Desteklenen Projeler
-
2021 - 2022 Konserve balıklarda histamin, kadminyum ve civa miktarının belirlenmesi ve halk sağlığı açısından değerlendirilmesi
-
2017 - 2017 Hatay’ da satışa sunulan fermente sucukların mikrobiyolojik, kimyasal, histolojik ve serolojik yönden incelenmesi
-
2015 - 2016 Hatay da tüketime sunulan keçi sütü ve peynirlerinde Koagulaz Negatif Stafilokok türlerinin enterotoksin oluşturma yetenekleri ve antibiyotik direncinin belirlenmesi
-
2013 - 2016 Tavuk Etlerinden İzole Edilen Campylobacter Türlerinin Antimikrobiyal Duyarlılıklarının ve Direnç Mekanizmalarının Belirlenmesi
-
2012 - 2016 Tavuk Etlerinden Vankomisin Dirençli ve Vankomisin Duyarlı Enterokok İzolasyonu ve Antimikrobiyallere Duyarlılıklarının Belirlenmesi
-
2012 - 2014 Hatay İlinde Tüketime Sunulan Kanatlı Etlerinde Genişlemiş Spektrumlu Beta Laktamaz Gsbl Sentezleyen Escherichia Coli Prevalansının Belirlenmesi Ve Moleküler Karekterizasyonu
-
2012 - 2014 Kanatlı etlerinden vankomisin dirençli ve vankomisin duyarlı Enterokok izolasyonu ve antimikrobiyallere duyarlılıklarının belirlenmesi