Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
GOOGLE TRENDS VERİLERİYLE COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİN ANALİZİ
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.5, sa.3, ss.418-444, 2022 (Hakemli Dergi)
YÖK ATLAS VERİLERİNE GÖRE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.4, sa.2, ss.127-137, 2020 (Hakemli Dergi)
Ayetler ve Hadisler Doğrultusunda İslamî Mutfak Anlayışı
Journal of Halal Life Style
, cilt.2, sa.1, ss.56-69, 2020 (Hakemli Dergi)
Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.5, sa.1, ss.51-59, 2020 (Hakemli Dergi)
Restoran mutfaklarında yeşil nesil restoran hareketi: “La Mancha Restoran” örneği
Journal of Tourism Theory and Research
, cilt.5, sa.2, ss.292-300, 2019 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Restoran Mutfaklarında Yeşil Nesil Restoran Hareketi: “La Mancha Restoran” Örneği
The Second International Congress on Future of Tourism:Innovatıon, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2018, cilt.5, ss.292-300
Kitap & Kitap Bölümleri
Kastamonu
TÜRKİYE LEZZET ROTALARI, Yazıcıoğlu İrfan, Sormaz Ümit, Canbolat Cihan, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.677-686, 2021
Karabük
TÜRKİYE LEZZET ROTALARI, Yazıcıoğlu İrfan, Sormaz Ümit, Canbolat Cihan, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.660-676, 2021