SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Use of Oregano Origanum onites L Essential Oil as Hatching Egg Disinfectant
AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY
, cilt.8, sa.17, ss.2531-2538, 2010 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Et Ve Et Ürünlerinin Muhafazasında Yenilebilir Filmlerin Kullanımı
6th International Çukurova Agriculture & Veterinary Sciences Congress, 22 - 24 Aralık 2023, (Tam Metin Bildiri)
Probiotic Yeasts and Their Effects on Health,
Konuralp National Multidisiplinary Studies Congress In Medicine And Health Sciences, 22 - 24 Aralık 2023, (Tam Metin Bildiri)
Şehir Şebeke Sularında Spor Oluşturan Bakterilerin Su Kalitesine ve İnsan Sağlığına Etkileri
8. Ulusal Çevre Kongremi, 15 - 16 Kasım 2023, (Tam Metin Bildiri)
Kahve Çekirdek Zari: Biyoaktif Bileşenleri Ve Endüstride Kullanimi
Ulusal Kahve Sempozyumu, 02 Mart 2023, (Tam Metin Bildiri)
Kahve Fermantasyonunda Mikroorganizmalarin Rolü Ve Kaliteye Etkileri
Ulusal Kahve Sempozyumu, 02 Mart 2023, (Tam Metin Bildiri)
Şehir Şebeke Sularındaki Kirleticiler ve Ülkemizde Şebeke Sularında Belirlenen Başlıca Problemler
3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), Adana, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2018, ss.1281-1285, (Tam Metin Bildiri)
Gıda Güvenliği ve Turizm
VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞUAKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, 20 - 21 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)

Yılları Arasında Dünya’da ve Türkiye’de Gıda Kaynaklı Mikrobiyal Hastalıklar,
4. Gıda Güvenliği Kongresi, 14 - 15 Mayıs 2014, (Özet Bildiri)
Isolation And Identificatıon of Red-Pigmented Yeast From Different Materials and Determination of Carotenoid Content
Proceedings of the 26th Annual General Meeting of the European Culture Collections ‘Organization. (ECCO 26), 12 - 14 Ekim 2007, (Özet Bildiri)
Adana İli Geleneksel İçeceği:Şalgam.
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 23 - 24 Eylül 2004, (Özet Bildiri)
Pigment Üreten Bazı Mayaların Çeşitli Ortamlardan İzolasyonu, Tanımlanması ve Bazı Gelişim Özelliklerinin Belirlenmesi
XIII. Biyoteknoloji Kongresi, 25 - 29 Ağustos 2003, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
Gıdalarda Mikrobiyal Bozulmalar
Gıda Mikrobiyolojisi, Osman Erkmen, Editör, Efil Yayınevi, Ankara, ss.78-117, 2017