Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 1995 - Devam Ediyor Yrd. Doç. Dr.

Yönetimsel Görevler
  • 2020 - 2021

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi

  • 2015 - 2019

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi

  • 2017 - 2018

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi

  • 2014 - 2014

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi

  • 2006 - 2009

  • 1998 - 2003

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi

Akademi Dışı Deneyim
  • 2012 - 2013 TR63-12-TD02-320 Referans Numaralı Teknik Destek Eğitimleri

    T.C. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, TR63-12-TD02-320 Referans Numaralı Teknik Destek Eğitimleri

  • 2008 - 2012 Türk Gıda Kodeksi- Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği

    GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI, Türk Gıda Kodeksi- Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği

  • 2008 - 2008 Bilirkişi

    Antakya mahkemesi, Bilirkişi

  • 1998 - 2003 Gıda Hijyeni ve Sanitasyon Görevlisi

    Özel pastane, Gıda Hijyeni ve Sanitasyon Görevlisi

Verdiği Dersler
  • Lisans

    1801319-Genel Mikrobiyoloji

    1801418-Gıda Mikrobiyolojisi I

    1801810-Proses Tasarım

    1801616-Et Teknolojisi

    1801840-Mezuniyet Çalışması I, II

    1801614- Mesleki Uygulama II

    1801840-Bitirme Çalışması II

    0801212 GENEL MİKROBİYOLOJİ

  • Lisans Çift Anadal

    GDM-5268 Et ve Et Ürünleri Mikrobiyolojisi

    GDM-5266 Mikrobiyolojide Moleküler Tanı Yöntemler

    GDM-5215 Gıdalarda Mikrobiyolojik Analiz Teknikleri

    GDM-5269 Mikrobiyal Metabolizma

    GDM-5271 Mikroorganizmaların Ürettiği Renk Maddeleri

    GDM-5222 Gıda ve Endüstriyel Mikrobiyoloji

    GDM-5273 Fermantasyon Mikrobiyolojisi

    GDM-5264 Maya Fizyolojisi ve Biyoteknolojisi

    GDM-5106 Gıda Mühendisliğinde Lisansüstü Uzmanlık Alan Dersi

Yönetilen Tezler