Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
HATAY İLİNİN GASTRONOMİ TURİZM POTANSİYELİNİN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research
, cilt.7, sa.1, ss.95-107, 2023 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Kitaplar
Çok Kültürlü Bir Şehir Olarak Hatay Destinasyonu ve Gastronomi Turizmi
TURİZM VE DESTİNASYON ARAŞTIRMALARI IX, ÜNAL AYDIN, ÇİLESİZ EMRE, ÇELEN ONUR, Editör, PA Paradigma Akademi Yayınları, ss.419-434, 2024
6-20 Şubat 2023 Depremlerinin Hatay Turizmine ve Gastronomisine Etkileri
İnterdisipliner Yaklaşımla Hatay’da Afet Deneyimi: 6 Şubat 2023 Depremini Tarihe Not Düşmek, EREN, Veysel, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.271-278, 2023
Şarap Turizmi
Özel İlgi Turizminde Güncel Konu ve Eğilimler, Nuray TÜRKOĞLU, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.243-254, 2023
6-20 ŞUBAT 2023 DEPREMLERİNİN HATAY TURİZMİNE VE GASTRONOMİSİNE ETKİLERİ
İnterdisipliner Yaklaşımla
HATAY’DA AFET DENEYIMI
6 Şubat 2023 Depremini Tarihe Not Düşmek, Prof. Dr. Veysel EREN, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.271-278, 2023