Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler 7
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 12

1. Instagram’da ”Doğu Ekspresi” Etiketiyle Paylaşılan Fotoğrafların İncelenmesi

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (IWACT’xx18), Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)

2. Turlarda Teknoloji Kullanımı: Turist Rehberleri Gözüyle Bir Değerlendirme

III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, iSKENDERUN, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.908-914, (Tam Metin Bildiri)

3. Hatay, UNESCO Gastronomi Şehri Olduğunun Farkında mı?

Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)

6. Geçmişten Günümüze Farklı Bir Lezzet: Ceviz Reçeli (Tatlısı)

Gastronomi Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, (Özet Bildiri)

7. HATAY MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNDE, YÖRESEL YİYECEK ÜRETİCİLERİNİN ROLÜ

1ST INTERNATIONAL SUSTAINABLETOURISM CONGRESS, Kastamonu, Türkiye, 23 Kasım 2017, (Tam Metin Bildiri)

8. Postmodern Zaman Turizminde Göstergelerin Tüketimi

. VIII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Konferansı, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2016

10. Turizm Bölümü Öğrencilerinin Serbest Zaman Gereksinimi-Serbest Zaman Doyumu İlişkisi Algılamaları.

Antalya: I. Rekreasyon Araştırmaları Kongresi, Antalya, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2012, (Tam Metin Bildiri)

11. AB Destekli Turizm Eğitim Projeleri Samandağ Turizm Sektöründe Kadın İstihdamını Geliştirme Projesi SAKİP

I.Uluslararası IV. Ulusal Eğirdir Turizm Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 1 - 04 Aralık 2011, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

12. AB Fonlu Hibe Projelerinin Turizm Sektörüne Ara Eleman Yetiştirilmesinde Yeri

1. Uluslararası Turizm ve Otelcilik Sempozyumu, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2011, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 8

1. HAYTA’DAN, HATAY’A HAYTALI

TÜRKİYE’NİN SOKAK LEZZETLERİ, Arman Adem, Çetinkaya Cihan, Kurnaz Alper, Editör, NOBEL, Ankara, ss.113-123, 2023

2. Mehmet Eren

TURİZM AKADEMİSİNDE KAYBETTİKLERİMİZ ANISINA, Küçükaltan Derman, Tuna Muharrem, Kaya Ünal Şule, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.285-293, 2023

3. Tour Guidance on Gastronomy

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, İRFAN YAZICIOĞLU, ALPER IŞIN, ÖZGÜR YAYLA, Editör, Peter Lang GmbH, Berlin, ss.297-314, 2021

4. HATAY

TÜRKİYE LEZZET ROTALARI, İRFAN YAZICIOĞLU, ÜMİT SORMAZ, CİHAN CANPOLAT, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.56-67, 2021

5. Ayşe Seviner: Turizmin Güleryüzü .

TÜRK TURİZMİNE KANAT GERENLER 5 Kadın Turizmciler, Nazmı Kozak, Metin Kozak, Editör, Detay Yayın, Ankara, ss.43-49, 2020

6. İnci Pirinçcioğlu: Türk Turizminin “İnci”si

TÜRK TURİZMİNE KANAT GERENLER 5 Kadın Turizmciler, Nazmı Kozak, Metin Kozak, Editör, Detay Yayın, Ankara, ss.215-225, 2020

7. Haydar Öter: Antakya’nın Kasabı

TÜRK TURİZMİNE KANAT GERENLER 4 Gastronomi ve Eğlence İşletmecileri, Nazmi Kozak, Metin Kozak, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.59-65, 2020

8. Sanal Turizm

Alternatif Turizm (Turizmin 41 Türü), Rahman Temizkan,Duran Cankül,Fikret Gökçe, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.293-301, 2020
Ansiklopedide Bölümler 3
Metrikler

Yayın

30

Atıf (Scholar)

199

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

65

Proje

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları