SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Coğrafi İşaretli Ürünlerin Gerçekliği, Orijini ve İzlenebilirliğinde Nanoenkapsülasyon Teknolojilerinin Kullanımının Araştırılması
MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)
, cilt.22, sa.2, ss.97-106, 2017 (Hakemli Dergi)
Characterization of Aroma Profile of Bogma,Traditional Homemade Turkish Spirit
GREENER JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES
, cilt.7, sa.9, ss.263-270, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
The viscoelasticity of homemade pomegranate sour concentrates
International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.171
Determination of Aroma Profile of Some Wines Produced in Hatay
INTERNATIONAL ADVANCED RESEARCHES AND ENGINEERING CONGRESS, Osmaniye, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017
THE INFLUENCES OF FORCES DURING ELECTROSPINNING ON NANOFIBER FORMATION
INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCES IN SCIENCE AND ARTS ISTANBUL 2017, İstanbul, Türkiye, 29 - 31 Mart 2017
The Use of Encapsulated DNA in Barcoding
ULUSLARARASI HAYVANSAL GIDALAR KONGRESİ, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016
Interdisciplinary Approaches on Manufacturing of Qualified Food Products Nanotechnology
ULUSLARARASI HAYVANSAL GIDALAR KONGRESİ, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016
An Investigation on Volatile Compounds and the Aroma Profile of Bogma Raki by GC MS and GC O Using Solid Phase Micro Extraction SPME Method
2nd Congress on Food Structure Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016
Kuru İncir ile Üretilen Boğma Rakılar Üzerine Bir Araştırma
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.528
Türkiye de Coğrafi İşaretlemenin Dünü Bugünü Yarını
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 Temmuz - 07 Ekim 2016, ss.93
Formation of Aroma Active Components in Double Roasted Antakya Coffees During Roasting
the 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo/ Bosnia and Herzegovina, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015
Formation of aroma active components in double roasted Antakya cofees during roasting
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.1, ss.40
A research on volatile profile of Bogma traditional hommade alcoholic beverage
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, cilt.1, ss.465
GİZLİ GELENEK BOĞMA RAKI
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.863
Kitap & Kitap Bölümleri
GIDA PİRAMİTLERİ
FONKSİYONEL BESLENME, ZEYNEP BANU GÜZEL SEYDİM, Editör, SİDAS MEDYA, İzmir, ss.13-30, 2016
Gıda Piramitleri
Fonksiyonel Beslenme, Zeynep Banu Güzel Seydim, Editör, Sidas Medya, ss.13-30, 2016
Gıda Piramitleri
Fonksiyonel Beslenme, Zeynep Banu GÜZEL SEYDİM, Editör, SİDAS Medya İletişim Ltd Şti, İzmir, ss.13-30, 2016