Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Instagram’da ”Doğu Ekspresi” Etiketiyle Paylaşılan Fotoğrafların İncelenmesi

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (IWACT’xx18), Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)

Turlarda Teknoloji Kullanımı: Turist Rehberleri Gözüyle Bir Değerlendirme

III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, iSKENDERUN, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.908-914, (Tam Metin Bildiri)

Hatay, UNESCO Gastronomi Şehri Olduğunun Farkında mı?

Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)

Geçmişten Günümüze Farklı Bir Lezzet: Ceviz Reçeli (Tatlısı)

Gastronomi Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, (Özet Bildiri)

HATAY MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNDE, YÖRESEL YİYECEK ÜRETİCİLERİNİN ROLÜ

1ST INTERNATIONAL SUSTAINABLETOURISM CONGRESS, Kastamonu, Türkiye, 23 Kasım 2017, (Tam Metin Bildiri)

Postmodern Zaman Turizminde Göstergelerin Tüketimi

. VIII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Konferansı, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2016

Turizm Bölümü Öğrencilerinin Serbest Zaman Gereksinimi-Serbest Zaman Doyumu İlişkisi Algılamaları.

Antalya: I. Rekreasyon Araştırmaları Kongresi, Antalya, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2012, (Tam Metin Bildiri)

AB Destekli Turizm Eğitim Projeleri Samandağ Turizm Sektöründe Kadın İstihdamını Geliştirme Projesi SAKİP

I.Uluslararası IV. Ulusal Eğirdir Turizm Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 1 - 04 Aralık 2011, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

AB Fonlu Hibe Projelerinin Turizm Sektörüne Ara Eleman Yetiştirilmesinde Yeri

1. Uluslararası Turizm ve Otelcilik Sempozyumu, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2011, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

HAYTA’DAN, HATAY’A HAYTALI

TÜRKİYE’NİN SOKAK LEZZETLERİ, Arman Adem, Çetinkaya Cihan, Kurnaz Alper, Editör, NOBEL, Ankara, ss.113-123, 2023

Mehmet Eren

TURİZM AKADEMİSİNDE KAYBETTİKLERİMİZ ANISINA, Küçükaltan Derman, Tuna Muharrem, Kaya Ünal Şule, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.285-293, 2023

Tour Guidance on Gastronomy

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, İRFAN YAZICIOĞLU, ALPER IŞIN, ÖZGÜR YAYLA, Editör, Peter Lang GmbH, Berlin, ss.297-314, 2021

HATAY

TÜRKİYE LEZZET ROTALARI, İRFAN YAZICIOĞLU, ÜMİT SORMAZ, CİHAN CANPOLAT, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.56-67, 2021

Ayşe Seviner: Turizmin Güleryüzü .

TÜRK TURİZMİNE KANAT GERENLER 5 Kadın Turizmciler, Nazmı Kozak, Metin Kozak, Editör, Detay Yayın, Ankara, ss.43-49, 2020

İnci Pirinçcioğlu: Türk Turizminin “İnci”si

TÜRK TURİZMİNE KANAT GERENLER 5 Kadın Turizmciler, Nazmı Kozak, Metin Kozak, Editör, Detay Yayın, Ankara, ss.215-225, 2020

Haydar Öter: Antakya’nın Kasabı

TÜRK TURİZMİNE KANAT GERENLER 4 Gastronomi ve Eğlence İşletmecileri, Nazmi Kozak, Metin Kozak, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.59-65, 2020

Sanal Turizm

Alternatif Turizm (Turizmin 41 Türü), Rahman Temizkan,Duran Cankül,Fikret Gökçe, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.293-301, 2020
Ansiklopedide Bölümler
Metrikler

Yayın

30

Atıf (Scholar)

228

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

60

Proje

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları