Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2022 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2021 - 2022 Öğretim Görevlisi

    Toros Üniversitesi

Akademi Dışı Deneyim
  • 2019 - 2020 Aşçılık Eğitmeni

    Seyhan Halk Eğitim Merkezi, Aşçılık Eğitmeni

  • 2019 - 2019 Aşçı

    BigChefs Adana, Aşçı

  • 2018 - 2019 Aşçılık Eğitmeni

    Adana İl Kültür Müdürlüğü Kültür Merkezi, Aşçılık Eğitmeni

  • 2017 - 2018 Aşçı

    Adana HiltonSA, Aşçı

  • 2016 - 2017 Aşçı

    Adana Divan Otel, Aşçı

  • 2015 - 2015 Aşçı

    Vera Miramar Resort Otel Bodrum, Aşçı

  • 2014 - 2014 Aşçı

    Antalya Vera Verde Otel, Aşçı

  • 2013 - 2014 Aşçı

    Gaziantep Sahan Şirehan, Aşçı

Verdiği Dersler
  • Lisans

    Mutfak Uygulamaları 2

    Soğuk Mutfak Uygulamaları

    Dünya Mutfakları

    Topluma Hizmet Uygulamaları

    Bilimsel Araştırma Yöntemleri

    Mutfak Akımları

    Mutfaklarda Ekipman Kullanımı

    Gıda Hazırlama ve Pişirim Teknikleri

    Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatı

    Mutfak Uygulamaları 3

    Kariyer Planlama

    Mutfak Uygulamaları 1

  • Ön Lisans

    Temel Mutfak Bilgisi