Metrikler
Eğitim Bilgileri
2015 - 2023
2015 - 2023Doktora
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, Türkiye
2013 - 2015
2013 - 2015Yüksek Lisans
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), Türkiye
2007 - 2012
2007 - 2012Lisans
Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2022
2022Doktora
Sucuk üretiminde etin sarımsakla muamelesinin protein fosforilasyonu, fizikokimyasal ve biyokimyasal niteliklere etkisi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
2015
2015Yüksek Lisans
Glutensiz bisküvi üretimi ve optimizasyonu
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)
Yabancı Diller
İngilizce
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Akademik Unvanlar / Görevler
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorDr. Öğr. Üyesi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2012 - 2023
2012 - 2023Araştırma Görevlisi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorPerformans Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorBölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorStaj Komisyonu Üyesi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorBölüm Başkan Yardımcısı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorEnstitü Yönetim Kurulu Üyesi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorUygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorUygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
2014 - Devam Ediyor
2014 - Devam Ediyor2016 - 2017
2016 - 2017Verdiği Dersler
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2025
2025Postmortem protein phosphorylation in garlic-treated meat during refrigerated storage: Glycolytic and proteolytic changes
Dursun A., Guler Z.
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
, 2025 (SCI-Expanded)
2023
2023Colour and pigment in raw ground meat incorporated crushed garlic during the refrigerated storage: Their relationship to lipolytic and volatilomic changes
DURSUN A., GÜLER Z.
Food Chemistry
, cilt.419, 2023 (SCI-Expanded)
2023
2023Adipose tissues of fat-tailed sheep reared in highland or lowland: Fatty acids and volatile compounds
GÜLER Z., DURSUN A.
Small Ruminant Research
, cilt.222, 2023 (SCI-Expanded)
2023
2023Elution Conditions for Effective Separation on an Aged Sulfonated Polystyrene-Divinylbenzene (SPD) Column of Organic Acids from Meat
DURSUN A., GÜLER Z.
Food Analytical Methods
, cilt.16, sa.4, ss.699-708, 2023 (SCI-Expanded)
2023
2023Volatile Compounds, Phenolic Content, and Antioxidant Capacity in Sultan Hawthorn (Crataegus azarolus L.) Leaves
TÜRKMEN D., DURSUN A., ÇALIŞKAN O., Koksal Kavrak M., Guler Z.
Journal of Agricultural Science and Technology
, cilt.25, sa.5, ss.1089-1099, 2023 (SCI-Expanded)
2022
2022Comparison of pistachio (Pistacia vera L.) kernel volatile compounds of “Siirt”, “Uzun” and “Kirmizi” grown in Turkey: Effect of traditional and industrial in-shell roasting
GÜLER Z., DURSUN A., TÜRKMEN D.
Journal of Food Process Engineering
, cilt.45, sa.2, 2022 (SCI-Expanded)
2021
2021Effect of harvest maturity on volatile compounds profiling and eating quality of hawthorn (Crataegus azarolus L.) fruit
DURSUN A., ÇALIŞKAN O., GÜLER Z., BAYAZIT S., TÜRKMEN D., Gündüz K.
Scientia Horticulturae
, cilt.288, 2021 (SCI-Expanded)
2021
2021Different scalding duration in hot whey influencing chemical, biochemical, physical, microstructural, textural and sensorial characteristics of brine-type cheese
GÜLER Z., TÜRKMEN D., DURSUN A.
LWT
, cilt.145, 2021 (SCI-Expanded)
2018
2018Effects of waiting period before milking on orotic, uric and hippuric acid contents of milks from shami and kilis goats Sağım öncesi bekleme süresinin Şam ve kilis keçi sütlerinin orotik, Ürik ve hippürik asit içeriği Üzerine etkisi
GÜLER Z., KESKİN M., DURSUN A., GÜL S., Gündüz Z., ÖNEL S. E.
Tarim Bilimleri Dergisi
, cilt.24, sa.2, ss.170-178, 2018 (SCI-Expanded)
2017
2017Characterization of volatile compounds and organic acids in ultra-high-temperature milk packaged in tetra brik cartons
DURSUN A., GÜLER Z., ŞEKERLİ Y. E.
International Journal of Food Properties
, cilt.20, sa.7, ss.1511-1521, 2017 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2023
2023COMPARISON OF DIFFERENT SOLID PHASE MICROEXTRACTION FIBERS IN EXTRACTION OF VOLATILE COMPOUNDS FROM ADIPOSE TISSUE
Güler Z., DURSUN A.
GIDA
, cilt.48, sa.2, ss.422-434, 2023 (Hakemli Dergi)
2021
2021Internal or external standard techniques for quantification of free fatty acids (FFAs) in raw milk and kefir samples
DURSUN A., GÜLER Z.
SCIENTIFIC STUDY AND RESEARCH: CHEMISTRY AND CHEMICAL ENGINEERING, BIOTECHNOLOGY, FOOD INDUSTRY , cilt.22, sa.2, ss.125-139, 2021 (ESCI)
2021
2021Farklı ticari rennetlerle üretilen süt jeli ve pıhtılarda fiziksel, kimyasal, tekstürel ve mikroyapısal nitelikler
Güler Z., TÜRKMEN D., DURSUN A., MASATCIOGLU M. T., KOKSAL KAVRAK M.
Mustafa Kemal Üniversitesi tarım bilimleri dergisi (online)
, cilt.26, sa.2, ss.211-227, 2021 (Hakemli Dergi)
2020
2020Peynir altı suyunun bazı tahıl ürünlerinde kullanımı ve kalite özellikleri üzerine etkisi
MASATCIOGLU M. T., KOKSAL KAVRAK M., TÜRKMEN D., DURSUN A., Güler Z.
Mustafa Kemal Üniversitesi tarım bilimleri dergisi (online)
, cilt.25, sa.3, ss.422-433, 2020 (Hakemli Dergi)
2019
2019Effects of types of casing with the different materials on volatile compounds (VCs) of sausages (sucuks) during the ripening
DURSUN A., GÜLER Z.
MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , cilt.24, sa.3, ss.308-316, 2019 (Hakemli Dergi)
2019
2019Chemical Changes in Strained Dairy Product Produced with Organic Milk by Using Kefir Grains and Yogurt Culture during Refrigerated Storage
Güler Z., tekin a., DURSUN A.
Akademik Gıda
, cilt.17, sa.3, ss.306-316, 2019 (Scopus)
2018
2018Effects of Pre-milking Resting on Some Lactation Characteristics in Damascus (Shami) and Kilis Goats
GÜL S., KESKİN M., GÜLER Z., DURSUN A., GÜNDÜZ Z., ÖNEL S. E., et al.
Hayvansal Üretim , cilt.59, sa.1, ss.17-24, 2018 (Hakemli Dergi)
2017
2017Identification of Volatile Compounds (VCs) in the Leaves Collected from ‘Gemlik’, ‘Halhalı’ and ‘Sarı Hasebi’ Olive Tree Varieties
DURSUN A., GÜLER Z., ÖZKAN D., BOZDOĞAN KONUŞKAN D.
International Journal of Secondary Metabolite , cilt.4, sa.3, ss.195-204, 2017 (Hakemli Dergi)
2017
2017Volatile Compounds in the Leaf of Plane Tree (Platanus orientalis) with Solid Phase Microextraction (SPME) Technique
GÜLER Z., DURSUN A., ÖZKAN D.
INTERNATIONAL JOURNAL OF SECONDARY METABOLITE , cilt.4, sa.3, ss.167-176, 2017 (Hakemli Dergi)
2016
2016Comparison of Volatile Compounds VCs in Green and Yellow Peels of Mandarin King Citrus nobilus and Tangerina Citrus tangerine
GÜLER Z., DURSUN A., GÜL E.
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , cilt.30, ss.617-623, 2016 (Hakemli Dergi)
2016
2016Effects of Hold on Tree and Cold Storage on Volatile Compounds VCs of the Fresh Juices from Three Mandarin Cultivars Minneola King and Tangerina
GÜLER Z., DURSUN A.
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , cilt.30, ss.605-616, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2019
2019Identification of Volatile Compounds in Seeds, Flowers and Leaves Collected from Elaeagnus angustifolia tree
TÜRKMEN D., DURSUN A., GÜLER Z.
50th International Symposium on Essential Oils, Vienna, Avusturya, 9 - 12 Eylül 2019, ss.144, (Özet Bildiri)
2019
2019Volatile Compounds of Some Raw Pistachio nut Varieties with Solid Phase Microextraction Technique
GÜLER Z., DURSUN A., TÜRKMEN D.
50th International Symposium on Essential Oils, Vienna, Avusturya, 9 - 12 Eylül 2019, ss.41, (Özet Bildiri)
2018
2018The Effects of Whey Adding into Cow, Sheep and Goat Milk on Rheological Properties of Kefir
DEDE S., ALTAY F., DURSUN A., ÖZKAN D., GÜLER Z.
The International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.85-90, (Tam Metin Bildiri)
2018
2018The Major Volatile Compounds (VCs) Changing during Hawthorn Maturation.
GÜLER Z., DURSUN A., ÖZKAN D., ÇALIŞKAN O., BAYAZIT S., GÜNDÜZ K.
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.44, (Özet Bildiri)
2018
2018Identification of Volatile Compounds in the Seeds and Fleshs of Rosehips Obtained from the Different Locations.
DURSUN A., ÖZKAN D., GÜLER Z.
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.45, (Özet Bildiri)
2018
2018Changes in Volatile Compounds (VCs) during the Traditional Sesame Paste (Tahini) Production.
DURSUN A., ÖZKAN D., GÜLER Z.
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.51, (Özet Bildiri)
2018
2018The Effects of Different Heat Norms Applied to Milk and of Different Commercial Animal Rennets on the Microstructure of White Cheese-Type Gels.
DURSUN A., SÜNER G., ÖZKAN D., GÜLER Z.
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.212, (Özet Bildiri)
2018
2018The Assessment of Minerals in Whey During the Pressing of Curd of White Cheese Produced by the Natural and Fermented Commercial Animal Rennets.
DURSUN A., SÜNER G., ÖZKAN D., GÜLER Z.
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.211, (Özet Bildiri)
2018
2018Quantification of Free Fatty Acids (FFAs) in Raw Milk and Kefir Using Both Internal and External Standard Techniques: Reproducibility and Recovery
DURSUN A., GÜLER Z.
42nd International Symposium on Capillary Chromatography and 15th GCxGC Symposium, RİVA DEL GARDA, İtalya, 13 - 18 Mayıs 2018, ss.497, (Özet Bildiri)
2018
2018Effect of Adding Salt to Sample on Determination of Volatile Compounds (VCs) in Sesame Seeds by Solid Phase Micro Extraction Technique
DURSUN A., ÖZKAN D., GÜLER Z.
42nd International Symposium on Capillary Chromatography and 15th GCxGC Symposium, RİVA DEL GARDA, İtalya, 13 - 18 Mayıs 2018, ss.212, (Özet Bildiri)
2018
2018Determination of Volatile Compounds (VCs) in Sesame Pastes Analyzed with- and without-salt Using Solid Phase Micro Extraction Technique (SPME)
DURSUN A., ÖZKAN D., GÜLER Z.
42nd International Symposium on Capillary Chromatography and 15th GCxGC Symposium, RİVA DEL GARDA, İtalya, 13 - 18 Mayıs 2018, ss.459, (Özet Bildiri)
2018
2018Volatile Compounds (VCs) in Sucuks Ripened in Natural and Artificial Casings
DURSUN A., GÜLER Z., ÖZKAN D.
The 4th International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, KYRENIA, 19 - 21 Nisan 2018, ss.87, (Özet Bildiri)
2018
2018Aromatic Volatile Compounds (AVCs) in Headspace of Sesame Seeds and Their Sesame Pastes (Tahini)
DURSUN A., ÖZKAN D., GÜLER Z.
The 4th International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucasus’, KYNERIA, 19 - 21 Nisan 2018, ss.143, (Özet Bildiri)
2017
2017Identification of volatile compounds (VCs) of ‘Camarosa’ and ‘Osmanlı’ strawberry varietites
ÖZKAN D., GÜNDÜZ K., DURSUN A., GÜLER Z.
Central Anatolia Region 3rd Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
2017
2017Effects of hold on-tree and cold storage on volatile compounds (VCs) of peels from three mandarin cultivars ‘Sstsuma’, ‘Rize’ and ‘Freumond’
GÜLER Z., DURSUN A.
Central Anatolia Region 3rd Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
2017
2017Determination of Volatile Compounds in Rose Hip Fruit Marmalades, Home-made and Produced on Industrial-Scale
DURSUN A., GÜLER Z., ÖZKAN D.
Central Anatolia Region 3rd Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
2017
2017Identification of Volatile Compounds (VCs) of ‘Gemlik’, ‘Halhalı’ and ‘Sarı Hasebi’ Olive Leaves
GÜLER Z., ÖZKAN D., DURSUN A., BOZDOĞAN KONUŞKAN D.
1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 10 Aralık - 12 Ekim 2017, ss.90, (Özet Bildiri)
2017
2017Kilis ve Şami keçilerinde laktasyonun farklı kademelerinde süt yağında uçucu bileşenlerinin belirlenmesi
DURSUN A., GÜLER Z., ÖZKAN D., KESKİN M., GÜL S., GÜNDÜZ Z., et al.
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
2017
2017Biochemical Composition in a New Spredible Product Produced from Organic Milk Using Kefir Grains and Yoghurt Culture
GÜLER Z., DURSUN A.
International Conference on Advences and Innovations in Engineering, Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
2017
2017Volatile Compounds of Plane Tree (Platanus orientalis) Leaves with Solid Phase Microextraction (SPME) Technique
GÜLER Z., DURSUN A., ÖZKAN D.
1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
2016
2016Comparison of Volatile Compounds VCs in Green and Yellow Peels of Mandarins King Citrus nobilus and Tangerina Citrus tangerine
GÜLER Z., DURSUN A., GÜL E.
27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
2016
2016Effects of Hold On Tree and Cold Storage on Volatile Compounds VCs of the Fresh Juices from Three Mandarin Cultivars Minneola King and Tangerian
GÜLER Z., DURSUN A.
27th International Scientific-Expert Congres of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
2016
2016Farklı pH lı Süt ve Ürünlerinde İç Standart ve Harici Standart Tekniğiyle Serbest Yağ Asitlerinde Konsantrasyon Hesabı Tekrarlanabilirliğin Tespiti
DURSUN A., GÜLER Z.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
2015
2015Development of a Gluten Free Biscuit Using Turkish Hazelnut and Apricot
ÖZER E. A., DURSUN A., AKIN M. B., AKSAY S., Yavasca A.
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.594, (Özet Bildiri)
2016
2016Effects of Breed Lactation Period and Waiting period before Milking on Organic Acid Contents of Raw Milk from Damascus and Kilis Goats
DURSUN A., KESKİN M., GÜLER Z., GÜL S., GÜNDÜZ Z., ÖNEL S. E., et al.
12th International Conference on Goats, Antalya, Türkiye, 25 - 30 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
2016
2016Changes of Organic Acids and Sugars in Goat Milk and Yogurt
GÜLER Z., GÜL E., DURSUN A.
12th International Conference on Goats, Antalya, Türkiye, 25 - 30 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
2015
2015Traditional Dairy Dessert in Turkey
ÖZER E. A., DURSUN A., AKIN M. B., AKSAY S., Yavasca A.
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.279, (Özet Bildiri)
2014
2014Geleneksel Türk İçecekleri
ÖZER E. A., KABAK B., DURSUN A., ÇUKURKENT A.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1091-1095, (Tam Metin Bildiri)
2014
2014Geleneksel Türk Şekerlemeleri
ÖZER E. A., DURSUN A., AKSAY S., Yalçın Z.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1096-1100, (Tam Metin Bildiri)
2013
2013Mustafa Kemal Üniversitesi Öğrencilerinin Beslenme Alışkanlıklarının Belirlenmesi
ÖZER E. A., DURSUN A., KIRIS A., TOSUN C., INAL D.
TGDF GIDA KONGRESİ 2013 YÜZÜNCÜ YILA ON KALA, Antalya, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, ss.66, (Özet Bildiri)
2013
2013Mustafa Kemal Üniversitesi Öğrencilerinin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sunulan Hizmetlerle İlgili Görüşlerinin Belirlenmesi
ÖZER E. A., DURSUN A., COSKUN Y., BOZDANA K., OZER M. I.
TGDF Gıda Kongresi 2013 Yüzüncü Yıla On Kala, Antalya, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, ss.67, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2016
2016Gıda Piramitleri
ÖZER E. A., DEDE S., DURSUN A., AVŞAR Y. K.
Fonksiyonel Beslenme, Zeynep Banu Güzel Seydim, Editör, Sidas Medya, ss.13-30, 2016
Desteklenen Projeler
2023 - 2025
2023 - 2025Su Kefiri Mikrobiyotası ile Lezzetlendirilmis Bitki Bazlı Peynir Analogu Üretimi: ProsesOptimizasyonu, Aroma-Aktif Bilesenler ile In Vitro Sindirim Öncesi ve Sonrası BiyoaktifÖzelliklerinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi
Dursun A., Şekerli Y. E., Tekin A., İncili G. K., Hayaloğlu A. A.(Yürütücü)
2019 - 2023
2019 - 2023SUCUK ÜRETİMİNDE ETİN SARIMSAKLA MUAMELESİNİN PROTEİN FOSFORİLASYONU, FİZİKOKİMYASAL VE BİYOKİMYASAL NİTELİKLERE ETKİSİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DURSUN A., GÜLER Z. (Yürütücü)
2020 - 2022
2020 - 2022FERMENTE ya da ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ SUCUKLARDA KİMYASAL NİTELİKLER, UÇUCU BİLEŞENLER ve RENGİN TESPİTİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DURSUN A., TÜRKMEN D., GÜLER Z. (Yürütücü)
2018 - 2021
2018 - 2021Kilis keçisi oğlak ve çebiçlerinde farklı yaşlarda kastrasyonun karkas özellikleri ve et kalitesine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DURSUN A., GÜLER Z., KESKİN M., BEHREM S., GÜNDÜZ Z., GÜL S. (Yürütücü)
2018 - 2019
2018 - 2019Geleneksel Beyaz Peynirin Olgunlaşması Sırasında Tekstürel Nitelikler: Peynir Üretimi Sırasında Yan Ürün Peynir Altı Suyunun Tahıl Ürünlerinde Kullanım Olanakları ve Tekstüre Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DURSUN A., TÜRKMEN D., MASATCIOĞLU M. T., KÖKSAL KAVRAK M., GÜLER Z. (Yürütücü)
2018 - 2019
2018 - 2019Akkaraman, Morkaraman ve İvesi Koyun Irklarında Kuyruk Yağ, İç Yağ ve Böbreküstü Yağlarda Yağ Asitleri Kompozisyonu ve Aromatik Bileşenlerin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DURSUN A., GÜLER Z. (Yürütücü)
2015 - 2016
2015 - 2016Ek Yemleme Uygulanan Şam ve Kilis Keçilerinde Sağım Öncesi Bekleme Süresinin Bazı Laktasyon Özelliklerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DURSUN A.
2014 - 2016
2014 - 2016Glutensiz Bisküvi Üretimi ve Optimizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DURSUN A.
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Kasım 2024
Kasım 2024FOOD ANALYTICAL METHODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2024
Şubat 2024Food
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Şubat 2024
Şubat 2024JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2020
Ağustos 2020MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Bilimsel Projelerde Hakemlikler
Mart 2025
Mart 2025Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Atıflar
Toplam Atıf Sayısı (SCOPUS): 115
h-indeksi (SCOPUS): 5
Jüri Üyelikleri
Haziran-2024
Haziran 2024