- 
                            2024 - Devam Ediyor Prof. Dr.Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi 
- 
                            2018 - 2024 Doç. Dr.Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi 
- 
                            2011 - 2018 Dr. Öğr. ÜyesiHatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi 
- 
                            2005 - 2011 Araştırma GörevlisiAnkara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü 
- 
                               2025 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı BaşkanıHatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi 
- 
                               2025 - Devam Ediyor Bölüm BaşkanıHatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi 
- 
                               2017 - Devam Ediyor Bilimsel Ödülü Komisyonu BaşkanıHatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi 
- 
                               2017 - 2018
- 
                               2016 - 2017
- 
                               2012 - 2013
- 
                           2014 - 2014 Erasmus Personnel Mobility ProgramÜniversite, University of Life Sciences in Lublin, Faculty of Veterinary Medicine, Department of Food Hygiene and Technology, Erasmus Personnel Mobility Program 
- 
                            Yüksek Lisans
                                Gıda Ambalajlama TeknolojisiEt ürünleri teknolojisiTemel Gıda MevzuatıGıda Kaynaklı Fungal RisklerGıda sanayiinde kullanılan starter kültürler
- 
                            Lisans
                                Gıda Kalıntı ve KontaminantlarıSüt Bilimi ve TeknolojisiGıda Güvenliği, Kontrolü ve HACCP  Et Hijyeni, Muayenesi ve TeknolojisiVeteriner Hekimliği ve Halk Sağlığı  Kanatlı Hayvan Kesim İşlemleriSüt Hijyeni ve TeknolojisiArı Ürünleri ve TeknolojisiFermente Et ve Süt ÜrünleriGıda Hijyeni ve KontrolüEt Bilimi ve TeknolojisiEt Muayenesi ve Teknolojisi
- 
                            Piliç Eti ve Sakatat Örneklerinden İzole Edilen Bacillus cereus Suşlarında Antimikrobiyel Direncin AraştırılmasıCan H. Y. (Danışman) A.ARSLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2025
- 
                            Bebek ve çocuk beslenmesinde kullanılan gıdalarda bacillus cereus varlığı ile izolatların toksijenik özelliğinin belirlenmesiCan H. Y. (Danışman) E.URHAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022
 
                