Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Çekirdekten Fincana, Fincandan Kasaya: Dünyada ve Türkiye’de Kahve Ticareti

8th International West Asia Congress of Tourism Research (IWACT’24), Şırnak, Türkiye, 25 Nisan - 26 Mayıs 2024, ss.263-278, (Tam Metin Bildiri)

Cinsel Taciz İle İş Doyumu ve İşten Ayrılma Niyeti İlişkileri

3. International Mediterranean Symposium, Türkiye, 31 Ekim 2019, (Tam Metin Bildiri)

Coğrafi işaretlemenin Gaziantep Şırası Açısından Önemi.

VI. Internal II. Internatıonal East Medıterrian Tourısm Sympossıum, Türkiye, 04 Ocak 2019, (Tam Metin Bildiri)

Seyahat Acentası Çalışanları Penceresinden Yaşam Doyumu Manzarası

The First İnternational Congress On Future Of Tourism İnnovation Entrepreneurship and Sustainability, Türkiye, 28 Eylül 2017, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

TABAK PREZENTASYONU VE ÖRNEK MENÜ UYGULAMALARI

MUTFAK UYGULAMALARI I (TEMEL UYGULAMALAR), ERDOĞAN TANER, ERCAN MUSTAFA OĞUZHAN, Editör, PA Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, ss.319-330, 2024

Soğuk Mutfakta Tabak Prezantasyonu

UYGULAMALI SOĞUK MUTFAK, ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER, DAGAŞAN GÜLCAN, UÇUK CEYHUN, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.443-453, 2024

Çok Kültürlü Bir Şehir Olarak Hatay Destinasyonu ve Gastronomi Turizmi

TURİZM VE DESTİNASYON ARAŞTIRMALARI IX, ÜNAL AYDIN, ÇİLESİZ EMRE, ÇELEN ONUR, Editör, PA Paradigma Akademi Yayınları, ss.419-434, 2024

YAPAY ZEKÂNIN GASTRONOMİ ALANINDAKİ YERİ VE ÖNEMİ

SOSYAL, İNSAN VE İDARİ BİLİMLERDE AKTÜEL YAKLAŞIMLAR, SARIBAŞ Serap, Editör, Duvar yayınları, İzmir, ss.71-80, 2024

Geçmişten Günümüze Sokak Lezzetlerinin Gelişimi

SOSYAL, İNSAN VE İDARİ BİLİMLERDE YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR, Doç. Dr. Serap SARIBAŞ, Dr. Öğr. Üyesi Turgay AKKUŞ, Editör, Duvar yayınları, İzmir, ss.379-393, 2023

6-20 Şubat 2023 Depremlerinin Hatay Turizmine ve Gastronomisine Etkileri

İnterdisipliner Yaklaşımla Hatay’da Afet Deneyimi: 6 Şubat 2023 Depremini Tarihe Not Düşmek, EREN, Veysel, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.271-278, 2023

Şarap Turizmi

Özel İlgi Turizminde Güncel Konu ve Eğilimler, Nuray TÜRKOĞLU, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.243-254, 2023

6-20 ŞUBAT 2023 DEPREMLERİNİN HATAY TURİZMİNE VE GASTRONOMİSİNE ETKİLERİ

İnterdisipliner Yaklaşımla HATAY’DA AFET DENEYIMI 6 Şubat 2023 Depremini Tarihe Not Düşmek, Prof. Dr. Veysel EREN, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.271-278, 2023

HUMUS MEZESİNİN HATAY GASTRONOMİSİNDEKİ YERİ VE BESLENME ÜZERİNE ETKİSİ

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Trendler-2, Sönmez Sinan, Editör, Platanus yayınları, Ankara, ss.423-432, 2022
Metrikler

Yayın

18

Atıf (Scholar)

41

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

9

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

19

Proje

1