Gastronomik Hediyeleşme Unsuru Olarak Kuruyemiş ve Şekerlemeler


CEYLAN M. M., İFLAZOĞLU N.

Gastronomik Hediyeleşme 2, İNCEÖZ SERAP, KILIÇ BİNALİ, BAYAT GÜLŞEN, GÖNENÇ GÜLER EMEL, Editör, Detay Yayıncılık, Hatay, ss.38-46, 2025

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2025
  • Yayınevi: Detay Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: Hatay
  • Sayfa Sayıları: ss.38-46
  • Editörler: İNCEÖZ SERAP, KILIÇ BİNALİ, BAYAT GÜLŞEN, GÖNENÇ GÜLER EMEL, Editör
  • Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Adresli: Evet