Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
7
2. The Impact of Electronic Word-of-Mouth Marketing on the Generation-Y’xxs Intention to Buy Tourism Services
İşletme Araştırmaları Dergisi
, cilt.11, sa.2, ss.905-916, 2019 (Hakemli Dergi)
5. Hatay'da Farklı Bir Lezzet: Kabak Tatlısı
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.4, sa.Special issue 1, ss.77-85, 2016 (Hakemli Dergi)

6. Yeni Tüketim Mekânları Olarak Havalimanı Terminalleri
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.24, sa.1, ss.70-82, 2013 (Hakemli Dergi)
7. Kalite Fonksiyon Göçerimi Yiyecek İçecek İşletmelerine Yönelik Kuramsal Bir Yaklaşım
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
, cilt.13, sa.20, ss.93-104, 2011 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
12
1. Instagram’da ”Doğu Ekspresi” Etiketiyle Paylaşılan Fotoğrafların İncelenmesi
Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (IWACT’xx18), Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)
2. Turlarda Teknoloji Kullanımı: Turist Rehberleri Gözüyle Bir Değerlendirme
III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, iSKENDERUN, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.908-914, (Tam Metin Bildiri)
4. Elektronik Ağızdan Ağıza İletişimin Y-Kuşağının Turizm Hizmetlerini Satın Alma Niyeti Üzerindeki Etkisi
VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 20 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
7. HATAY MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNDE, YÖRESEL YİYECEK ÜRETİCİLERİNİN ROLÜ
1ST INTERNATIONAL SUSTAINABLETOURISM CONGRESS, Kastamonu, Türkiye, 23 Kasım 2017, (Tam Metin Bildiri)
8. Postmodern Zaman Turizminde Göstergelerin Tüketimi
. VIII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Konferansı, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2016
9. Akademisyen Kimliğindeki Dönüşüm Ve Bilimsel Araştırma Faaliyetinin Sürekliliği: Turizm Akademisyenleri Üzerine Eleştirel Bir Değerlendirme
VI. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Konferansı, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2012, (Tam Metin Bildiri)
11. AB Destekli Turizm Eğitim Projeleri Samandağ Turizm Sektöründe Kadın İstihdamını Geliştirme Projesi SAKİP
I.Uluslararası IV. Ulusal Eğirdir Turizm Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 1 - 04 Aralık 2011, (Tam Metin Bildiri)

Kitaplar
8
1. HAYTA’DAN, HATAY’A HAYTALI
TÜRKİYE’NİN SOKAK LEZZETLERİ, Arman Adem, Çetinkaya Cihan, Kurnaz Alper, Editör, NOBEL, Ankara, ss.113-123, 2023
2. Mehmet Eren
TURİZM AKADEMİSİNDE KAYBETTİKLERİMİZ ANISINA, Küçükaltan Derman, Tuna Muharrem, Kaya Ünal Şule, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.285-293, 2023
3. Tour Guidance on Gastronomy
Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, İRFAN YAZICIOĞLU, ALPER IŞIN, ÖZGÜR YAYLA, Editör, Peter Lang GmbH, Berlin, ss.297-314, 2021
5. Ayşe Seviner: Turizmin Güleryüzü .
TÜRK TURİZMİNE KANAT GERENLER 5 Kadın Turizmciler, Nazmı Kozak, Metin Kozak, Editör, Detay Yayın, Ankara, ss.43-49, 2020
6. İnci Pirinçcioğlu: Türk Turizminin “İnci”si
TÜRK TURİZMİNE KANAT GERENLER 5 Kadın Turizmciler, Nazmı Kozak, Metin Kozak, Editör, Detay Yayın, Ankara, ss.215-225, 2020
7. Haydar Öter: Antakya’nın Kasabı
TÜRK TURİZMİNE KANAT GERENLER 4 Gastronomi ve Eğlence İşletmecileri, Nazmi Kozak, Metin Kozak, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.59-65, 2020
8. Sanal Turizm
Alternatif Turizm (Turizmin 41 Türü), Rahman Temizkan,Duran Cankül,Fikret Gökçe, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.293-301, 2020
Ansiklopedide Bölümler
3
1. Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Detayyayın, ss., 2022
2. Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Detayyayın, ss., 2022
3. Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Detayyayın, ss., 2022