Dr. Öğr. Üyesi EMİNE AKSAN ALDANMAZ
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Use of Oregano Origanum onites L Essential Oil as Hatching Egg Disinfectant
ÇOPUR AKPINAR G.
,
ARSLAN M.
,
DURU M.
,
BAYLAN M.
,
CANOĞULLARI DOĞAN S.
,
ALDANMAZ E.
AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY
, cilt.8, sa.17, ss.2531-2538, 2010 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Antakya’da Kullanılan Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Escherichia Coli ve Staphylococcus Aureus’a Karşı Antibakteriyal Etkisi
ALDANMAZ E.
GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ
, 2024 (Hakemli Dergi)
Kıymaların Mikroflorası ve Mikrodalga Uygulamasının Kıymada Salmonella enteritidis PT4 Üzerine Etkisi,
ALDANMAZ E.
Dünya Gıda Dergisi,
, 2024 (Hakemli Dergi)
RISK ASSESSMENT OF MICROBIAL PROBLEMS AND PREVENTIVE ACTIONS IN DAIRY INDUSTRY
ALDANMAZ E.
VTT SYMPOSIUM 251
, 2008 (Hakemsiz Dergi)
Stabilizatör kullanımının ve pastörizasyon normunun dayanıklı yoğurtların bazı kalite özellikleri üzerine etkileri
ALDANMAZ E.
Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, 2002 (Hakemli Dergi)
Dondurulmuş Dana ve Koyun Kıymalarının Mikrodalga ile Çözündürülmesinde Mikroflora Değişmeleri,
ALDANMAZ E.
Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online)
, 2000 (Hakemli Dergi)
Adana'da Satışa Sunulan Dana ve Koyun Kıymalarının Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması,
ALDANMAZ E.
International Animal Enformasyon
, 2000 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Et Ve Et Ürünlerinin Muhafazasında Yenilebilir Filmlerin Kullanımı
ALDANMAZ E.
6th International Çukurova Agriculture & Veterinary Sciences Congress, 22 - 24 Aralık 2023
Probiotic Yeasts and Their Effects on Health,
ALDANMAZ E.
Konuralp National Multidisiplinary Studies Congress In Medicine And Health Sciences, 22 - 24 Aralık 2023
Şehir Şebeke Sularında Spor Oluşturan Bakterilerin Su Kalitesine ve İnsan Sağlığına Etkileri
ALDANMAZ E.
8. Ulusal Çevre Kongremi, 15 - 16 Kasım 2023
Kahve Çekirdek Zari: Biyoaktif Bileşenleri Ve Endüstride Kullanimi
ALDANMAZ E.
Ulusal Kahve Sempozyumu, 02 Mart 2023
Kahve Fermantasyonunda Mikroorganizmalarin Rolü Ve Kaliteye Etkileri
ALDANMAZ E.
Ulusal Kahve Sempozyumu, 02 Mart 2023
Şehir Şebeke Sularındaki Kirleticiler ve Ülkemizde Şebeke Sularında Belirlenen Başlıca Problemler
ALDANMAZ E.
3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), Adana, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2018, ss.1281-1285
ZEYTİN KARA SUYUNUN BACİLLUS SUBTİLİS ATCC 6633’ÜN GELİŞİMİNDE KULLANILABİLİRLİĞİNİN ARAŞTIRILMASI
ALDANMAZ E.
,
Çigdem A.
II. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.1038-1039
Gıda Güvenliği ve Turizm
ALDANMAZ E.
VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞUAKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, 20 - 21 Nisan 2018
Gıda Sanayiinde Mikrobiyal Renk Maddelerinin Kullanılabilirliği
ALDANMAZ E.
II. ULUSLARARASI TURİZM VEMİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİKONGRESİ, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2017, ss.86
Üzüm Çekirdeğinin Antimikrobiyal Etkisi
ALDANMAZ E.
II. ULUSLARARASI TURİZM VEMİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2017, ss.66
Çeşitli Geleneksel Gıda Maddelerinde Maya Mikroflorasının Araştırılması Ve Bu Mayaların Bazı Teknolojik Özelliklerinin İncelenmesi
ALDANMAZ E.
II. DOĞUNUN BATISI BATININ DOĞUSU KONFERANS, Prag, Çek Cumhuriyeti, 4 - 06 Temmuz 2017, ss.428
Gıdaların Dizaynında 3 Boyutlu Yazıcı Teknolojisi Uygulamaları
ALDANMAZ E.
,
SEVER R.
19. AKADEMİK BİLİŞİM KONFERANSI -- AB 2017, Aksaray, Türkiye, 8 - 10 Şubat 2017
Yılları Arasında Dünya’da ve Türkiye’de Gıda Kaynaklı Mikrobiyal Hastalıklar,
ALDANMAZ E.
4. Gıda Güvenliği Kongresi, 14 - 15 Mayıs 2014
Isolation And Identificatıon of Red-Pigmented Yeast From Different Materials and Determination of Carotenoid Content
ALDANMAZ E.
Proceedings of the 26th Annual General Meeting of the European Culture Collections ‘Organization. (ECCO 26), 12 - 14 Ekim 2007
Adana İli Geleneksel İçeceği:Şalgam.
ALDANMAZ E.
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 23 - 24 Eylül 2004
Pigment Üreten Bazı Mayaların Çeşitli Ortamlardan İzolasyonu, Tanımlanması ve Bazı Gelişim Özelliklerinin Belirlenmesi
ALDANMAZ E.
XIII. Biyoteknoloji Kongresi, 25 - 29 Ağustos 2003
Kitap & Kitap Bölümleri
Gıdalarda Mikrobiyal Bozulmalar
ALDANMAZ E.
Gıda Mikrobiyolojisi, Osman Erkmen, Editör, Efil Yayınevi, Ankara, ss.78-117, 2017
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
24
Proje
18
Tez Danışmanlığı
13
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları