-
2024 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU., GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
-
2023 - 2024 Doç. Dr.
Iğdır Üniversitesi
-
2020 - 2023 Dr. Öğr. Üyesi
Iğdır Üniversitesi
-
2011 - 2020 Araştırma Görevlisi
Iğdır Üniversitesi
-
2024 - Devam Ediyor Senato Üyesi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2024 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2024 - Devam Ediyor Yüksekokul Müdürü
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2024 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2024 - Devam Ediyor Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - 2024 Bölüm Başkanı
Iğdır Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - 2024 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Iğdır Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2022 - 2024 Fakülte Kurulu Üyesi
Iğdır Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2021 - 2024 Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Iğdır Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2011 - 2011 GIDA MÜHENDİSİ
HATAY BELEDİYESİ, GIDA MÜHENDİSİ
-
2009 - 2009 STAJER
ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ SÜT FABRİKASI, STAJER
-
2008 - 2008 STAJER
GÜVENTAŞ GIDA A.Ş, STAJER
-
Yüksek Lisans
Bitkisel Yağ Teknolojisi
-
Lisans
GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
GIDA MEVZUATI
GIDA MEVZUATI
GIDA FORMÜLASYONU VE DUYUSAL ANALİZ
GIDA HİJYENİ VE GÜVENLİĞİ
GIDA COĞRAFYASI
MİKROBİYOLOJİ
MİKROBİYOLOJİ
GIDA HİJYENİ VE GÜVENLİĞİ
MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ
MUTFAKLARDA ÇEVRE VE ATIK YÖNETİMİ
KARİYER PLANLAMA
Gıda Mevzuatı
Soğuk Mutfak
Mesleki Yabancı Dil 4
Yiyecek Tarihi
Mesleki Yabancı Dil 3
Gıda Teknolojileri
Temel Bilişim Teknolojileri
Beslenme İlkeleri
İş sağlığı ve güvenliği I
-
Lisans Çift Anadal
Lipid Kimyası
Sağlık Turizmi
Kıyı Ekoturizmi
Zeytinyağı ve Sağlık
GIDA SANAYİNDE KULLANILAN MODİFİYE YAĞLAR