Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Et Ve Et Ürünlerinin Muhafazasında Yenilebilir Filmlerin Kullanımı

6th International Çukurova Agriculture & Veterinary Sciences Congress, 22 - 24 Aralık 2023

Probiotic Yeasts and Their Effects on Health,

Konuralp National Multidisiplinary Studies Congress In Medicine And Health Sciences, 22 - 24 Aralık 2023

Şehir Şebeke Sularındaki Kirleticiler ve Ülkemizde Şebeke Sularında Belirlenen Başlıca Problemler

3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), Adana, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2018, ss.1281-1285

ZEYTİN KARA SUYUNUN BACİLLUS SUBTİLİS ATCC 6633’ÜN GELİŞİMİNDE KULLANILABİLİRLİĞİNİN ARAŞTIRILMASI

II. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.1038-1039

Gıda Güvenliği ve Turizm

VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞUAKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, 20 - 21 Nisan 2018 Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda Sanayiinde Mikrobiyal Renk Maddelerinin Kullanılabilirliği

II. ULUSLARARASI TURİZM VEMİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİKONGRESİ, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2017, ss.86

Üzüm Çekirdeğinin Antimikrobiyal Etkisi

II. ULUSLARARASI TURİZM VEMİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2017, ss.66

Gıdaların Dizaynında 3 Boyutlu Yazıcı Teknolojisi Uygulamaları

19. AKADEMİK BİLİŞİM KONFERANSI -- AB 2017, Aksaray, Türkiye, 8 - 10 Şubat 2017

Isolation And Identificatıon of Red-Pigmented Yeast From Different Materials and Determination of Carotenoid Content

Proceedings of the 26th Annual General Meeting of the European Culture Collections ‘Organization. (ECCO 26), 12 - 14 Ekim 2007

Adana İli Geleneksel İçeceği:Şalgam.

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 23 - 24 Eylül 2004
Kitap & Kitap Bölümleri

Gıdalarda Mikrobiyal Bozulmalar

Gıda Mikrobiyolojisi, Osman Erkmen, Editör, Efil Yayınevi, Ankara, ss.78-117, 2017
Metrikler

Yayın

24

Proje

18

Tez Danışmanlığı

13
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları