-
1995 - Devam Ediyor Yrd. Doç. Dr.
-
2020 - 2021
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2015 - 2019
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2017 - 2018
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2014 - 2014
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2006 - 2009
-
1998 - 2003
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2012 - 2013 TR63-12-TD02-320 Referans Numaralı Teknik Destek Eğitimleri
T.C. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, TR63-12-TD02-320 Referans Numaralı Teknik Destek Eğitimleri
-
2008 - 2012 Türk Gıda Kodeksi- Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği
GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI, Türk Gıda Kodeksi- Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği
-
2008 - 2008 Bilirkişi
Antakya mahkemesi, Bilirkişi
-
1998 - 2003 Gıda Hijyeni ve Sanitasyon Görevlisi
Özel pastane, Gıda Hijyeni ve Sanitasyon Görevlisi
-
Lisans
1801319-Genel Mikrobiyoloji
1801418-Gıda Mikrobiyolojisi I
1801810-Proses Tasarım
1801616-Et Teknolojisi
1801840-Mezuniyet Çalışması I, II
1801614- Mesleki Uygulama II
1801840-Bitirme Çalışması II
0801212 GENEL MİKROBİYOLOJİ
-
Lisans Çift Anadal
GDM-5268 Et ve Et Ürünleri Mikrobiyolojisi
GDM-5266 Mikrobiyolojide Moleküler Tanı Yöntemler
GDM-5215 Gıdalarda Mikrobiyolojik Analiz Teknikleri
GDM-5269 Mikrobiyal Metabolizma
GDM-5271 Mikroorganizmaların Ürettiği Renk Maddeleri
GDM-5222 Gıda ve Endüstriyel Mikrobiyoloji
GDM-5273 Fermantasyon Mikrobiyolojisi
GDM-5264 Maya Fizyolojisi ve Biyoteknolojisi
GDM-5106 Gıda Mühendisliğinde Lisansüstü Uzmanlık Alan Dersi
-
Hatay İlinde Üretilen Sürk Peynirlerinin Olgunlaşmasını Aşamasında Gelişen Küf Türlerinin Morfolojik ve Genetik Yöntemler Kullanılarak Tanımlanması
AKSAN ALDANMAZ E. (Danışman)
A.AŞKAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Zeytinyağ atık ürünlerinin besiyeri bileşeni olarak kullanılabilirliğinin araştırılması
AKSAN ALDANMAZ E. (Danışman)
Ç.ASLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Hatay İl Merkezinde(Antakya),İçme Kullanma Suyunun Kaynağından Çeşmeye Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
AKSAN ALDANMAZ E. (Danışman)
Z.KARATAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Üzüm çekirdeği ekstresi ve yağının yoğurt yüzeyinde gelişen maya ve küf gelişimine etkisi
AKSAN ALDANMAZ E. (Danışman)
N.ATEŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Kurutulmuş hindi eti üretimi; mikrobiyolojik, fiziksel ve biyokimyasal özelliklerinin incelenmesi
AKSAN ALDANMAZ E. (Danışman)
E.UYLAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Çeşitli ortamlardan l-sistein üreten bakterilerin izolasyonu, tanımlanması ve l-sistein üretim miktarlarının saptanması
AKSAN ALDANMAZ E. (Danışman)
F.NURAY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Set tipi yoğurt yüzeyinde gelişen maya ve küflere karşı üzüm çekirdeği yağı ve özütünün etkisi
AKSAN ALDANMAZ E. (Danışman)
N.ATEŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Kekik ve defne uçucu yağlarını içeren yenilebilir kitosan ve karboksimetil selüloz filmlerin, antibakteriyal ve bazı karakteristik özelliklerinin incelenmesi
AKSAN ALDANMAZ E. (Danışman)
R.SEVER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Antakya merkezindeki insani tüketim amaçlı içme-kullanma sularının kaynaktan çeşmeye mikrobiyolojik kalitesinin araştırılması
AKSAN ALDANMAZ E. (Danışman)
Z.KARATAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Zeytinyağı atık ürünü zeytin kara suyunun Bacillus subtilis ATCC 6633'ün gelişiminde besi ortamı olarak kullanıbilirliğinin araştırılması
AKSAN ALDANMAZ E. (Danışman)
Ç.KAVAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Hatay'ın bazı yöresel ürünlerinden mayaların izolasyonu ve izole edilen mayaların bazı probiyotik özelliklerinin araştırılması
AKSAN ALDANMAZ E. (Danışman)
F.MOUHAMMAD(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Hatay yöresinde üretilen geleneksel peynirlerin mikrobiyolojik özelliklerinin araştırılması
AKSAN ALDANMAZ E. (Danışman)
B.ONUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Farklı salamura yöntemlerinin, asma yaprağı mikroflorası üzerine etkileri
AKSAN ALDANMAZ E. (Danışman)
F.ALTINÖZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012