-
2019 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ
-
2009 - Devam Ediyor Yrd. Doç. Dr.
-
2003 - 2008 Araştırma Görevlisi
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
2000 - 2003 Araştırma Görevlisi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ
-
2019 - Devam Ediyor
-
2013 - 2019
-
2013 - 2019
-
2015 - 2015 Öğretim Üyesi
Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi
-
Lisans Zeytinyağı Üretim Teknolojisi
-
Lisans Çift Anadal Yağ Teknolojisinde Yeni Gelişmeler
-
Lisans Çift Anadal Modifiye Yağlar Ve Teknolojisi
-
Lisans Çift Anadal Zeytinyağı Kimyası Ve Teknolojisi
-
Lisans Özel Gıdalar
-
Lisans Çift Anadal Gıda Lipidleri ve Analizleri
-
Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisi
-
Lisans Çift Anadal Uçucu Yağ Teknolojisi
-
Lisans Çift Anadal Fonksiyonel Gıdalar
-
Lisans Çift Anadal Yemeklik Yağ Kimyası
-
Lisans Yağ İşleme Teknolojisi
-
Lisans Gıda Kimyası
-
Lisans Çift Anadal FONKSİYONEL GIDALAR
-
Lisans Çift Anadal MODİFİYE YAĞLAR VE TEKNOLOJİSİ
-
Lisans Çift Anadal GIDA LİPİDLERİ VE ANALİZLERİ
-
Lisans GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
-
Lisans ÖZEL GIDALAR
-
Lisans Çift Anadal YEMEKLİK YAĞ KİMYASI
-
Lisans Çift Anadal ZEYTİNYAĞI KİMYASI VE TEKNOLOJİSİ
-
Lisans Çift Anadal YAĞ TEKNOLOJİSİNDE YENİ GELİŞMELER
-
Lisans ZEYTİNYAĞI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
-
Lisans Çift Anadal UÇUCU YAĞ TEKNOLOJİSİ
-
Lisans YAĞ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Lisans gıda analiz yöntemleri
-
Pamuk yağı rafinasyon aşamalarının yağ kalitesi ve oksidatif stabilitesi üzerine etkileri
BOZDOĞAN KONUŞKAN D. (Danışman)
S.HAYDAROĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Hatay zeytinyağlarının kalite ve saflık kriterleri ile duyusal özellikleri üzerine derim zamanı ve çeşidin etkisi
BOZDOĞAN KONUŞKAN D. (Danışman)
G.GÜNDÜZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Hatay ili propolislerinin uçucu yağ içerikleri ve uçucu yağların bazı patojen bakterilere antimikrobiyal etkisi
BOZDOĞAN KONUŞKAN D. (Danışman)
N.YILMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Doğu Akdeniz bölgesi zeytinyağlarının önemli kalite kriterleri ve sterol kompozisyonları
BOZDOĞAN KONUŞKAN D. (Danışman)
O.DEMİRAĞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Hatay'da üretilen zeytinyağlarının sterol kompozisyonu üzerine çeşit ve olgunluğun etkisi
BOZDOĞAN KONUŞKAN D. (Danışman)
H.ÖZKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Hatay ili zeytinyağlarının uçucu bileşen profilleri üzerinde çeşit ve olgunluğun etkisinin araştırılması
BOZDOĞAN KONUŞKAN D. (Danışman)
L.KARTAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Farklı lokasyon ve olgunluk döneminin zeytinyağlarının antioksidan aktivitesi ve bazı kalite özellikleri üzerine etkileri
BOZDOĞAN KONUŞKAN D. (Danışman)
B.MUNĞAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Türkiye'de bitkisel yağ sanayinde dahilde işleme rejiminin (DİR) uygulanabilirliği ve etkilerinin belirlenmesi
BOZDOĞAN KONUŞKAN D. (Danışman)
S.DURU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Hatay ilinde üretilen natürel zeytinyağlarının bazı kalite özelliklerinin ve katı faz mikro ekstraksiyon tekniği kullanılarak uçucu bileşenlerinin belirlenmesi
BOZDOĞAN KONUŞKAN D. (Danışman)
A.KARAYİYEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011