkiye, 27 - 29 Ocak 2023, ss.219-226, (Tam Metin Bildiri)

LİPİD OKSİDASYON MEKANİZMASI VE ETKİLİ FAKTÖRLER

7TH INTERNATIONAL ERCİYES CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH, Kayseri, Türkiye, 09 Mart 2022, (Tam Metin Bildiri)

Lipid Oksidasyonu Ölçme Yöntemleri

MEDITERRANEAN SUMMIT 7th INTERNATIONAL APPLIED SCIENCES CONGRESS, Mersin, Türkiye, 12 Mart 2022, (Tam Metin Bildiri)

EFFECT OF FRYING ON VISCOSITY OF HAZELNUT OIL

1st International / 11th National Food Engineering Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, ss.180, (Özet Bildiri)

Environmental Impact Assessment of Dairy Process in Turkey

1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE & LIVESTOCK CONGRESS, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Natural Food Colorants: Extraction Methods and Enhancement of Stability for Food Applications

1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE & LIVESTOCK CONGRESS, URFA, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

3-MCPD and it’srelationship with some vegetable oils.

1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE & LIVESTOCK CONGRESS, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

The Vegetarian Athlete Diet

1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE & LIVESTOCK CONGRESS, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

OLIVE OIL AND HEALTH

1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE & LIVESTOCK CONGRESS, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

3-MCPD Formation in Refined Vegetable Oils.

2. International symposium of Igdir., Iğdır, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

The Antioxidant Compounds of Some Plants-Spices and using on Food Industry

II.Uluslararası Iğdır Sempozyumu, Iğdır, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

SOME CHEMICAL PROPERTIES OF RHEUM RIBES L. (UŞKUN)AND BENEFICAL EFFECTS ON HEALTH

I.International Congress on Medicınal and Aromatic Plants Natural and Healty Life, Konya, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

Textural and Sensory Properties of the Sun Dried Sulphur Treated Dried Appricot.

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

Textural and Sensory Characteristics of the Kars Kashar Cheese Ripened et Different Periods.

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

Effect of Strach Type on Pasting and Textural Properties of Model Pudding Systems.

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

Fonksiyonel Gıdalar ve Önemi.

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)

Hatay Bölgesi Geleneksel Yemeği: Humus.

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)

Iğdır yöresi geleneksel tatlısı: Omaç Helvası

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)
Kitaplar

DEEP FRYING AND PRE-TREATMENT APPLICATIONS FOR REDUCING OIL ABSORPTION

INTERNATIONAL STUDIES IN ENGINEERING, COŞKUN ÖZALP, SELAHATTİN BARDAK, Editör, Serüven Publishing, Ankara, ss.60-76, 2023

Palm Yağı ve Sağlık

Sağlık Bilimleri Alanında Uluslararası Araştırmalar -III (International Studies in Health Sciences-III), Enes KARAMAN, Gülcan YAZICI ÖZGÜN, Mehmet Emin AYAĞ, Editör, ÖZGÜR YAYINLARI, Gaziantep, ss.81-92, 2023

BİTKİSEL YAĞLARDA KİMYASAL VE FİZİKSEL RAFİNASYON

Mimarlık ve Mühendislik Bilimleri Araştırma ve Uygulama, Duygu Kavak, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.1-162, 2022

Zeytinyağının Lezzet Bileşenleri

Mühendislik Alanındaki Gelişmeler, Bideci, Alper, Editör, Duvar Yayınları, ss.43-60, 2022
Metrikler

Yayın

53

Atıf (Scopus)

220

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

3

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları