-
2014 - Devam Ediyor Prof. Dr.
-
2008 - 2014 Doç. Dr.
-
2008 - 2008 Öğretim Görevlisi Dr.
Georgia Institute of Technology
-
2002 - 2008 Yrd. Doç. Dr.
-
2002 - 2002 Yrd. Doç. Dr.
-
1990 - 1992 Araştırma Görevlisi
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Süt Teknolojisi Bölümü
-
2022 - Devam Ediyor
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2022 - Devam Ediyor
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2019 - 2022
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2019 - 2022
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2016 - 2019
-
2016 - 2019
-
2011 - 2013
-
2011 - 2013
-
2008 - 2008 Researcher
Fort Valley University
-
1993 - 2002 KALİTE KONTROL MÜHENDİSİ
ANKARA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ
-
Lisans Enstrumental Analiz
-
Lisans Çift Anadal Kromatografik Gıda Analizleri
-
Lisans Mesleki Uygulama
-
Lisans Mezuniyet Çalışması-I
-
Lisans Proses Tasarım
-
Lisans Süt Teknolojisi
-
Lisans Çift Anadal Gıda Analizlerinde Spektroskopik Yöntemler
-
Lisans Çift Anadal İleri Gıda Biyokimyası II
-
Lisans Çift Anadal Gıda Analizlerin Analitik Metot Güvenirliği
-
Lisans Mezuniyet Çalışması II
-
Lisans Çift Anadal Seminer
-
Lisans Çift Anadal İleri Gıda Biyokimyası I
-
Lisans Çift Anadal Gıda Analizlerinde Analitik Metot Güvenirliği
-
Lisans Mesleki Uygulama II
-
Lisans Çift Anadal Gıda Laboratuarında Analitik Analiz Metodları
-
Lisans Mezuniyet Çalışması I
-
Lisans Gıda Biyokimyası
-
Lisans Gıda İşletmelerinde Sanitasyon
-
Lisans Çift Anadal Yöresel Peynirlerin Üretim Yöntemleri
-
Farklı Pastörizasyon Normu ve Mayalama pH'ı Uygulamalarının Beyaz Peynirde Fizikokimyasal, Biyokimyasal ve Tekstürel Niteliklere Etkisi
GÜLER Z. (Danışman)
D.TÜRKMEN(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Sucuk üretiminde etin sarımsakla muamelesinin protein fosforilasyonu, fizikokimyasal ve biyokimyasal niteliklere etkisi
GÜLER Z. (Danışman)
A.DURSUN(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Zencefilli yoğurt üretimi: Organik asitlerin ve uçucu bileşenlerin belirlenmesi
GÜLER Z. (Danışman)
Ö.ÖZER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Farklı ticari rennetlerle üretilen beyaz peynirlerde olgunlaşma sırasında tekstürel, mikroyapısal ve biyokimyasal değişimler
GÜLER Z. (Danışman)
D.TÜRKMEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Farklı ticari rennetler ile üretilen beyaz peynirlerde uçucu bileşenler ve serbest amino asitlerin belirlenmesi
GÜLER Z. (Danışman)
G.SÜNER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Yeni bir ürün: Naneli kefir
GÜLER Z. (Danışman)
E.GÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Keçi derisi ve bidonda olgunlaştırılan koyun (Karaman) tulum peynirlerinde biyokimyasal ve duyusal nitelikler
GÜLER Z. (Danışman)
A.TEKİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Farklı sıcaklık normları ve yoğurt kültürleri uygulanan sütlerden üretilen yoğurtlarda kimyasal niteliklerin belirlenmesi
GÜLER Z. (Danışman)
Y.EMRE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Farklı kültür kullanılarak koyun, keçi sütleri ve bunların karışımından üretilen yoğurtların depolama sırasında uçucu bileşenler ve serbest yağ asitlerinde meydana gelen değişimler
GÜLER Z. (Danışman)
A.CANAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Farklı tür sütlerden üretilen torba (süzme) yoğurtlarda element içeriğinin belirlenmesi
GÜLER Z. (Danışman)
H.ŞANAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007