Desteklenen Projeler
-
2021 - Devam Ediyor Antakya Şehir Şebeke Suyunun Bazı Kirleticiler (Ağır Metal, Nitrat/Nitrit) Ve Spor Oluşturan Bakteriler Açısından İncelenme
-
2016 - Devam Ediyor Hatay İlinde Üretilen Sürk Peynirlerinin Olgunlaşma Aşamasında Gelişen Küf Türlerinin Morfolojik ve Genetik Yöntemler Kullanılarak Tanımlanması
-
2020 - 2022 BAKTERİLERDE, AMİNO ASİTLERİN ÜRETİM MİKTARLARININ VE PROFİLLERİN İNCELENMESİ
-
2019 - 2020 Çoklu Fumigasyon Uygulaması Sonrası Çeşitli Baklagillerde Depolama Süresince Mikrobiyel Gelişimin ve Kalıntı Miktarının Araştırılması
-
2016 - 2018 Antakya Merkezindeki İnsani Tüketim Amaçlı İçme-Kullanma Sularının Kaynaktan Çeşmeye Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
-
2016 - 2018 Üzüm Çekirdeği Ekstresi ve Yağının Set Tipi Yoğurdun Depolanma Süresince Yüzeydeki Maya ve Küf Gelişimine Etkisi
-
2015 - 2018 Çeşitli Geleneksel Gıda Maddelerinde Maya Mikroflorasının Araştırılması ve Bu Mayaların Bazı Teknolojik Özelliklerinin İncelenmesi
-
2011 - 2012 Hatay Yöresinde Üretilen Geleneksel Peynirlerin Mikrobiyolojik Özelliklerinin Araştırılması
-
2010 - 2012 Farklı Muhafaza Yöntemlerinin Salamura Asma Yaprağı Mikroflorası Üzerine Etkileri
-
2009 - 2010 Kuluçkalık Yumurtaların Dezenfeksiyonunda Bio-Fumigant Olarak Rosmarin Ve Kekik Eterik Yağlarının Karşılaştırılması
-
2003 - 2006 Okratoksin A'nın detoksifikasyonunda mayaların ve adsorbent maddelerin kullanımı
-
2001 - 2005 Çeşitli Mayalardan Elde Edilen Karotenoidlerin Sucukta Renklendirici Olarak Kullanılabilirliğinin Araştırılması
-
2019 - 2000 19. Stabilizatör Kullanımının ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri,
-
1998 - 1999 Antakya Yöresindeki Gıdalarda Yaygın Olarak Kullanılan Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Escherichia coli ve Staphylococcus aureus Üzerindeki Antibakteriyel Etkilerinin Araştırılması
-
1998 - 1998 Mikrodalganın Salmonella enteritidis Üzerine Etkisinin Kıyma Örneklerinde Araştırılması
-
1996 - 1997 Dondurulmuş Dana ve Koyun Kıymalarının Mikrodalga ile Çözündürülmesi Sırasında Patojen Mikrofloradaki Değişmeler
-
1996 - 1996 24. Adana'da Satışa Sunulan Dana ve Koyun Kıymalarının Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması Çukurova Üniversitesi
-
1995 - 1996 Dana ve Koyun Kıymalarının Geleneksel Yöntemler ve Mikrodalga ile Çözündürülmesi Sırasında Mikrofloradaki Değişmelerin Belirlenmesi