Makaleler
45
Tümü (45)
SCI-E, SSCI, AHCI (26)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (27)
Scopus (31)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (12)
6. Molecular typing and antimicrobial susceptibility of Staphylococcus aureus strains isolated from raw milk, cheese, minced meat, and chicken meat samples
Korean Journal for Food Science of Animal Resources
, cilt.37, sa.2, ss.175-180, 2017 (SCI-Expanded, Scopus)
8. Kırmızı Et ve Gıda Güvenliği
Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics
, cilt.2, sa.3, ss.11-16, 2016 (Hakemsiz Dergi)
9. Gıda Katkı Maddelerinin Kullanımı İle İlgili Kuruluşlar Yasal Düzenlemeler ve Uluslararası Numaralandırma
Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics
, cilt.2, sa.2, ss.11-17, 2016 (Hakemsiz Dergi)
10. Hatayda tüketime sunulan yöresel peynirlerde Listeria monocytogenes varlığı ve antibiyotik duyarlılığının belirlenmesi
Van Veterinary Journal
, cilt.27, sa.1, ss.25-29, 2016 (Hakemli Dergi)
16. Detection of Listeria monocytogenes by using PCR method in refrigerated ready-to-eat food consumed in Turkey
MEDYCYNA WETERYNARYJNA-VETERINARY MEDICINE-SCIENCE AND PRACTICE
, sa.1, ss.36-39, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
17. Inhibitory Effects of Different Decontamination Agents on the Levels of Listeria monocytogenes in the Experimentally Inoculated Raw Beef Samples in the Laboratory Conditions
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, sa.5, ss.763-768, 2012 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
18. Carcass and meat quality characteristics of white and multicolor geese under local breeder conditions Halk elinde yetiştirilen beyaz ve alaca kazlarda karkas ve et kalitesi özellikleri
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, cilt.18, sa.4, ss.663-670, 2012 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
19. Inhibitory effects of different decontamination agents on the levels of Listeria monocytogenes in the experimentally inoculated raw beef samples in the laboratory conditions Laboratuvar Koşullarında Çiǧ Sıǧır Etlerine Deneysel Olarak Inoküle Edilen Farklı Dekontaminasyon Ajanlarının Listeria monocytogenes seviyesi Üzerine Baskılayıcı Etkisi
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, cilt.18, sa.5, ss.763-768, 2012 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
20. Observation of lactic acid bacteria and yeast populations during fermentation and cold storage in cow's, ewe's and goat's milk kefirs İnek, Koyun ve Keçi Sütünden Yapılan Kefirlerde Fermentasyon Süresince ve Sogukta Muhafazada Laktik Asit Bakteri ve Maya Populasyonunun Gözlemlenmesi
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, cilt.16, sa.SUPPL. A, 2010 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
28. Clostridium perfringens and its toxins in minced meat from Kars, Turkey
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT
, cilt.24, sa.7, ss.673-678, 2007 (SCI-Expanded, Scopus)
30. Microbiological quality of UHT milk consumed in Turkey
Int. J. Safety
, cilt.7, ss.45-48, 2007 (Hakemli Dergi)
35. Geleneksel Lezzetler- Kars Karın Kaymağı
Gıda Mühendisliği Derg
, cilt.10, sa.21, ss.62-63, 2006 (Hakemli Dergi)
36. Geleneksel Lezzetler-Kars Gravyer peyniri
Gıda Mühendisliği Derg
, cilt.10, sa.22, ss.39-40, 2006 (Hakemli Dergi)
39. Bitlis Bölgesinde Marketlerde Satılan Bazı Baharatın Mikrobiyolojik Kalitesi
Erciyes üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.9, sa.4, ss.9-14, 2005 (Hakemli Dergi)
40. A Seven Month Survey for the Detection of E. coli O157:H7 from Ground Beef Samples in the Markets of Turkey
PAKISTAN JOURNAL OF NUTRITION
, cilt.4, sa.3, ss.158-161, 2005 (Hakemli Dergi)
42. A Preliminary Study of Kashar Cheese and Its Organoleptic Qualities Matured In Bee Wax
Int. J. Safety
, cilt.6, ss.1-4, 2005 (Hakemli Dergi)
43. Microbiological Quality of Raw Meat Balls Produced And Sold In The Eastern of Turkey
Pakistan J. Nut
, cilt.4, sa.4, ss.197-201, 2005 (Hakemli Dergi)
44. Geleneksel Lezzetler-Kremalı Kurut
Gıda Mühendisliği Dergisi
, cilt.9, sa.20, ss.63-64, 2005 (Hakemli Dergi)
45. Bitlis te Satışa Sunulan Karkas ve Kıymalarda C jejuni nin Varlığı
İstanbul Üni. Vet. Fak. Derg
, cilt.30, sa.2, ss.1-9, 2004 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
26
5. Türkiye Hayvanciliğinin Başlica Sorunlari ve Çözüm Önerileri
II. Uluslararası Multidispliner ÇalışmalarıKongresi, Adana, Türkiye, 4 - 05 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
6. Effect of Silages on Milk Yield and Quality in Dairy Cows
International Advanced Researches Engineering Congress, Osmaniye, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
7. Feeding and Meat Quality Relationships in Broilers
International Advanced Researches Engineering Congress, Osmaniye, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
10. Yumurtacı Tavuklarda Beslenme-Yumurta Kalite İlişkisi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
13. Some Microbiological Characteristics of Locally Used Corn Silages
4th International VETIstanbul Group Congress 2017, Almaty, Kazakhstan, 11-13 May 2017, 11 - 13 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
19. Hatay da Tüketime Sunulan Yöresel Peynirlerde Listeria monocytogenes Varlığı ve Antibiyotik Duyarlılığının Belirlenmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2015, (Özet Bildiri)
20. Yemden hayvansal ürünlere mikotoksinler
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2015, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2
1. Koyulaştırılmış süt ve süt tozu teknolojisi
Süt Hijyeni ve Teknolojisi, Fatma Seda Bilir Ormancı, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.221-240, 2020
2. Sütün Hijyenik Kalitesi
Süt ve Süt Ürünleri, Mustafa Atasever, Editör, Türkiye Klinikleri (Ortadoğu Reklam Tanıtım yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Ankara, ss.97-102, 2019