-
1999 - Devam Ediyor
-
2007 - 2010
-
1999 - 2004
-
1999 - 2004
-
1999 - 2004
-
1990 - 2004
-
Lisans Et teknolojisi
-
Lisans Gıda mevzuatı ve kalite kontrol
-
Lisans Çift Anadal Reçel marmelat ve jele üretim teknolojisi
-
Lisans Yandal Gıdaların dondurularak değerlendirilmesi
-
Ön Lisans Meyve sebze işleme teknolojisi
-
Lisans Meyve sebze teknolojisi
-
Lisans Çift Anadal Meyve suyu üretim teknolojisi
-
Lisans Tarım ürünleri teknolojisi
-
Lisans Bahçe ürünleri değerlendirme
-
Lisans Çift Anadal meyve suyu durultma teknolijisi
-
Lisans Çift Anadal Gıdalarda görülen bozulmalar ve mekanizmaları
-
Ön Lisans Gıda işleme ilkeleri II
-
Lisans Yandal Gıda kurutma teknolojileri
-
Lisans Yandal Gıdaların Dondurularak Dayandırılması
-
Lisans Çift Anadal Gıda Ürünlerinde Kalite Kontrol
-
Lisans Gıda Mevzuatı
-
Lisans Yandal Reçel Marmelat ve Jöle Üretim Teknolojisi
-
Lisans Proses Tasarımı ve Uygulamaları
-
Lisans Mezuniyet Çalışması
-
Lisans Mesleki Uygulama
-
Lisans Yandal Gıda Sanayiinde Proje ve Projelendirme Esasları
-
Lisans Çift Anadal Meyve Suyu Durultma Teknolojileri
-
Lisans Özel Gıdalar Teknolojisi
-
Trabzon hurmasının kurutularak değerlendirilmesi
DİDİN M. (Danışman)
İ.ASLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Bazı ekzopolisakkaritlerin antagonist maya ile yenilebilir film kaplamada kullanımı ve baharatlık kırmızıbiberde aflatoksin gelişimi üzerine etkisi
DİDİN M. (Danışman)
Z.ERASLAN(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Hatay ilinde yetiştirilen hicaz nar ve katırbaşı nar çeşitlerinden elde edilen nar ekşilerinin standartlarının belirlenmesi
DİDİN M. (Danışman)
T.SELÇUK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Salçalık acı biberden kapsaisin eldesinde farklı lokasyonların karşılaştırılması
DİDİN M. (Danışman)
A.CEYLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Emülsiyon elektroeğirme yöntemiyle bazı tıbbi aromatik bitkilerin yağlarının akıllı polimerlerle nanolif yapısında enkapsülasyonu, enkapsülasyonun karakterizasyonu ve enkapsüle etken maddelerin kontrollü salım kinetiklerinin modellenmesi
DİDİN M. (Danışman)
S.DEDE(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Farklı yöntemler kullanılarak üretilen biber salçasının kalite kriterlerinin belirlenmesi ve karşılaştırılması
DİDİN M. (Danışman)
M.AYDA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Zeytinyağının farklı materyallerle filtrasyonunun bazı kalite özellikleri üzerine etkisi
DİDİN M. (Danışman)
S.ZUBAROĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesinde TSE EN: ISO 9001: 2000 Kalite Yönetim Sistemi Uygulama Önerisi
DİDİN M. (Danışman)
A.TAŞDELEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Hatay yöresinde yetiştirilen bazı patates çeşitlerinin fiziksel, kimyasal ve teknolojik özelliklerinin belirlenmesi
DİDİN M. (Danışman)
F.ÜBEYİTOĞULLARI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005 -
Hatay'da üretilen zeytinyağlarında UV'de özgül absorbans ve Trilinolein (Trigliserit) değerlerinin belirlenmesi ve bu değerlerin zeytin yağı tağşişindeki önemi
DİDİN M. (Danışman)
N.OKAY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Hatay'da üretilen natürel zeytinyağlarının bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
DİDİN M. (Danışman)
D.BOZDOĞAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2002