GASTRONOMİK HEDİYELEŞME UNSURU OLARAK KURUYEMİŞ VE ŞEKERLEMELER


CEYLAN M. M., İFLAZOĞLU N.

Gastronomik Hediyeleşme II, İNCEÖZ SERAP, KILIÇ BİNALİ, BAYAT GÜLŞEN, GÖNENÇ GÜLER EMEL, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.38-46, 2025

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2025
  • Yayınevi: DETAY YAYINCILIK
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.38-46
  • Editörler: İNCEÖZ SERAP, KILIÇ BİNALİ, BAYAT GÜLŞEN, GÖNENÇ GÜLER EMEL, Editör
  • Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Adresli: Evet