SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Investigation of Electrophoretic Mobility of Various Nanofibers in Ethanol or Water
Turkish Journal of Science and Technology
, cilt.16, sa.2, ss.269-274, 2021 (Hakemli Dergi)
Biosensors from the First Generation to Nano-biosensors
International Advanced Researches and Engineering Journal
, cilt.2, sa.02, ss.200-207, 2018 (Hakemli Dergi)
Jelatin, Laktalbumin ve Kazeinin Kakao Yağı Absorplama Kapasitelerinin Araştırılması
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi
, cilt.2, sa.1, ss.64-71, 2018 (Hakemli Dergi)
Coğrafi İşaretli Ürünlerin Gerçekliği, Orijini ve İzlenebilirliğinde Nanoenkapsülasyon Teknolojilerinin Kullanımının Araştırılması
MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)
, cilt.22, sa.2, ss.97-106, 2017 (Hakemli Dergi)
Characterization of Aroma Profile of Bogma,Traditional Homemade Turkish Spirit
GREENER JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES
, cilt.7, sa.9, ss.263-270, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
The viscoelasticity of homemade pomegranate sour concentrates
International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.171, (Özet Bildiri)
Determination of Aroma Profile of Some Wines Produced in Hatay
INTERNATIONAL ADVANCED RESEARCHES AND ENGINEERING CONGRESS, Osmaniye, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
THE INFLUENCES OF FORCES DURING ELECTROSPINNING ON NANOFIBER FORMATION
INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCES IN SCIENCE AND ARTS ISTANBUL 2017, İstanbul, Türkiye, 29 - 31 Mart 2017, (Tam Metin Bildiri)
Interdisciplinary Approaches on Manufacturing of Qualified Food Products Nanotechnology
ULUSLARARASI HAYVANSAL GIDALAR KONGRESİ, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, (Tam Metin Bildiri)
The Use of Encapsulated DNA in Barcoding
ULUSLARARASI HAYVANSAL GIDALAR KONGRESİ, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
An Investigation on Volatile Compounds and the Aroma Profile of Bogma Raki by GC MS and GC O Using Solid Phase Micro Extraction SPME Method
2nd Congress on Food Structure Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
Türkiye de Coğrafi İşaretlemenin Dünü Bugünü Yarını
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 Temmuz - 07 Ekim 2016, ss.93, (Özet Bildiri)
Kuru İncir ile Üretilen Boğma Rakılar Üzerine Bir Araştırma
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.528, (Özet Bildiri)
Formation of Aroma Active Components in Double Roasted Antakya Coffees During Roasting
the 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo/ Bosnia and Herzegovina, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
A research on volatile profile of Bogma traditional hommade alcoholic beverage
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.1, ss.465, (Tam Metin Bildiri)
GİZLİ GELENEK BOĞMA RAKI
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.863, (Özet Bildiri)
Kitaplar
Gıda Piramitleri
Fonksiyonel Beslenme, Zeynep Banu Güzel Seydim, Editör, Sidas Medya, ss.13-30, 2016