Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2024 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU., GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

  • 2023 - 2024 Doç. Dr.

    Iğdır Üniversitesi

  • 2020 - 2023 Dr. Öğr. Üyesi

    Iğdır Üniversitesi

  • 2011 - 2020 Araştırma Görevlisi

    Iğdır Üniversitesi

Yönetimsel Görevler
  • 2024 - Devam Ediyor Senato Üyesi

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2024 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2024 - Devam Ediyor Yüksekokul Müdürü

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2024 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2024 - Devam Ediyor Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2022 - 2024 Bölüm Başkanı

    Iğdır Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2022 - 2024 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Iğdır Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2022 - 2024 Fakülte Kurulu Üyesi

    Iğdır Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2021 - 2024 Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi

    Iğdır Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Akademi Dışı Deneyim
  • 2011 - 2011 GIDA MÜHENDİSİ

    HATAY BELEDİYESİ, GIDA MÜHENDİSİ

  • 2009 - 2009 STAJER

    ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ SÜT FABRİKASI, STAJER

  • 2008 - 2008 STAJER

    GÜVENTAŞ GIDA A.Ş, STAJER

Verdiği Dersler
  • Yüksek Lisans

    Bitkisel Yağ Teknolojisi

  • Lisans

    GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ

    GIDA MEVZUATI

    GIDA MEVZUATI

    GIDA FORMÜLASYONU VE DUYUSAL ANALİZ

    GIDA HİJYENİ VE GÜVENLİĞİ

    GIDA COĞRAFYASI

    MİKROBİYOLOJİ

    MİKROBİYOLOJİ

    GIDA HİJYENİ VE GÜVENLİĞİ

    MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ

    MUTFAKLARDA ÇEVRE VE ATIK YÖNETİMİ

    KARİYER PLANLAMA

    Gıda Mevzuatı

    Soğuk Mutfak

    Mesleki Yabancı Dil 4

    Yiyecek Tarihi

    Mesleki Yabancı Dil 3

    Gıda Teknolojileri

    Temel Bilişim Teknolojileri

    Beslenme İlkeleri

    İş sağlığı ve güvenliği I

  • Lisans Çift Anadal

    Lipid Kimyası

    Sağlık Turizmi

    Kıyı Ekoturizmi

    Zeytinyağı ve Sağlık

    GIDA SANAYİNDE KULLANILAN MODİFİYE YAĞLAR