-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ
-
2013 - Devam Ediyor Yrd. Doç. Dr.
-
2005 - 2013 Araştırma Görevlisi
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2000 - 2005 Araştırma Görevlisi
-
2016 - Devam Ediyor
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2019 - 2020
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2018 - 2020
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2017 - 2020
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2019 - 2019
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2016 - 2017
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2016 - 2016
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2015 - 2016
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2014 - 2015
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2014 - 2015
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
Lisans Tahıl Teknolojisi
-
Lisans Temel İşlemler 1
-
Lisans Enerji ve Kütle Denkliği
-
Lisans Gıda Kimyası
-
Lisans Çift Anadal Protein Kimyası
-
Lisans Çift Anadal Gıda Ambalaj Materyalleri ve Metotları
-
Lisans Çift Anadal Hububat ve Ürünleri Teknolojisi
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Yeni Teknolojiler
-
Lisans Çift Anadal Hububat Teknolojisinde Yeni Gelişmeler
-
Lisans Çift Anadal Gıda Katkı Maddeleri
-
Lisans Çift Anadal Gıdalarda Duyusal Analiz Metotları
-
Lisans Çift Anadal Gıda Mühendisliğinde Mesleki İngilizce
-
İç Anadolu'da entansif olarak yetiştirilen Akkaraman koyunlarından laktasyon süresince elde edilen sütlerin insan beslenme ihtiyaçlarını karşılama düzeyleri
MASATCIOĞLU M. T. (Danışman)
İ.KARAASLAN(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Ultrasonikasyonun farklı tane renkli fasulyelerin fiziksel, besinsel ve antibesinsel özellikleri üzerine etkisi
MASATCIOĞLU M. T. (Danışman)
A.OĞUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
KARABUĞDAYIN ANTİ-BESİNSEL BİLEŞİKLERİNİN FARKLI YÖNTEMLER İLE UZAKLAŞTIRILMASI VE GLUTENSİZ EKMEK ÜRETİMİNDE KULLANILMASI
MASATCIOĞLU M. T. (Danışman)
A.ARSLAN(Öğrenci), Doktora, 2020 -
Kırmızı mercimek kepeğinin ekstrüzyon ürünlerinin yapısal ve besinsel özellikleri üzerine etkisi
MASATCIOĞLU M. T. (Danışman)
C.KEŞRE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Buğdayda süne (Eurygaster spp.) zararının hızlı belirlenmesine yönelik gluten indeks yönteminin modifikasyonu
MASATCIOĞLU M. T. (Danışman)
H.İBRAHİM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Tahıl ve fırıncılık ürünlerinde RASFF bildirim analizleri ve Hatay yöresi buğdaylarının mikotoksin açısından değerlendirilmesi
MASATCIOĞLU M. T. (Danışman)
A.SAĞLAM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Ekstrüzyon işleminin kinoa ekstrüdatlarının besinsel ve antibesinsel özellikleri üzerine etkileri
MASATCIOĞLU M. T. (Danışman)
S.ÇANKAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Ultrases yönteminin enzime dirençli nişasta oluşumu üzerine etkisi
MASATCIOĞLU M. T. (Danışman)
K.TÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Ekstrüzyon pişirme ile enzime dirençli nişasta üretimi ve karakterizasyonu
MASATCIOĞLU M. T. (Danışman)
Z.SÜMER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016