-
2013 - Devam Ediyor Prof. Dr.
-
2007 - 2013 Doç. Dr.
-
2002 - 2007 Yrd. Doç. Dr.
-
1998 - 2002 Yrd. Doç. Dr.
-
1993 - 1998 Araştırma Görevlisi
-
1991 - 1993 Araştırma Görevlisi
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
-
2016 - Devam Ediyor
-
2016 - Devam Ediyor
-
2013 - 2016
-
2013 - 2016
-
2013 - 2016
-
2013 - 2016
-
2013 - 2016
-
2008 - 2012
-
2008 - 2011
-
2008 - 2011
-
2000 - 2004
-
1999 - 2002
-
1998 - Devam Ediyor ÖĞRETİM ÜYESİ
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
-
2002 - 2002 YARDIMCI ARAŞTIRMACI
NORTH CAROLINA UNIVERSITY
-
1993 - 1994 ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
-
1991 - 1993 ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
-
Lisans Çift Anadal Özel Süt Ürünleri
-
Lisans Çift Anadal Aroma Kimyası I
-
Lisans Çift Anadal Süt Kimyası ve Biyokimyası
-
Lisans Çift Anadal Aroma Kimyası II
-
Lisans Peynir Teknolojisi
-
Lisans Gıda Ambalaj Etkileşimleri
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde İstatistik Uygulamaları
-
Lisans Proses Tasarımı
-
Lisans Gıda Ambalaj Malzemeleri ve Teknolojileri
-
Lisans Süt Teknolojisi
-
Lisans Gıda Biyoteknolojisi
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Yeni Teknolojiler
-
Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Mikro/nano kabarcık ozon teknolojisi ile ikinci peyniraltı sularının arıtılması
AVŞAR Y. K. (Danışman)
E.GEÇGİL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Sürülebilir lor peyniri üretimi
AVŞAR Y. K. (Danışman)
U.GÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Farklı soğutma şekillerinin (hava ile soğutma ve sıvı azot ile soğutma) antakya kahvesinin uçucu ve aroma aktif bileşenleri üzerine etkisi
AVŞAR Y. K. (Danışman)
Ç.EMİRLEROĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Farklı tuzlama tekniklerinin künefe peynirininyapısı ve kalitesi üzerine etkileri
AVŞAR Y. K. (Danışman)
B.BOZKURT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Hatay ilinde farklı yöntemlerle üretilen künefe peynirlerinin kalite özlellikleri
AVŞAR Y. K. (Danışman)
S.ASLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Peyniraltı ve loraltı suyuna ozon uygulaması
AVŞAR Y. K. (Danışman)
N.ÖZBULDU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Antakya kahvesinin aroma profili üzerine depolamanın etkisi
AVŞAR Y. K. (Danışman)
E.GÜNAY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Hatay yöresinde evlerde üretilen boğmaların uçucu ve aroma aktif bileşenlerinin belirlenmesi
AVŞAR Y. K. (Danışman)
S.ÇELİKKOL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Katı faz mikroekstraksiyon ve yüksek vakum distilasyon teknikleri kullanılarak geleneksel yöntemle kurutulmuş ve endüstriyel olarak işlenmiş isot baharatında aroma bileşenlerinin belirlenmesi
AVŞAR Y. K. (Danışman)
F.ZEHRA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Geleneksel yöntemlerle laboratuar koşullarında üretilen boğmaların aroma profilinin ve gıda güvenilirliğinin belirlenmesi
AVŞAR Y. K. (Danışman)
S.DEDE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Hatay'da süt sektöründe izlenebilirliğin belirlenmesi
AVŞAR Y. K. (Danışman)
H.TUNCA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Taze, kurutulmuş Maraş kırmızı biberi ve isot baharatının uçucu bileşik ve aroma profilinin belirlenmesi
AVŞAR Y. K. (Danışman)
V.TARLA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Antep peynirinin aroma profilinin belirlenmesi
AVŞAR Y. K. (Danışman)
T.KARATOP(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Carra peynirinin aroma profilinin belirlenmesi
AVŞAR Y. K. (Danışman)
S.GÜLERYÜZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Hatay ilinde geleneksel olarak üretilen tuzlu yoğurtların aroma profillerinin tentatif olarak belirlenmesi
AVŞAR Y. K. (Danışman)
D.KAYPAK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007 -
Sürk peyniri üretiminde kullanılan çeşni maddelerinin, depolama koşullarının ve süresinin Staphylococcus aureus'un canlılığı üzerine etkisi
AVŞAR Y. K. (Danışman)
M.TUĞRUL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004