SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
26
<i>Clostridium perfringens</i> and its toxins in minced meat from Kars, Turkey
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT
, cilt.24, sa.7, ss.673-678, 2007 (SCI-Expanded)




Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
19
Gıda Katkı Maddelerinin Kullanımı İle İlgili Kuruluşlar Yasal Düzenlemeler ve Uluslararası Numaralandırma
Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics
, cilt.2, sa.2, ss.11-17, 2016 (Hakemsiz Dergi)
Kırmızı Et ve Gıda Güvenliği
Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics
, cilt.2, sa.3, ss.11-16, 2016 (Hakemsiz Dergi)
Hatayda tüketime sunulan yöresel peynirlerde Listeria monocytogenes varlığı ve antibiyotik duyarlılığının belirlenmesi
Van Veterinary Journal
, cilt.27, sa.1, ss.25-29, 2016 (Hakemli Dergi)
Microbiological quality of UHT milk consumed in Turkey
Int. J. Safety
, cilt.7, ss.45-48, 2007 (Hakemli Dergi)
Geleneksel Lezzetler-Kars Gravyer peyniri
Gıda Mühendisliği Derg
, cilt.10, sa.22, ss.39-40, 2006 (Hakemli Dergi)
Geleneksel Lezzetler- Kars Karın Kaymağı
Gıda Mühendisliği Derg
, cilt.10, sa.21, ss.62-63, 2006 (Hakemli Dergi)
Bitlis Bölgesinde Marketlerde Satılan Bazı Baharatın Mikrobiyolojik Kalitesi
Erciyes üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.9, sa.4, ss.9-14, 2005 (Hakemli Dergi)
A Seven Month Survey for the Detection of E. coli O157:H7 from Ground Beef Samples in the Markets of Turkey
PAKISTAN JOURNAL OF NUTRITION
, cilt.4, sa.3, ss.158-161, 2005 (Hakemli Dergi)
Microbiological Quality of Raw Meat Balls Produced And Sold In The Eastern of Turkey
Pakistan J. Nut
, cilt.4, sa.4, ss.197-201, 2005 (Hakemli Dergi)
Geleneksel Lezzetler-Kremalı Kurut
Gıda Mühendisliği Dergisi
, cilt.9, sa.20, ss.63-64, 2005 (Hakemli Dergi)
A Preliminary Study of Kashar Cheese and Its Organoleptic Qualities Matured In Bee Wax
Int. J. Safety
, cilt.6, ss.1-4, 2005 (Hakemli Dergi)
Bitlis te Satışa Sunulan Karkas ve Kıymalarda C jejuni nin Varlığı
İstanbul Üni. Vet. Fak. Derg
, cilt.30, sa.2, ss.1-9, 2004 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
26
Türkiye Hayvanciliğinin Başlica Sorunlari ve Çözüm Önerileri
II. Uluslararası Multidispliner ÇalışmalarıKongresi, Adana, Türkiye, 4 - 05 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
Effect of Silages on Milk Yield and Quality in Dairy Cows
International Advanced Researches Engineering Congress, Osmaniye, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
Feeding and Meat Quality Relationships in Broilers
International Advanced Researches Engineering Congress, Osmaniye, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
Yumurtacı Tavuklarda Beslenme-Yumurta Kalite İlişkisi
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
Some Microbiological Characteristics of Locally Used Corn Silages
4th International VETIstanbul Group Congress 2017, Almaty, Kazakhstan, 11-13 May 2017, 11 - 13 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
Hatay da Tüketime Sunulan Yöresel Peynirlerde Listeria monocytogenes Varlığı ve Antibiyotik Duyarlılığının Belirlenmesi
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2015, (Özet Bildiri)
Yemden hayvansal ürünlere mikotoksinler
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2015, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2
Koyulaştırılmış süt ve süt tozu teknolojisi
Süt Hijyeni ve Teknolojisi, Fatma Seda Bilir Ormancı, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.221-240, 2020
Sütün Hijyenik Kalitesi
Süt ve Süt Ürünleri, Mustafa Atasever, Editör, Türkiye Klinikleri (Ortadoğu Reklam Tanıtım yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Ankara, ss.97-102, 2019