Desteklenen Projeler
-
2023 - 2025 Su Kefiri Mikrobiyotası ile Lezzetlendirilmis Bitki Bazlı Peynir Analogu Üretimi: ProsesOptimizasyonu, Aroma-Aktif Bilesenler ile In Vitro Sindirim Öncesi ve Sonrası BiyoaktifÖzelliklerinin Belirlenmesi
-
2019 - 2023 SUCUK ÜRETİMİNDE ETİN SARIMSAKLA MUAMELESİNİN PROTEİN FOSFORİLASYONU, FİZİKOKİMYASAL VE BİYOKİMYASAL NİTELİKLERE ETKİSİ
-
2020 - 2022 FERMENTE ya da ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ SUCUKLARDA KİMYASAL NİTELİKLER, UÇUCU BİLEŞENLER ve RENGİN TESPİTİ
-
2018 - 2021 Kilis keçisi oğlak ve çebiçlerinde farklı yaşlarda kastrasyonun karkas özellikleri ve et kalitesine etkisi
-
2018 - 2019 Geleneksel Beyaz Peynirin Olgunlaşması Sırasında Tekstürel Nitelikler: Peynir Üretimi Sırasında Yan Ürün Peynir Altı Suyunun Tahıl Ürünlerinde Kullanım Olanakları ve Tekstüre Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DURSUN A., TÜRKMEN D., MASATCIOĞLU M. T., KÖKSAL KAVRAK M., GÜLER Z. (Yürütücü)
-
2018 - 2019 Akkaraman, Morkaraman ve İvesi Koyun Irklarında Kuyruk Yağ, İç Yağ ve Böbreküstü Yağlarda Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Aromatik Bileşenlerin Belirlenmesi
-
2015 - 2016 Ek Yemleme Uygulanan Şam ve Kilis Keçilerinde Sağım Öncesi Bekleme Süresinin Bazı Laktasyon Özelliklerine Etkisi
-
2014 - 2016 Glutensiz Bisküvi Üretimi ve Optimizasyonu