Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler 10
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 9

Termal Turizm İşletmelerinde Sunulan yiyecek İçecek Hizmetleri

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, (Tam Metin Bildiri)

The Effect of Hatay's "Gastronomy City" Image on The Preference of The Gastronomy and Culinary Arts Department

5th International Gastronomy Tourism Studies Congress, Sakarya, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2021, ss.26-34, (Tam Metin Bildiri)

Hatay İlinin Glamping Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi

21. Ulusal ve 5. Uluslararası Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2021, ss.354-362, (Tam Metin Bildiri)

Antik Çağda Aromatik Bitki ve Baharatların Sembolik Anlamları

21. Ulusal ve 5. Uluslararası Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 15 Ekim - 17 Kasım 2021, ss.294-301, (Tam Metin Bildiri)

Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin ‘’Beslenme’’ Kavramına Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi

6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 1 - 03 Ekim 2020, ss.396-406, (Tam Metin Bildiri)

Hatay Mutfağinda Tatlı ve Reçeller

Uluslararası Gastronomi Turizm Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri)

Osmanlıdan Günümüze Şerbet Kültürü: Hatay Mutfağı’ndan Örnekler

20. Ulusal Turizm kongresi, Eskişehir, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2019, cilt.2, ss.807-811, (Tam Metin Bildiri)

Turizm İşletmelerinde Presenteeism İşte Var Olamama Sorunu ve Mücadele Yöntemleri

I. Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi Güncel Konular, Eğilimler ve Göstergeler, 28 - 30 Mayıs 2015, (Tam Metin Bildiri)

Gastronomi Turizmi ve Hatay Mutfak Kültürü

I. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Mersin, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2012, ss.124-136, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 10

6-20 Şubat 2023 Depremlerinin Hatay Turizmine ve Gastronomisine Etkileri

İnterdisipliner Yaklaşımla Hatay’da Afet Deneyimi: 6 Şubat 2023 Depremini Tarihe Not Düşmek, EREN, Veysel, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.271-278, 2023

Destinasyonlarda Kriz Yönetimi

Turizm Temelli Destinasyon Yönetimi, Saldamlı, Asım, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.56-73, 2023

Adli Turizm

Adli Sosyal Bilimler - 2, Vural Ogün, Hancı, İ. Hamit, Editör, Adalet Yayınevi, Ankara, ss.3321-3344, 2023

Şarap Turizmi

Özel İlgi Turizminde Güncel Konu ve Eğilimler, Nuray TÜRKOĞLU, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.243-254, 2023

6-20 ŞUBAT 2023 DEPREMLERİNİN HATAY TURİZMİNE VE GASTRONOMİSİNE ETKİLERİ

İnterdisipliner Yaklaşımla HATAY’DA AFET DENEYIMI 6 Şubat 2023 Depremini Tarihe Not Düşmek, Prof. Dr. Veysel EREN, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.271-278, 2023

Alışveriş Turizmi

Özel İlgi Turizminde Güncel Konu ve Eğilimler, Türkoğlu, Nuray, Editör, Detay Yayıncılık, ss.24-34, 2023

Yönetim Unsuru

Turizmde Sürdürülebilir Kavramlar ve Uygulamalar, Çolakoğlu Ülker, Duran Nüket, Editör, Detay yayıncılık, ss.36-50, 2022

Turizm İşletmelerinde Örgütsel Sessizlik

Turizm İşletmeleri Perspektifinden Örgütsel Davranış, R. Ehtiyar ve A. Aksu,, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.100-128, 2021

Gossip in Hotel Businesses

Turizm İşletmeciliği, Pazarlaması ve Ekonomisi, Şahin Karabulut, Editör, Gazi Kitapevi, Ankara, ss.3-18, 2021

Turizm İşletmelerinde Tükenmişlik Sendromu

Turizm İşletmelerinde Çalışan İlişkileri Yönetimi, , Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.321-342, 2014
Metrikler

Yayın

30

Açık Erişim

2