Akademik Unvanlar
2
-
2004 - Devam Ediyor Yrd. Doç. Dr.
-
1999 - 2004 Araştırma Görevlisi
Yönetimsel Görevler
4
-
2006 - 2010
-
2007 - 2008
-
2007 - 2008
-
2004 - 2007
Verdiği Dersler
27
-
Lisans
SÜT HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ
ARI ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ
KANATLI KESİM İŞLEMLERİ VE ÜRÜN TEKNOLOJİ
GIDA KALINTI VE KONTAMİNANTLARI
SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
GIDA GÜVENLİĞİ, KONTROLÜ VE HACCP
KANATLI HAYVAN KESİM İŞLEMLERİ
GIDA HİJYENİ VE KONTROLÜ
ET HİJYENİ, MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİ
GIDA İŞLETMELERİNDE SANİTASYON
GIDA KALINTI VE KONTAMİNATLARI
KANATLI KESİM İŞLEMLERİ VE TEKNOLOJİSİ
Gıda Güvenliğ, Kontrolü ve HACCP
Kanatlı Hayvan Kesim işlemleri ve ürün Teknolojisi
Kanatlı kesimhanelerinde HACCP
Süt ürünleri ve Teknolojisi
Gıda Güvenliği Kontrolü ve HACCP
Et Muayenesi
Gıda Mevzuatı
Süt Hijyeni
Et Ürünleri ve Teknolojisi
Veteriner Hekimlik ve Halk Sağlığı
Gıda Güvenliği ve Kontrolü (HACCP)
Gıda Kimyası
Gıda Mikrobiyolojisi
Et Muayenesi ve Teknolojisi
Yönetilen Tezler
1
-
Bazı konserve gıdalarda bisfenol A miktarının ve halk sağlığı riskinin değerlendirilmesi
PEHLİVANLAR ÖNEN S. (Danışman)
B.AĞDAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022