Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Bilimsel Veri Paylaşımı
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Su Kefiri Mikrobiyotası ile Lezzetlendir...
Su Kefiri Mikrobiyotası ile Lezzetlendirilmis Bitki Bazlı Peynir Analogu Üretimi: Proses Optimizasyonu, Aroma-Aktif Bilesenler ile In Vitro Sindirim Öncesi ve Sonrası Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi
ŞEKERLİ Y. E.
,
TEKİN A.
,
DURSUN A.
,
İNCİLİ G. K.
,
HAYALOĞLU A. A.(Yürütücü)
2023 - Devam Ediyor
Başlama Tarihi:
Ekim 2023
Bitiş Tarihi:
Devam Ediyor