Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler 10
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 9

1. Termal Turizm İşletmelerinde Sunulan yiyecek İçecek Hizmetleri

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, (Tam Metin Bildiri)

2. The Effect of Hatay's "Gastronomy City" Image on The Preference of The Gastronomy and Culinary Arts Department

5th International Gastronomy Tourism Studies Congress, Sakarya, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2021, ss.26-34, (Tam Metin Bildiri)

3. Hatay İlinin Glamping Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi

21. Ulusal ve 5. Uluslararası Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2021, ss.354-362, (Tam Metin Bildiri)

4. Antik Çağda Aromatik Bitki ve Baharatların Sembolik Anlamları

21. Ulusal ve 5. Uluslararası Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 15 Ekim - 17 Kasım 2021, ss.294-301, (Tam Metin Bildiri)

5. Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin ‘’Beslenme’’ Kavramına Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi

6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 1 - 03 Ekim 2020, ss.396-406, (Tam Metin Bildiri)

6. Hatay Mutfağinda Tatlı ve Reçeller

Uluslararası Gastronomi Turizm Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri)

7. Osmanlıdan Günümüze Şerbet Kültürü: Hatay Mutfağı’ndan Örnekler

20. Ulusal Turizm kongresi, Eskişehir, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2019, cilt.2, ss.807-811, (Tam Metin Bildiri)

8. Turizm İşletmelerinde Presenteeism İşte Var Olamama Sorunu ve Mücadele Yöntemleri

I. Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi Güncel Konular, Eğilimler ve Göstergeler, 28 - 30 Mayıs 2015, (Tam Metin Bildiri)

9. Gastronomi Turizmi ve Hatay Mutfak Kültürü

I. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Mersin, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2012, ss.124-136, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 10

1. 6-20 Şubat 2023 Depremlerinin Hatay Turizmine ve Gastronomisine Etkileri

İnterdisipliner Yaklaşımla Hatay’da Afet Deneyimi: 6 Şubat 2023 Depremini Tarihe Not Düşmek, EREN, Veysel, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.271-278, 2023

2. Destinasyonlarda Kriz Yönetimi

Turizm Temelli Destinasyon Yönetimi, Saldamlı, Asım, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.56-73, 2023

3. Adli Turizm

Adli Sosyal Bilimler - 2, Vural Ogün, Hancı, İ. Hamit, Editör, Adalet Yayınevi, Ankara, ss.3321-3344, 2023

4. Şarap Turizmi

Özel İlgi Turizminde Güncel Konu ve Eğilimler, Nuray TÜRKOĞLU, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.243-254, 2023

5. 6-20 ŞUBAT 2023 DEPREMLERİNİN HATAY TURİZMİNE VE GASTRONOMİSİNE ETKİLERİ

İnterdisipliner Yaklaşımla HATAY’DA AFET DENEYIMI 6 Şubat 2023 Depremini Tarihe Not Düşmek, Prof. Dr. Veysel EREN, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.271-278, 2023

6. Alışveriş Turizmi

Özel İlgi Turizminde Güncel Konu ve Eğilimler, Türkoğlu, Nuray, Editör, Detay Yayıncılık, ss.24-34, 2023

7. Yönetim Unsuru

Turizmde Sürdürülebilir Kavramlar ve Uygulamalar, Çolakoğlu Ülker, Duran Nüket, Editör, Detay yayıncılık, ss.36-50, 2022

8. Turizm İşletmelerinde Örgütsel Sessizlik

Turizm İşletmeleri Perspektifinden Örgütsel Davranış, R. Ehtiyar ve A. Aksu,, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.100-128, 2021

9. Gossip in Hotel Businesses

Turizm İşletmeciliği, Pazarlaması ve Ekonomisi, Şahin Karabulut, Editör, Gazi Kitapevi, Ankara, ss.3-18, 2021

10. Turizm İşletmelerinde Tükenmişlik Sendromu

Turizm İşletmelerinde Çalışan İlişkileri Yönetimi, , Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.321-342, 2014
Metrikler

Yayın

30

Açık Erişim

2