Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 1995 - Devam Ediyor Yrd. Doç. Dr.

Yönetimsel Görevler
  • 2020 - 2021

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi

  • 2015 - 2019

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi

  • 2017 - 2018

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi

  • 2014 - 2014

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi

  • 2006 - 2009

  • 1998 - 2003

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi

Akademi Dışı Deneyim
  • 2012 - 2013 TR63-12-TD02-320 Referans Numaralı Teknik Destek Eğitimleri

    T.C. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı

  • 2008 - 2012 Türk Gıda Kodeksi- Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği

    GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI

  • 2008 - 2008 Bilirkişi

    Antakya mahkemesi

  • 1998 - 2003 Gıda Hijyeni ve Sanitasyon Görevlisi

    Özel pastane

Verdiği Dersler
  • Lisans Çift Anadal GDM-5268 Et ve Et Ürünleri Mikrobiyolojisi

  • Lisans 1801319-Genel Mikrobiyoloji

  • Lisans 1801418-Gıda Mikrobiyolojisi I

  • Lisans 1801810-Proses Tasarım

  • Lisans 1801616-Et Teknolojisi

  • Lisans 1801840-Mezuniyet Çalışması I, II

  • Lisans Çift Anadal GDM-5266 Mikrobiyolojide Moleküler Tanı Yöntemler

  • Lisans Çift Anadal GDM-5215 Gıdalarda Mikrobiyolojik Analiz Teknikleri

  • Lisans Çift Anadal GDM-5269 Mikrobiyal Metabolizma

  • Lisans Çift Anadal GDM-5271 Mikroorganizmaların Ürettiği Renk Maddeleri

  • Lisans Çift Anadal GDM-5222 Gıda ve Endüstriyel Mikrobiyoloji

  • Lisans Çift Anadal GDM-5273 Fermantasyon Mikrobiyolojisi

  • Lisans Çift Anadal GDM-5264 Maya Fizyolojisi ve Biyoteknolojisi

  • Lisans Çift Anadal GDM-5106 Gıda Mühendisliğinde Lisansüstü Uzmanlık Alan Dersi

  • Lisans 1801614- Mesleki Uygulama II

  • Lisans 1801840-Bitirme Çalışması II

  • Lisans 0801212 GENEL MİKROBİYOLOJİ

Yönetilen Tezler