Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
5
HATAY İLİNİN GASTRONOMİ TURİZM POTANSİYELİNİN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research
, cilt.7, sa.1, ss.95-107, 2023 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
4
Kitaplar
9
Çok Kültürlü Bir Şehir Olarak Hatay Destinasyonu ve Gastronomi Turizmi
TURİZM VE DESTİNASYON ARAŞTIRMALARI IX, ÜNAL AYDIN, ÇİLESİZ EMRE, ÇELEN ONUR, Editör, PA Paradigma Akademi Yayınları, ss.419-434, 2024
6-20 Şubat 2023 Depremlerinin Hatay Turizmine ve Gastronomisine Etkileri
İnterdisipliner Yaklaşımla Hatay’da Afet Deneyimi: 6 Şubat 2023 Depremini Tarihe Not Düşmek, EREN, Veysel, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.271-278, 2023
Şarap Turizmi
Özel İlgi Turizminde Güncel Konu ve Eğilimler, Nuray TÜRKOĞLU, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.243-254, 2023
6-20 ŞUBAT 2023 DEPREMLERİNİN HATAY TURİZMİNE VE GASTRONOMİSİNE ETKİLERİ
İnterdisipliner Yaklaşımla
HATAY’DA AFET DENEYIMI
6 Şubat 2023 Depremini Tarihe Not Düşmek, Prof. Dr. Veysel EREN, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.271-278, 2023