Öğr. Gör. Dr. SARA BETÜL ÖZGEN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
A COMPARISON OF SOLID-PHASE EXTRACTION METHODS FOR BISPHENOL A IN CHEESE SAMPLES
Kürekci c.
,
tan s.
,
ARSLAN A.
,
Özgen S. B.
,
SAKIN F.
GIDA
, cilt.46, sa.4, ss.848-858, 2021 (Hakemli Dergi)
DALLI DARI BİTKİSİNDEN (Panicum Virgatum L.) BİYOETANOL ÜRETİMİNDESEYRELTİK ASİT VE KİREÇ ÖN UYGULAMALARININ OPTİMİZASYONU veBAZI GENOTİPLERİN BİYOETANOL VERİMLİLİKLERİNİN BELİRLENMESİ(Optimization of Diluted Acid and Lime Pretreatments in Bioethanol Production fromSwitchgrass (panicum virgatum l.) and Determination of Ethanol Yields of SomeGenotypes)
Özgen S. B.
,
Ünal M. Ü.
Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (CUNAS)
, cilt.36, sa.6, ss.99-110, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Nutritional changes during extrusion
ÖZGEN S. B.
,
ÖZER E. A.
,
ÖZPALAS B.
RPFOODS, 11 - 13 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
Farklı Ekstraksiyon Metotlarının Peynir Numunelerinden Bisfenol A İzolasyonu için Kullanımlarının Karşılaştırılması
ÖZGEN S. B.
,
KÜREKCİ C.
2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 Ekim 2019, (Özet Bildiri)
Gluten Free Noodle Enriched with Chickpea and Quinoa: Cooking Property, Colour and Sensory Properties
ÖZER E. A.
,
ÖZGEN S. B.
,
ÖZPALAS B.
RPFOODS, 11 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
Development Functional Gluten Free Biscuits from Buckwheat, Amaranth and Quinoa Flour
ÖZER E. A.
,
ÖZPALAS B.
,
ÖZGEN S. B.
,
KARAASLAN İ.
INTERNATIONAL CONFERENCE ON RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Antalya, Türkiye, 11 - 19 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
Development of Gluten- Free Cracker Snacks Using Chicpea, Quinoa Flours
ÖZGEN S. B.
,
ÖZER E. A.
,
ÖZPALAS B.
RPFOODS, 11 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
Food Fortification
ÖZER E. A.
,
ÖZGEN S. B.
,
ÖZPALAS B.
RPFOODS, 11 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
Enriched Gluten Free Cookie with Low Glysemic Index Using Response Surface Method
ÖZER E. A.
,
ÖZPALAS B.
,
DOLĞUN S. B.
2 nd International Mediterranean Science and Engineering Congress, 25 - 27 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
Comparison of Acid and Base Pretreatment of Switchgrass (Panicum virgatum L.) for Bioethanol Production
ÖZGEN S. B.
ICRES 2016 : International Conference on Renewable Energy Sources, Fransa, 22 Şubat 2016, (Özet Bildiri)
Kitaplar
MARINE-DERIVED BIOACTIVE PEPTIDES AND THEIR HEALTH-PROMOTING PROPERTIES
Özer E. A.
,
Özgen S. B.
Futuristic Trends in Agriculture Engineering & Food Sciences, KIRDAR SEVAL SEVGİ, Editör, AP, London , Abohar, ss.361-390, 2024
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
11
Atıf (Scopus)
35
H-İndeks (Scopus)
1
Atıf (Scholar)
6
H-İndeks (Scholar)
2
Toplam Atıf Sayısı
41
Proje
3
Açık Erişim
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları