-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ
-
2013 - 2022 Yrd. Doç. Dr.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2005 - 2013 Araştırma Görevlisi
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2000 - 2005 Araştırma Görevlisi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2016 - Devam Ediyor
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2019 - 2020
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2018 - 2020
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2017 - 2020
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2019 - 2019
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2016 - 2017
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2016 - 2016
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2015 - 2016
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2014 - 2015
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2014 - 2015
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
Lisans
Tahıl Teknolojisi
Temel İşlemler 1
Enerji ve Kütle Denkliği
Gıda Kimyası
Gıda Mühendisliğinde Yeni Teknolojiler
-
Lisans Çift Anadal
Protein Kimyası
Gıda Ambalaj Materyalleri ve Metotları
Hububat ve Ürünleri Teknolojisi
Hububat Teknolojisinde Yeni Gelişmeler
Gıda Katkı Maddeleri
Gıdalarda Duyusal Analiz Metotları
Gıda Mühendisliğinde Mesleki İngilizce
-
İç Anadolu'da entansif olarak yetiştirilen Akkaraman koyunlarından laktasyon süresince elde edilen sütlerin insan beslenme ihtiyaçlarını karşılama düzeyleri
MASATCIOĞLU M. T. (Danışman)
İ.KARAASLAN(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Ultrasonikasyonun farklı tane renkli fasulyelerin fiziksel, besinsel ve antibesinsel özellikleri üzerine etkisi
MASATCIOĞLU M. T. (Danışman)
A.OĞUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Kırmızı mercimek kepeğinin ekstrüzyon ürünlerinin yapısal ve besinsel özellikleri üzerine etkisi
MASATCIOĞLU M. T. (Danışman)
C.KEŞRE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Buğdayda süne (Eurygaster spp.) zararının hızlı belirlenmesine yönelik gluten indeks yönteminin modifikasyonu
MASATCIOĞLU M. T. (Danışman)
H.İBRAHİM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Tahıl ve fırıncılık ürünlerinde RASFF bildirim analizleri ve Hatay yöresi buğdaylarının mikotoksin açısından değerlendirilmesi
MASATCIOĞLU M. T. (Danışman)
A.SAĞLAM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Ekstrüzyon işleminin kinoa ekstrüdatlarının besinsel ve antibesinsel özellikleri üzerine etkileri
MASATCIOĞLU M. T. (Danışman)
S.ÇANKAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Ultrases yönteminin enzime dirençli nişasta oluşumu üzerine etkisi
MASATCIOĞLU M. T. (Danışman)
K.TÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Ekstrüzyon pişirme ile enzime dirençli nişasta üretimi ve karakterizasyonu
MASATCIOĞLU M. T. (Danışman)
Z.SÜMER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016