-
2010 - 2016 Yrd. Doç. Dr.
-
2000 - 2007 Araştırma Görevlisi
Çukurova Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2003 - 2004 Araştırma Görevlisi
-
1997 - 2000 Öğretim Görevlisi
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2011 - Devam Ediyor
-
2013 - 2014
-
2010 - 2014
-
2010 - 2014
-
2010 - Devam Ediyor Yardımcı Doçent
Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2012 - 2012 Eğitim
Gent University
-
2001 - 2007 Araştırma Görevlisi
Çukurova Üniversitesi
-
2003 - 2004 Araştırmacı
Manchester Metropolitan University
-
1998 - 2001 Öğretim görevlisi
İnönü Üniversitesi
-
Lisans Çift Anadal Yeni Ürün Geliştirme ve Beslenme Rehberinin Kullanımı
-
Lisans Çift Anadal Tepki Yüzey Yöntemi ve Analizi
-
Lisans Çift Anadal Gıda İşlemede Besin Ögelerinde Meydana Gelen Değişiklikler
-
Lisans Çift Anadal Beslenmede Protein Lipid ve Karbonhidratlar
-
Lisans Çift Anadal Geleneksel Gıdalar
-
Lisans Çift Anadal Gıdaların Zenginleştirilmesi
-
Lisans Çift Anadal Ekstrüzyon Pişirme
-
Lisans Çift Anadal Beslenme Biyokimyası
-
Lisans Çift Anadal Toplumda Beslenme Sorunları
-
Lisans Çift Anadal Toplu Beslenme Sistemleri
-
Lisans Mezuniyet Çalışması I
-
Lisans Mezuniyet Çalışması II
-
Lisans Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji
-
Lisans Proses Tasarım
-
Lisans Gıda Analizleri
-
Lisans Beslenme İlkeleri
-
Balık unundan protein hidrolizatı eldesi, biyoaktif ve fonksiyonel özelliklerinin belirlenmesi
ÖZER E. A. (Danışman)
S.BETÜL(Öğrenci), Doktora, 2024 -
Yer fıstığı, yulaf ve soya ile fonksiyonel diyetetik içeceğin geliştirilmesi ve optimizasyonu
ÖZER E. A. (Danışman)
B.KARAYİĞİT(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Besleyici değeri yüksek vegan tarhana üretimi ve optimizasyonu
ÖZER E. A. (Danışman)
N.ÇOBAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Tip 2 diyabet hastalarında beslenme eğitimi ve tıbbi beslenme tedavisinin yaşam kalitesine etkisi
ÖZER E. A. (Danışman)
D.ABACI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Mustafa Kemal Üniversitesi araştırma hastanesine başvuran şişman bireylerde beslenme eğitimi,zayıflama diyeti ve egzersiz uygulamasının , beslenme bilgisi, antropometrik ölçümler ve vücut bileşimi üzerine etkisinin belirlenmesi
ÖZER E. A. (Danışman)
S.NERGİZOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Glutensiz bisküvi üretimi ve optimizasyonu
ÖZER E. A. (Danışman)
A.DURSUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Badem sütü üretimi ve optimizasyonu
ÖZER E. A. (Danışman)
M.MURAT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013