Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Hatay ilindeki kanatlı eti, inek sütü ve baharat örneklerinden Bacillus cereusun izolasyonu, identifikasyonu ve toksin gen profili

8.ulusal, 2. uluslararası veteriner gıda hijyeni kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2019, ss.3-4

Gıda Kaynaklı Mikrobiyolojik Tehlikeler

1st International Congress on Medical Sciences and Biotechnology, Uşak, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2019

Prevalence and Antimicrobial Resistance of Campylobacter in Chicken Meat

1st International Congress on Medical Sciences and Biotechnology, Uşak, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2019

Tendency of Per Capita Red and Poultry Meat Production in the World andTurkey

6 th International Multidisciplinary Studies Congress, 26 - 27 Nisan 2019, ss.621-625

VIRULENCE GENE PROFILES OF CAMPYLOBACTER JEJUNI FROM CATTLE SLAUGHTERHOUSE WASTEWATER ISOLATES

INTERNATIONAL CONGRESS OF HEALTH AND ENVIRONMENT, Adana, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2017

Investigation of Staphylococcus aureus and methicillin resistant Staphylococcus aureus MRSA in milk from dairy cows with chronic mastitis

International Congress on Food of Animal Origin, North Cyprus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016

Detection of Escherichia coli O157:H7 in minced meat samples by using immunomagnetic separation (IMS) and PCR

International Congress on Food of Animal Origin, North Cyprus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016

Detection E coli O157 H7 in minced meat samples by using IMS and PCR

International Congress on Food of Animal Origin, 10 - 13 Kasım 2016

Farklı kaynaklardan PCR kullanılarak Arcobacter türlerinin izolasyonu ve identifikasyonu

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2015

Socio economic analysis of fish consumption habits A case study in Hatay

Uluslar arası Katılımlı 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013

Balık Tüketim Alışkanlıklarının Sosyo-Ekonomik Analizi: Hatay Örneği

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013

Determination of melamine in milk and dairy products by HPLC

47th Congress of the European-Societies-of-Toxicology Location: Paris, FRANCE, 28 - 31 Ağustos 2011

Determination of microbial surface contamination on beef carcasses

EFFoST’s First European Food Congress, Ljubljana, Slovenia, Ljubljana, Slovenya, 4 - 09 Kasım 2008
Kitap & Kitap Bölümleri

Bacillus cereus Isolates Obtained from Food Used in Infant and Child Nutrition

Current Researches in Health Sciences-III, Bilgili Ali, Editör, Özgür Yayınları, ss.11-22, 2023

Malnütrisyon ve Halk Sağlığı Açısından Önemi

Sağlık Bilimleri Alanında Uluslararası Araştırmalar-III, Karaman Enes, Yazıcı Özgün Gülcan, Ayağ Mehmet Emin, Editör, Özgür Yayınları, ss.129-138, 2023

Gıda Kaynaklı Bacillus cereus İntoksikasyonları

Sağlık Bilimleri Alanında Uluslararası Araştırmalar-I, Karaman Enes, Editör, Özgür Yayınları, ss.123-143, 2023

Gıda Kaynaklı Salmonella Etkenleri ve Antimikrobiyel Direnç

Sağlık Bilimleri Alanında Uluslararası Araştırmalar-IV, Bilgili Ali, Editör, Özgür Yayınları, ss.101-116, 2023
Metrikler

Yayın

47

Atıf (Scopus)

255

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

13

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

7