Makaleler
23
Tümü (23)
SCI-E, SSCI, AHCI (12)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (13)
ESCI (1)
Scopus (13)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (1)
8. Volatile Compounds, Phenolic Content, and Antioxidant Capacity in Sultan Hawthorn (Crataegus azarolus L.) Leaves
Journal of Agricultural Science and Technology
, cilt.25, sa.5, ss.1089-1099, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
14. Peynir altı suyunun bazı tahıl ürünlerinde kullanımı ve kalite özellikleri üzerine etkisi
Mustafa Kemal Üniversitesi tarım bilimleri dergisi (online)
, cilt.25, sa.3, ss.422-433, 2020 (TRDizin)
17. Effects of Pre-milking Resting on Some Lactation Characteristics in Damascus (Shami) and Kilis Goats
Hayvansal Üretim
, cilt.59, sa.1, ss.17-24, 2018 (TRDizin)
20. Volatile Compounds in the Leaf of Plane Tree (Platanus orientalis) with Solid Phase Microextraction (SPME) Technique
INTERNATIONAL JOURNAL OF SECONDARY METABOLITE
, cilt.4, sa.3, ss.167-176, 2017 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
31
1. Identification of Volatile Compounds in Seeds, Flowers and Leaves Collected from Elaeagnus angustifolia tree
50th International Symposium on Essential Oils, Vienna, Avusturya, 9 - 12 Eylül 2019, ss.144, (Özet Bildiri)
2. Volatile Compounds of Some Raw Pistachio nut Varieties with Solid Phase Microextraction Technique
50th International Symposium on Essential Oils, Vienna, Avusturya, 9 - 12 Eylül 2019, ss.41, (Özet Bildiri)
28. Geleneksel Türk İçecekleri
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1091-1095, (Tam Metin Bildiri)
29. Geleneksel Türk Şekerlemeleri
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1096-1100, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
1
1. Gıda Piramitleri
Fonksiyonel Beslenme, Zeynep Banu Güzel Seydim, Editör, Sidas Medya, ss.13-30, 2016