Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Su Kefiri Mikrobiyotası ile Lezzetlendirilmis Bitki Bazlı Peynir Analogu Üretimi: Proses Optimizasyonu, Aroma-Aktif Bilesenler ile In Vitro Sindirim Öncesi ve Sonrası Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2022 - Devam Ediyor Üç farklı mikrodalga güç seviyesinde kurutulan Aynısafa (Calendula officinalis L.) bitkisi çiçeklerinin bazı fitokimyasal içeriklerinin tahribatsız optik analiz yöntemleri ile belirlenmesi
-
2018 - 2019 Farklı Düzeltme Sinyali ile Çalışan GNSS Esaslı Traktör OtomatikDümenleme Sistemlerinin Ekim İşleminde İş Başarısının Belirlenmesi
-
2018 - 2019 Yaprak Mineral Madde StresininBelirlenmesinde Klorofilmetre ve Renk Ölçer Cihazlarının Birlikte Kullanımı
-
2017 - 2019 Çim Bitkisi Yaprak Azot Konsantrasyonu Tahmini İçin Prototip Optik Sensör Tasarımı
-
2016 - 2018 GPS Esaslı Hız Ölçüm Sensörlerinin Performansının Belirlenmesi
-
2017 - 2017 Adana İlinde Otomatik Dümenleme Kullanan Çiftçilerin Memnuniyet Düzeylerinin Araştırılması
-
2014 - 2015 Çukurova Bölgesi nde Hassas Tarım Teknolojileri HTT Konusunda Bilgi Düzeyinin Belirlenmesi ve Hedef Kitlenin Eğitimi
-
2014 - 2015 Çilekte Yaprak Su İçeriğinin Renk Parametrelerinden Yaprak Mineral Madde İçeriğinin Belirlenmesine Etkisi
-
2013 - 2015 Düşük Maliyetli GPS Alıcılarının Yer Hızı Ölçüm Doğruluğunun Artırılması Amacıyla Hata Düzeltme Modeli Geliştirilmesi
-
2011 - 2013 Farklı Sıcaklık Normları ve Yogurt Kültürleri Uygulanan Sütlerden Üretilen Yoğurtlarda Kimyasal Niteliklerinin Belirlenmesi